2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yarin liste olusturalim abla bugun musait degilim kac adet okuyalim
Ya kuzu bişey soracam şu meryem ana otunun tadı ağıröış diyorlar doğru mu bide suda kalınca kokuyor mu gerçekten diğer topiklerden bakmıştım koktuda attık bilmem ne diyorlar suda çok kalınca yani

Kızçelerimmm, canlarimmm napaysiniz bakiyim.Bugun hastane çok yoğun ve ben nöbetçiym yenu bakiyorm daha okudum hep sevcanvildo evet canm ben karti göreli 2 gun bitiyooo :|..neyse ama iyiym çok şükür..gecen ay ki incir havuc kurunden snra çok umutlanmstm ama yani bu ay ovulasyon testi almaktan bile vazgeçtim bunlar bi bahane Allah verdikten snra. M miyaz ablacm sende olmussun rahatlamssn sevndm..Rabbm demekki bu ay haurli gormemis zamani deildi demekki hakkimzda hayrlisi herşeyn.Iste böyle kızlar benden bugünlk

Evet rahatladım kuzum ağrım var ama olsun içim parçalanıyor sanki yani takılmıyorum artık canım ya üzülmedim gerçekten hakkımızda hayırlısı benim işler her zaman zor olur her bakımdan ama ben sabrederim ve geçte olsa illaki olur bu konuda sabırsızlık yaptığım için kendimi kötü hissediyorum inanki rabbime bıraktım ne zaman isterse verir inşallah hayırlısıyla

Hastanede mi calisiyirsun sen ne işi yapıyor sun Cnm

Evet abla rahatladik çok şükür deil mi dua etmk en guzeli abla

Rabbm Şafi ismi hurmetine sana ve butun jastalara sifalar versn miya :*)

Evet abla rahatladik çok şükür deil mi dua etmk en guzeli abla
Evet çok güzel ve rahatlatıcı bu ay bebek diye dolanmak yok erkenden tutuşup test yapmak yok illa oksun diye tuutturmak yok adetim geçmeden test mest yapmam ben artık boşuna kendimize eziyet ediyoruz biz yani

Evet çok güzel ve rahatlatıcı bu ay bebek diye dolanmak yok erkenden tutuşup test yapmak yok illa oksun diye tuutturmak yok adetim geçmeden test mest yapmam ben artık boşuna kendimize eziyet ediyoruz biz yani
Al bendende o kadar cnm.iki hamilelik haberi aldım arkadaşlarımdan çok sevindim valla bende Allahın izniyle takmicam kafama bundan sonra rabbim doğru zamanda nasip etsin insallaj

Al bendende o kadar cnm.iki hamilelik haberi aldım arkadaşlarımdan çok sevindim valla bende Allahın izniyle takmicam kafama bundan sonra rabbim doğru zamanda nasip etsin insallaj
Amin canım aman ya boşver ben daha yeni evlendim bebekte bebek yok pko var yok bilmem ne allah şaşırtmasın kimseyi yani yeter ki istesin hiç bişey geçemez önüne korkularıma yenik düştüm allah affetsin valla saçmaladım yani gerçekten şeytanın vesvesesine geldim resmen artık takmıyorum rabbim büyük o en iyisini bilir bizleride görür inşallah zamanı geldi mi canım

Aynen öyle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…