- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.541
Burdayım :)Hu huuu kimse yokmu
Hu huuu kimse yokmu
Evet ya hayırdır inşallahhhBugun herkes izinli galiba canim
Yok canım bugün gecikmenin 5.günü.testte yaptım evde malesef negatif.
Hoş geldin canımSlm hanımlar. :) aranıza bende katıldım bugün adetimin ilk günü ama leke şeklinde geliyor..
Yeni bat nisan:)
Amin canım inşallah. Benimde 1 haftadir gögüslerim acıyo sol kasıgımda da ara ara batma var daha adetimede 1hafta var aceba bebişmidir yoksa kırmizıları mi görücem bilmiyorum kafamda deli sorularrRabbim yardımcımız olsun ne kadar zor süreçler ya okuduğum tüm yorumlar için dua ediyorum inş bebiş haberlerinizi alırım en kısa zamanda en hayırlısıyla, bende çok istiyorum
Hoşgeldin Cnm ne zamandır istiyorsun bebisSlm hanımlar. :) aranıza bende katıldım bugün adetimin ilk günü ama leke şeklinde geliyor..
Yeni bat nisan:)
Aynı sorun bende de var benim de 10 gün var ya yumurtlama olabilir diye düşünüyorum sadece bel karın ağrısı oluyorAmin canım inşallah. Benimde 1 haftadir gögüslerim acıyo sol kasıgımda da ara ara batma var daha adetimede 1hafta var aceba bebişmidir yoksa kırmizıları mi görücem bilmiyorum kafamda deli sorularr
Benim belimde bi sıkıntı yok ama sol kasıgım ve karnimin alt kısmında böyle ufak ufak rahatsiz etmeyen sancilar giriyo galiba adet olucam pek umudum yokAynı sorun bende de var benim de 10 gün var ya yumurtlama olabilir diye düşünüyorum sadece bel karın ağrısı oluyor
İnş ummadığın anda kapına gelen bir hediye olur senin için ya dur bakalım Allah büyükBenim belimde bi sıkıntı yok ama sol kasıgım ve karnimin alt kısmında böyle ufak ufak rahatsiz etmeyen sancilar giriyo galiba adet olucam pek umudum yok
Amin canım inşallah yaa..ya yumurta çatliyo ondan agri yapiyosa bi kac günde agri olup kesilmesi lazim yada ben yanliş biliyorumdur bilmiyorum haliyle agri devam edince bende adet olmaya yoruyorumİnş ummadığın anda kapına gelen bir hediye olur senin için ya dur bakalım Allah büyük
Alla alla nornalde gecikiomu cnm hiYok canım bugün gecikmenin 5.günü.testte yaptım evde malesef negatif.
Canin Allah yuzune baksin hakkinda hayirlisi olsunBurdayız bayanlar yorum bi gündü şimdi girebildim.. Yarın çatlama iğnesinin 14. Günü sabah inşallah test yapacam ama umudum yok çünkü adete 1 hafta var ve benim belimde kasıklarımda sızı var adet olacak gibiyim hayırlısı allahtan
Valla Polyana yı oynuyorum bende naparsın umut fakirin ekmeğiAmin canım inşallah yaa..ya yumurta çatliyo ondan agri yapiyosa bi kac günde agri olup kesilmesi lazim yada ben yanliş biliyorumdur bilmiyorum haliyle agri devam edince bende adet olmaya yoruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?