- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.581
benim de geçen sene kürtajım var (normal gebelik) benim de o zamandan sonra yumurtlama dönemimden başlayıp adete kadar sol tarafımda girip çıkan ağrılar oluyor.. Doktor kontrollerine gittim bişey çıkmadı.. Bilemiyorum yaakızlar aranızda dış gebelik yada kimyasal gebelik geçiren var mı ?
ben ikisini de geçirdim adetime 9 gün var ama sol yumurtalığıma ağrılar girip girip çıkıyor .
SİZLERDE DE YUMURTALIK AĞRISI OLUYOR MU ?
Aynen canım hemde büyük bi sancıyla yarın doktor yolu göründü bana dua et bi sıkıntı çıkmasın canım
Canım sende pko yoktu değil mi adet okdum yarın gidip tahlil verecem zaten canım soracam o zamanprogestan hakkında hiç bilgim yok cnm ya doktorunu ara sor bence çarşambaya daha var..
bizde karar aldık eşimle düşünmüycez başarabilirsek tabi denemekte fayda var..
bide cnm netten aldım ovulasyon testini bugün gelir heralde..ne zaman yapmaya başlayayım..bugün adetin 8.günü..
Ay çok şükür canım rabbim şifa versin sana bi daha göstermesin inşallah ben adet oldum canım yarın tahlil vermeye gidecem hormon söküldü yani hemde büyük bi sancıylaCANIM YİNEDE BELLİ OLMAZ DR KADAR İÇ PROGESTRANI O MUAYENEDE RAHİMDE KALINLAŞMA GÖRÜR BİRDE KANDA GEBELİK ÇIKARSA DEVAMINI İSTER İLACIN YOKSA KES DER
PROGESTRAN ŞUAN GEBELİK YOKSA ADET OLMANI ENGELLİYOR
BENİMDE KAN SONUCUM ÇIKTI İĞNEDEN SONRA HCGB DÜŞMEYE BAŞLADI İNŞALLAH BÖYLE GİDER BU SÜRECİ TAMAMLARIM.
Bi bilsem benim ilaçtandı heralde inşallah sende rahatlarsın canım
Gözünaydın canım, ben hala olmadım, sinirlerim altüst oldu. Bugün gecikmenin 5.günü.testte de negatif çıktı ama hala adet olmadım. Bu gecikme neden yaa
Ay çok şükür canım hiçte üzülmüyorum vallaHade ya hayirlisi ablam
UzulmeAy çok şükür canım hiçte üzülmüyorum valla
Insallah ablam ALLAH sifani versin isterseN YA safiye basliyalim ne dersinAynen canım hemde büyük bi sancıyla yarın doktor yolu göründü bana dua et bi sıkıntı çıkmasın canım
evet canım bende de oluyor yumurtalama döneminde zaten oradan anlıyorum yumurtalam oldugunu.normal yani o sürecte olmasıbenim de geçen sene kürtajım var (normal gebelik) benim de o zamandan sonra yumurtlama dönemimden başlayıp adete kadar sol tarafımda girip çıkan ağrılar oluyor.. Doktor kontrollerine gittim bişey çıkmadı.. Bilemiyorum yaa
Canim testin sonucunu bana da bildir merak ederim inşallah cift cizgiyi görürsün canimBurdayız bayanlar yorum bi gündü şimdi girebildim.. Yarın çatlama iğnesinin 14. Günü sabah inşallah test yapacam ama umudum yok çünkü adete 1 hafta var ve benim belimde kasıklarımda sızı var adet olacak gibiyim hayırlısı allahtan
MerhabalarHerkese merhabalar
Olur canım başlayalımInsallah ablam ALLAH sifani versin isterseN YA safiye basliyalim ne dersin
Valla boşverdim canım hiçte sıkamam kendimi boşuna sinir sitres çektirmem bundan sonra kendime insanlar nice acılar çekerken ben adet oldum diye dertlenmem bundan böyle zaten varsa nasibimde ne yaparsam yapayım gelir rabbime bıraktım sabırsızlıkta yapmayacam kendim rahat bırakacam yaniUzulmeabla ornek ol bize
Merhaba canımHerkese merhabalar
Ya şafi okuyalım evvela şifa için sonra ya Evvel o da bebek için çekiliyor özellikle her cuma ya varis okuyun kızlar kendinize devam edin okumaya yani
Yarin liste olusturalim abla bugun musait degilim kac adet okuyalimYa şafi okuyalım evvela şifa için sonra ya Evvel o da bebek için çekiliyor özellikle her cuma ya varis okuyun kızlar kendinize devam edin okumaya yani
Bilmiyorum ki sayılara takılmayalım bence canım ya biz bi sayı belirleyim olmadı okuyalım yada bakıp yazayımYarin liste olusturalim abla bugun musait degilim kac adet okuyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?