- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.501
Benimde adet tam olmadı lekelenmeyle kaldı test yaptım bebek değil zaten bebek olduğunu düşünmüyordum açıkcası niye olmuyor onu anlamadım ya hormonlar falan zıplamasında yineSigaraya baslar gibi olmus durundayim ablm hayirli sabahlar
Hic sorma abla esime catiyorum yaa simdi heyecanliyim bi arkadasim klomen kullandi doktor pazartesi test yap demis bendw gel dukkana bende var dedim insalalh gelecek simdi 6aysir kullaniyor klomenSen keşke bu ara kendini sıkıntıya sokmasaydın canım benim ya bide onun sitresi eklenince daha bi karışıyor herşey
Agzini hayri ac ablam belki gec dollenme falandir erken gebelik testi varmiki yada carsambayi bekleBenimde adet tam olmadı lekelenmeyle kaldı test yaptım bebek değil zaten bebek olduğunu düşünmüyordum açıkcası niye olmuyor onu anlamadım ya hormonlar falan zıplamasında yine
Hayırlısı kuzum. Sadece eşine değil kendine sıkıntı yüklüyorsun bırakmak çok iyi bişey tamamda bebek için sitres üzerine onun sitresiHic sorma abla esime catiyorum yaa simdi heyecanliyim bi arkadasim klomen kullandi doktor pazartesi test yap demis bendw gel dukkana bende var dedim insalalh gelecek simdi 6aysir kullaniyor klomen
Bebek icin degil abla kendi sagligim icinHayırlısı kuzum. Sadece eşine değil kendine sıkıntı yüklüyorsun bırakmak çok iyi bişey tamamda bebek için sitres üzerine onun sitresi
Erken gebelik yokta canım çatlatma iğnesi oldum yumurta kalır mıki belli bigünü var ya kız benim ta dün olmam gerekiyodu bu lekelenmelerden sonra hiç ağrım yok bi göğüslerim sadece işte bilemedim bende hayır olacaksada oksun canım rabbim ne derse kabulüm başım gözüm üstünedir yaniAgzini hayri ac ablam belki gec dollenme falandir erken gebelik testi varmiki yada carsambayi bekle
Biliyorum canım onu demek istemedim hani bebek olacak mı tuttu mu bu ay tuttmadı mı diye sitres ediyoruz ya bide sigara sitresi birbirine karışıyor herşey bunu demek istedim canımBebek icin degil abla kendi sagligim icin
Çarşambaya gidecem bakalım canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz yaAgzini hayri ac ablam belki gec dollenme falandir erken gebelik testi varmiki yada carsambayi bekle
Aman ablam napim walla azaltim bari birakamazsam bileBiliyorum canım onu demek istemedim hani bebek olacak mı tuttu mu bu ay tuttmadı mı diye sitres ediyoruz ya bide sigara sitresi birbirine karışıyor herşey bunu demek istedim canım
Herseyin hayirlisi olsun abla Allah gonlune gorw versin insalalh gonlundeki muradi hayirlisiyla versinÇarşambaya gidecem bakalım canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz ya
Insallah canim insallahGünaydın iyi haftalar... Bugün Klomen in 3. günündeyim. kasıklarımda hafif ağrı var. perşembe günü dr a gideceğim inşallah yeterli gelişimi oluşur.
Benimde adet tam olmadı lekelenmeyle kaldı test yaptım bebek değil zaten bebek olduğunu düşünmüyordum açıkcası niye olmuyor onu anlamadım ya hormonlar falan zıplamasında yine
İlk klomen kullanımınız mı Günlük kaç adet kullandınız?benimde bu ay uzun süre lekelenme olmuştu cnm hatta adet olmadan gecesi bile test yapmıştım olablir mi diye..sanırım klomenden uzun sürüyor lekelenme benim ilk defa böyle oldu çünkü..
sende bekle bakalım elbet sökülürsün..
Hayırlısı olsun canım, beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yokErken gebelik yokta canım çatlatma iğnesi oldum yumurta kalır mıki belli bigünü var ya kız benim ta dün olmam gerekiyodu bu lekelenmelerden sonra hiç ağrım yok bi göğüslerim sadece işte bilemedim bende hayır olacaksada oksun canım rabbim ne derse kabulüm başım gözüm üstünedir yani
inşallah çok aminmart ayını geçirdim İnşallah nisan uğurlu olur bebek isteyen her kes için
Beİlk klomen kullanımınız mı Günlük kaç adet kullandınız?
Benim ilk ayim 2.günüm günde 1 Cnm senin nasilİlk klomen kullanımınız mı Günlük kaç adet kullandınız?
İlk klomen kullanımınız mı Günlük kaç adet kullandınız?
Amin kuzu rabbim herkese gönlünden geçenin hayırlısını versin adetim azar azar gelmeye başladı zatenHerseyin hayirlisi olsun abla Allah gonlune gorw versin insalalh gonlundeki muradi hayirlisiyla versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?