- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.521
Başladı biraz canım canım çok değil ama gün içinde tam gelir inşallahbenimde bu ay uzun süre lekelenme olmuştu cnm hatta adet olmadan gecesi bile test yapmıştım olablir mi diye..sanırım klomenden uzun sürüyor lekelenme benim ilk defa böyle oldu çünkü..
sende bekle bakalım elbet sökülürsün..
Başladı biraz canım canım çok değil ama gün içinde tam gelir inşallah
Olmaya başladım biraz canım çok şükürHayırlısı olsun canım, beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok
Üzülmedim inan ki canım bıraktım kafaya takmayı nasibimizde varsa olur elbet zamanı geldiğindehayırlısı kuzum nisana hep beraberiz bakalım
Ben progestanı bırakayım mı onu bilemedim yabenimde bu ay uzun süre lekelenme olmuştu cnm hatta adet olmadan gecesi bile test yapmıştım olablir mi diye..sanırım klomenden uzun sürüyor lekelenme benim ilk defa böyle oldu çünkü..
sende bekle bakalım elbet sökülürsün..
Hade ya hayirlisi ablamAmin kuzu rabbim herkese gönlünden geçenin hayırlısını versin adetim azar azar gelmeye başladı zaten
Gözünaydın canım, ben hala olmadım, sinirlerim altüst oldu. Bugün gecikmenin 5.günü.testte de negatif çıktı ama hala adet olmadım. Bu gecikme neden yaaOlmaya başladım biraz canım çok şükür
ynen cnmKesnlkle katiliyorm sonucta bebek buyuk sorumluluk bu gunlern tadina bakmk lazm ..olursada cok sukur Allaha der bakarz minişlerimize
A anneveoglusu Canım dediğini yaptım ilk idrarla test yaptım bişey çıkmadı ama adette yok hala sabah idrardan sonra yine lekelenme oldu kahverengi o kadar kesin kist falan çıktı bende yada progestandan diyecem ama ilaçtan olsa akıntı halinde de lekelenme olmazdı heralde bilemedim ya çarşamba randevum var beklesem mi yoksa ilacı kessem mi sabah adetle atılan kistler varya çok az tırnak kadar ondan gördüm kansız ama
Ben progestanı bırakayım mı onu bilemedim ya
Üzülmedim inan ki canım bıraktım kafaya takmayı nasibimizde varsa olur elbet zamanı geldiğinde
İki kez kimyasal gebelik gecirdimkızlar aranızda dış gebelik yada kimyasal gebelik geçiren var mı ?
ben ikisini de geçirdim adetime 9 gün var ama sol yumurtalığıma ağrılar girip girip çıkıyor .
SİZLERDE DE YUMURTALIK AĞRISI OLUYOR MU ?
kızlar aranızda dış gebelik yada kimyasal gebelik geçiren var mı ?
ben ikisini de geçirdim adetime 9 gün var ama sol yumurtalığıma ağrılar girip girip çıkıyor .
SİZLERDE DE YUMURTALIK AĞRISI OLUYOR MU ?
Be
Benim ilk ayim 2.günüm günde 1 Cnm senin nasil
evet ilk defa geçen ay kullandım günde iki sefer beş gün sürüyor zaten..
ben günde 1 kullanıyorum. neye göre 2 yada tek ver,yorlar
Yumurtaya göre sanırım.cnm veya rahatsızlığa göre bence ne bilim :)benim de ilk ay bugün 4. tableti içeceğim. bende günde 1 kullanıyorum.
ben günde 1 kullanıyorum. neye göre 2 yada tek ver,yorlar
PEKİ HAMİLE KALABİLDİN Mİ ?İki kez kimyasal gebelik gecirdim
Nasıl yani işte iki kez kimyasal gebelik geçirdim 8 aydır bebiş istiyorum herhangi bi tedavim olmadi bu ay klomene başladım bakalım hayırlı zamanda olur inşallah yani sağlıklı gebelik olmadıPEKİ HAMİLE KALABİLDİN Mİ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?