- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 18
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.561
İyi yapiyosun ya arada polyanna olmak gerekiyo yoksa bu stres hiç çekilmezValla Polyana yı oynuyorum bende naparsın umut fakirin ekmeği
Insallah hepimiz aliriz canim benimRabbim yardımcımız olsun ne kadar zor süreçler ya okuduğum tüm yorumlar için dua ediyorum inş bebiş haberlerinizi alırım en kısa zamanda en hayırlısıyla, bende çok istiyorum
Kanaman tam basladiginda sogan suyu yap baride icin temizlensin cnmSlm hanımlar. :) aranıza bende katıldım bugün adetimin ilk günü ama leke şeklinde geliyor..
Yeni bat nisan:)
Hakjinda hayirlisi olsun kuzum ne olursa olsum uzulmeAmin canım inşallah. Benimde 1 haftadir gögüslerim acıyo sol kasıgımda da ara ara batma var daha adetimede 1hafta var aceba bebişmidir yoksa kırmizıları mi görücem bilmiyorum kafamda deli sorularr
Aminnnnn ya inşInsallah hepimiz aliriz canim benim
Kanaman tam basladiginda sogan suyu yap baride icin temizlensin cnm
Aynen her olumsuzluğun başı stres gerçekten en güzeli kendini bırakmak yoksa çok zor gerçektenİyi yapiyosun ya arada polyanna olmak gerekiyo yoksa bu stres hiç çekilmez
Saol canım allah razi olsunHakjinda hayirlisi olsun kuzum ne olursa olsum uzulme
Yok canım, en fazla 1 - 2gün oynardı, o da çok nadir. İlk kez böyle oldu. Ama testlerde kesinlikle negatif. 2.çzginin gölgesi bile yokAlla alla nornalde gecikiomu cnm hi
Canım idrar testi güvenilir değil sen kan ver bence morelini bozma belkide bebiş vardır sen iyi dusunYok canım, en fazla 1 - 2gün oynardı, o da çok nadir. İlk kez böyle oldu. Ama testlerde kesinlikle negatif. 2.çzginin gölgesi bile yok
Yok canım, en fazla 1 - 2gün oynardı, o da çok nadir. İlk kez böyle oldu. Ama testlerde kesinlikle negatif. 2.çzginin gölgesi bile yokAlla alla nornalde gecikiomu cnm hi
Canım erken gebelik testlerinden aldım, 20lira 25 lira olan. Onlar daha hassas diye. Onlarda bile çıkmadısa.kana da ne cesaretim ne de umudum varCanım idrar testi güvenilir değil sen kan ver bence morelini bozma belkide bebiş vardır sen iyi dusun
Hımmm anladım Cnm sıkma canını o halde bekle ve gör stres çok etkiliyorYok canım, en fazla 1 - 2gün oynardı, o da çok nadir. İlk kez böyle oldu. Ama testlerde kesinlikle negatif. 2.çzginin gölgesi bile yok
Canım erken gebelik testlerinden aldım, 20lira 25 lira olan. Onlar daha hassas diye. Onlarda bile çıkmadısa.kana da ne cesaretim ne de umudum var
Aynen beklemedeyim, yapacak bişeyim yok. Rabbime sığındım bekliyorum. 10günü tamamlar sonra doktora giderim. Adet olursam da 2.gün giderim. Doktor arayışına başladım zaten.Hımmm anladım Cnm sıkma canını o halde bekle ve gör stres çok etkiliyor
Aynen cnmAynen beklemedeyim, yapacak bişeyim yok. Rabbime sığındım bekliyorum. 10günü tamamlar sonra doktora giderim. Adet olursam da 2.gün giderim. Doktor arayışına başladım zaten.
8 aydır deniyoruz.Hoşgeldin Cnm ne zamandır istiyorsun bebis
En kısa zamanda sağlıkla olur inş8 aydır deniyoruz.
Aralikta hamile kaldim iki aylikken kürtaj olmak zorunda kaldım kürtaj olali 2 ay oluyor. İnşallah ikinci,gebeligimi bekliyorum işte:)
8 aydır deniyoruz.
Aralikta hamile kaldim iki aylikken kürtaj olmak zorunda kaldım kürtaj olali 2 ay oluyor. İnşallah ikinci,gebeligimi bekliyorum işte:)
Insallah canin insallahBurası bağımlılık yaptı bana sanırım ya çok güzelinşallah güzel haberler almak vermek nasip olur
Git bi doktora canimYok canım, en fazla 1 - 2gün oynardı, o da çok nadir. İlk kez böyle oldu. Ama testlerde kesinlikle negatif. 2.çzginin gölgesi bile yok
En buyuk etken stres zatenHımmm anladım Cnm sıkma canını o halde bekle ve gör stres çok etkiliyor
Rabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Her gun dua grubu var bu sayfada istersen sende katilabilirsin ...
1. @rukiye67
2.gun P pastadelisi (sakine)- @miyaz (sevgul)
3. @burciss (burcu)- @Deli_manyanagihan
4. @Nazo-58 (nazan) - @sweetdreams1985 (duygu)
5.sevcanvildo (sevcan) - @Gamze_52
6.SS2007 (sinem) - @ardemir (arzu)
7. Y yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01 (ilkay)
8. @ebru19 -@TurkanBagirova (dusuk icin)
9. @denizyildizi00(busra)
bu sayfada bizlerle paylasip hamile kalan canlarimiz
1.umudumuz @TurkanBagirova
2.umudumuz @TAGA
3.umudumuz @Busradanpaylasimlar
4.umudumuz @tulperde
5.umudumuz @zlm67
6.umudumuz ?
Benimde 8 ay Cnm inşallah sağlıklı bebislerimiz olur hayırlı zamanda çok geçmiş olsun8 aydır deniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?