- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.481
Ben de haşimato spremleri öldürüyormuş vücuttaki antikorlardan ben de 3 güne yaşamaz :)))Sperm üç güne kadar yaşıyor içerde canım
Hic denemedim ablaCanım senin sayfada sıkıntı var mıydı ben mesaj atamıyordum ya hata verip duruyordu
Tamam canım ne durumdasınHic denemedim abla
Alla alla bilmiyordum canım ya kusuruma bakma lütfenBen de haşimato spremleri öldürüyormuş vücuttaki antikorlardan ben de 3 güne yaşamaz :)))
Kist olunca çok sancı yapıyormuş ama canım bildiğim kadarıyla k buna nanırım çünkü benim yumurta 23 mm olmuştu ağrıdan mahfoldumEvet bu çok sık yaşanıyor klomen kullanıp iğne olup çatlamadan kiste dönüşme çok fazla kişiden duydum..benim boyun fıtığım var baş ağrım çok oluyor zor birşey ya tabii önemli dikkat etmek lazım öyle dediyse doktor.. Bakalım ben de kendimi rahatlama yöntemleri Bebek battaniyesi örüyorum ablama :)
1.rukiye67
2.gun P pastadelisi (sakine)- M miyaz (sevgul)
3.burciss (burcu)- D Deli_manya nagihan
4. N Nazo-58 (nazan) -sweetdreams1985 (duygu)
5.sevcanvildo (sevcan) - G Gamze_52
6.SS2007 (sinem) - ardemir (arzu)
7. Y yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01 (ilkay)
8.ebru19 -@TurkanBagirova (dusuk icin)
9. @denizyildizi00(busra)
Hepinizede okuyup bitirdim allah kabul etsin inşallah canlar
Yok cnm estağfurullah... Bilemeyiz tabi rabbim ol derse her mucize olur... Hayırlısı hepimiz için :)Alla alla bilmiyordum canım ya kusuruma bakma lütfen
Amin inşallah kuzumAgzina yüreğine sağlık miya Rabbm kabul etsn cumlemizede hayrlisyla versn inşallah
Amin canım herşeyin hayırlısı tabikide üzdüysem kusuruma bakma gerçekten benim o hastalıkla alakalı pek bilgim yokYok cnm estağfurullah... Bilemeyiz tabi rabbim ol derse her mucize olur... Hayırlısı hepimiz için :)
Yok cnm ya ben zaten sitemli söylemedim öyle dedilerdi bi ara... Adet sendromu+pazartesi sendromu ile size iyi geceler diliyorum kızlar takipteyim :)))Amin canım herşeyin hayırlısı tabikide üzdüysem kusuruma bakma gerçekten benim o hastalıkla alakalı pek bilgim yok
İyi geceler canımYok cnm ya ben zaten sitemli söylemedim öyle dedilerdi bi ara... Adet sendromu+pazartesi sendromu ile size iyi geceler diliyorum kızlar takipteyim :)))
Amin inşallahBen daha yeni düsük yaptim ama en kisa zamanda tekrat hamile kalmak istiyorum insaAllah Rabbim saglikli bi bebek daha nasip eder
Sigaraya baslar gibi olmus durundayim ablm hayirli sabahlarTamam canım ne durumdasın
Sen keşke bu ara kendini sıkıntıya sokmasaydın canım benim ya bide onun sitresi eklenince daha bi karışıyor herşeySigaraya baslar gibi olmus durundayim ablm hayirli sabahlar
Insallah cnn Allah gonlune gore versinBen daha yeni düsük yaptim ama en kisa zamanda tekrat hamile kalmak istiyorum insaAllah Rabbim saglikli bi bebek daha nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?