2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım Anlattıkların gebeliğinde adettine belirtileri inşallah bu belirtiler gebeliğini göstergesidir

Allah razı olsun Tüm duaların için Rabbim isteyen kullarına hayırlısı Salih ve sağlıklı bir evlat nasip etsin

Canım Anlattıkların gebeliğinde adettine belirtileri inşallah bu belirtiler gebeliğini göstergesidir
pek bi umudum yok ama inşalşah canım artık ne olursa kabulüm kendimi üzmeyecem sızıda gebelik belirtisi mi canım benim kramp şeklinde olurdu ağrım şuan sızı ilk kez oluyor

Aynen 2007 sonu bakalım 2017 sonuna kadar doğurmayi Başarabilirsem tabiki allah nasib ederse hayırlısı ise olsun 10 yaş olur
Benim oğlan da 2007 kasim doğumlu çok istedim oğlumla aynı dönem olsun diye 2017 Ekim doğumlu olacaktı Şubat'taki gebeliğim normal gelişmeydi inşallah Sen 2017 sonunu yakalarsın benim için artık mümkün değil maalesef

Yok cnm ya ya gebeliktir ya ilaçların etkisidir yaşadıkların büyük ihtimalle... Ben de çok üşüyorum.. Hayırlısı cnm ne olacaksa ağrısız hızlıca atlatırız inşallah önümüzdeki aylara bakarız ovulasyon testlerim bile hazır :)))

pek bi umudum yok ama inşalşah canım artık ne olursa kabulüm kendimi üzmeyecem sızıda gebelik belirtisi mi canım benim kramp şeklinde olurdu ağrım şuan sızı ilk kez oluyor
Gebelikte altıncı haftanın sonu yedinci haftaya kadar adet sancısı gibi ağrı ve krampları ve sancilarin olacak

İnşallah kullanmana gerek kalmaz bebeğin seninledir İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla

Neyse allahtan deriz kabulümüz inşllah ağrısız olur canım ben çok kötü oluyorum ya kız biiey soracam ben yumurtlama dönemi klomene başlamadan önce çok bsşım ağrıdı ağrı kesici içtim yumurtam büyümedi şimdi klomende doktor sakın ağrı kesici içme dedi acaba etkiliyor mu k yumurtlamayı parol bile içmeyeceksin dayanacaksın demişti bana

Gebelikte altıncı haftanın sonu yedinci haftaya kadar adet sancısı gibi ağrı ve krampları ve sancilarin olacak
Anladım canım olursa çekeriz yoksada bi hayır vsrdır derim hiçte üzülmem kendimi eşimi yıprattığımla kalıyorum canım ne gerek var herşeyin hayırlısı ben yine duamı ederim işimi her zaman yaptığım gibi rabbime bırakırım

Kızlar benim arkadaşım 3 buçuk yıl denedi bebisi olması rahmi tersti eşinin sıkıntıları vardı tam tup bebeğe karar verdiler bunun.için ilaçlar kullandı filan o ay hamile kaldı şimdi 5 aylık bebisi yani ne zaman kafasından çıkarttı.o zaman oldu o yüzden bizde unutmaya çalışalım akışına bırakalım kızlar en azından yapmayı deneyelim ben yapicam Allahın izniyle rabbm doğru zamanda nasp ets in insallah

Ne mutlu bir kul da olması gereken duygulara sahipsin maşallah

İlk defa duydum normal yumurta büyümesini de mi etkiliyormuş parol, yoksa klomen ile mi etkileşimi varmış öyle mi dedi.. Araştırmak lazım yeni bilgi :))) ya ne bileyim rahat olacaksın ya benim ablam hamile şuan 4 aylık bilmeden ilk hafta ilaç kullanmış ama şimdi iyi gayet nasipten öte köy yok rahat olcaz... Benim düşünmekten başka sıkıntılarım başladı ki daha 3 ayda... Resmen cinsellikten soğudum çok zorlanıyorum ki 4 yıllık evliyim yeni yeni huylarım çıkıyor ( eşim bile şaşırıyor

Ne mutlu bir kul da olması gereken duygulara sahipsin maşallah
Ben sabırsız bi insan değilim normalde canım şu pko korkusu beni çok takıntılı ve sabırsız etti bu konuda yani. gözüm açıldı ama çok şükür vermek istesin yeter ki hiç zor değil boşuna kendimi yıpratmama değmiyor olursa olur yok yumurta takibi yok zamanlı ilişkiboşver ya uğraşmaya değimez sanki eskiden yumurta takibi mi yapılıyordu canım

İşte herşeyimiz planlı çocuk için görev haline getirdik cinselliği resmen canım.parol değil canım hiç bi ilsç almayacaksın dedi parol bebeklerede kullanılıyor ya canım onu bile içme dedi yani ağrım oldu o kadar içmedim klomen kullandığımda demişti ama önceki ay yumurtam kendi oluşmuştu hstta normal ultrasyonda bile göründü yumurtlamam çok güzel çıktı hatta yani ilaç içtim gerçekten ne ağrı kaldı ne başka bişey adet oldum sancıdan öldüm kist oluşmuş dedi folükül

Evet bu çok sık yaşanıyor klomen kullanıp iğne olup çatlamadan kiste dönüşme çok fazla kişiden duydum..benim boyun fıtığım var baş ağrım çok oluyor zor birşey ya tabii önemli dikkat etmek lazım öyle dediyse doktor.. Bakalım ben de kendimi rahatlama yöntemleri Bebek battaniyesi örüyorum ablama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…