2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sen keşke bu ara kendini sıkıntıya sokmasaydın canım benim ya bide onun sitresi eklenince daha bi karışıyor herşey
Hic sorma abla esime catiyorum yaa simdi heyecanliyim bi arkadasim klomen kullandi doktor pazartesi test yap demis bendw gel dukkana bende var dedim insalalh gelecek simdi 6aysir kullaniyor klomen

Benimde adet tam olmadı lekelenmeyle kaldı test yaptım bebek değil zaten bebek olduğunu düşünmüyordum açıkcası niye olmuyor onu anlamadım ya hormonlar falan zıplamasında yine
Agzini hayri ac ablam belki gec dollenme falandir erken gebelik testi varmiki yada carsambayi bekle

Hic sorma abla esime catiyorum yaa simdi heyecanliyim bi arkadasim klomen kullandi doktor pazartesi test yap demis bendw gel dukkana bende var dedim insalalh gelecek simdi 6aysir kullaniyor klomen
Hayırlısı kuzum. Sadece eşine değil kendine sıkıntı yüklüyorsun bırakmak çok iyi bişey tamamda bebek için sitres üzerine onun sitresi

Agzini hayri ac ablam belki gec dollenme falandir erken gebelik testi varmiki yada carsambayi bekle
Erken gebelik yokta canım çatlatma iğnesi oldum yumurta kalır mıki belli bigünü var ya kız benim ta dün olmam gerekiyodu bu lekelenmelerden sonra hiç ağrım yok bi göğüslerim sadece işte bilemedim bende hayır olacaksada oksun canım rabbim ne derse kabulüm başım gözüm üstünedir yani

Günaydın iyi haftalar... Bugün Klomen in 3. günündeyim. kasıklarımda hafif ağrı var. perşembe günü dr a gideceğim inşallah yeterli gelişimi oluşur.

Benimde adet tam olmadı lekelenmeyle kaldı test yaptım bebek değil zaten bebek olduğunu düşünmüyordum açıkcası niye olmuyor onu anlamadım ya hormonlar falan zıplamasında yine

benimde bu ay uzun süre lekelenme olmuştu cnm hatta adet olmadan gecesi bile test yapmıştım olablir mi diye..sanırım klomenden uzun sürüyor lekelenme benim ilk defa böyle oldu çünkü..
sende bekle bakalım elbet sökülürsün..

İlk klomen kullanımınız mı Günlük kaç adet kullandınız?

Hayırlısı olsun canım, beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…