2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Rabbim yardımcımız olsun ne kadar zor süreçler ya okuduğum tüm yorumlar için dua ediyorum inş bebiş haberlerinizi alırım en kısa zamanda en hayırlısıyla, bende çok istiyorum
Insallah hepimiz aliriz canim benim
Slm hanımlar. :) aranıza bende katıldım bugün adetimin ilk günü ama leke şeklinde geliyor..

Yeni bat nisan:)
Kanaman tam basladiginda sogan suyu yap baride icin temizlensin cnm

Alla alla nornalde gecikiomu cnm hi
Yok canım, en fazla 1 - 2gün oynardı, o da çok nadir. İlk kez böyle oldu. Ama testlerde kesinlikle negatif. 2.çzginin gölgesi bile yok
Canım idrar testi güvenilir değil sen kan ver bence morelini bozma belkide bebiş vardır sen iyi dusun
Canım erken gebelik testlerinden aldım, 20lira 25 lira olan. Onlar daha hassas diye. Onlarda bile çıkmadısa.kana da ne cesaretim ne de umudum var

Hımmm anladım Cnm sıkma canını o halde bekle ve gör stres çok etkiliyor

Burası bağımlılık yaptı bana sanırım ya çok güzel inşallah güzel haberler almak vermek nasip olur
Insallah canin insallah
Yok canım, en fazla 1 - 2gün oynardı, o da çok nadir. İlk kez böyle oldu. Ama testlerde kesinlikle negatif. 2.çzginin gölgesi bile yok
Git bi doktora canim
Hımmm anladım Cnm sıkma canını o halde bekle ve gör stres çok etkiliyor
En buyuk etken stres zaten

bu listeye beni de eklermisiniz nolarrrrr

ovulasyon testi kullanan kızçeler bende sipariş verdim yarın gelecek ilk defa kullanıcam ne zaman başlasam bi el atsanız..bugün adetin 8.günü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…