2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

benim de geçen sene kürtajım var (normal gebelik) benim de o zamandan sonra yumurtlama dönemimden başlayıp adete kadar sol tarafımda girip çıkan ağrılar oluyor.. Doktor kontrollerine gittim bişey çıkmadı.. Bilemiyorum yaa

Canım sende pko yoktu değil mi adet okdum yarın gidip tahlil verecem zaten canım soracam o zaman

Ay çok şükür canım rabbim şifa versin sana bi daha göstermesin inşallah ben adet oldum canım yarın tahlil vermeye gidecem hormon söküldü yani hemde büyük bi sancıyla

evet canım bende de oluyor yumurtalama döneminde zaten oradan anlıyorum yumurtalam oldugunu.normal yani o sürecte olması

Canim testin sonucunu bana da bildir merak ederim inşallah cift cizgiyi görürsün canim

Uzulme abla ornek ol bize
Valla boşverdim canım hiçte sıkamam kendimi boşuna sinir sitres çektirmem bundan sonra kendime insanlar nice acılar çekerken ben adet oldum diye dertlenmem bundan böyle zaten varsa nasibimde ne yaparsam yapayım gelir rabbime bıraktım sabırsızlıkta yapmayacam kendim rahat bırakacam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…