- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.601
Yine boyle yaoariz ablaBilmiyorum ki sayılara takılmayalım bence canım ya biz bi sayı belirleyim olmadı okuyalım yada bakıp yazayım
Yapalım canım iyi geliyor ferahlıyor insan yaniYine boyle yaoariz abla
Ya kuzu bişey soracam şu meryem ana otunun tadı ağıröış diyorlar doğru mu bide suda kalınca kokuyor mu gerçekten diğer topiklerden bakmıştım koktuda attık bilmem ne diyorlar suda çok kalınca yaniYarin liste olusturalim abla bugun musait degilim kac adet okuyalim
Evet rahatladım kuzum ağrım var ama olsun içim parçalanıyor sanki yani takılmıyorum artık canım ya üzülmedim gerçekten hakkımızda hayırlısı benim işler her zaman zor olur her bakımdan ama ben sabrederim ve geçte olsa illaki olur bu konuda sabırsızlık yaptığım için kendimi kötü hissediyorum inanki rabbime bıraktım ne zaman isterse verir inşallah hayırlısıylaKızçelerimmm, canlarimmm napaysiniz bakiyim.Bugun hastane çok yoğun ve ben nöbetçiym yenu bakiyorm daha okudum hepsevcanvildo evet canm ben karti göreli 2 gun bitiyooo :|..neyse ama iyiym çok şükür..gecen ay ki incir havuc kurunden snra çok umutlanmstm ama yani bu ay ovulasyon testi almaktan bile vazgeçtim bunlar bi bahane Allah verdikten snra. M miyaz ablacm sende olmussun rahatlamssn sevndm..Rabbm demekki bu ay haurli gormemis zamani deildi demekki hakkimzda hayrlisi herşeyn.Iste böyle kızlar benden bugünlk
Hastanede mi calisiyirsun sen ne işi yapıyor sun CnmKızçelerimmm, canlarimmm napaysiniz bakiyim.Bugun hastane çok yoğun ve ben nöbetçiym yenu bakiyorm daha okudum hepsevcanvildo evet canm ben karti göreli 2 gun bitiyooo :|..neyse ama iyiym çok şükür..gecen ay ki incir havuc kurunden snra çok umutlanmstm ama yani bu ay ovulasyon testi almaktan bile vazgeçtim bunlar bi bahane Allah verdikten snra. M miyaz ablacm sende olmussun rahatlamssn sevndm..Rabbm demekki bu ay haurli gormemis zamani deildi demekki hakkimzda hayrlisi herşeyn.Iste böyle kızlar benden bugünlk
Evet rahatladım kuzum ağrım var ama olsun içim parçalanıyor sanki yani takılmıyorum artık canım ya üzülmedim gerçekten hakkımızda hayırlısı benim işler her zaman zor olur her bakımdan ama ben sabrederim ve geçte olsa illaki olur bu konuda sabırsızlık yaptığım için kendimi kötü hissediyorum inanki rabbime bıraktım ne zaman isterse verir inşallah hayırlısıyla
Hastanede mi calisiyirsun sen ne işi yapıyor sun Cnm
Ayy keşke canım ama bilmiyorum pek ümidim yok ama etiketlerim mutlaka :)Canim testin sonucunu bana da bildir merak ederim inşallah cift cizgiyi görürsün canim
Hımmm:)bende hastanede çalışıyordum yenio çıktım sağlık sektöründeyim bende :)hasta yatış vezneEvet canm anestezi tek. :)
Hımmm:)bende hastanede çalışıyordum yenio çıktım sağlık sektöründeyim bende :)hasta yatış vezne
Evet rahatladım kuzum ağrım var ama olsun içim parçalanıyor sanki yani takılmıyorum artık canım ya üzülmedim gerçekten hakkımızda hayırlısı benim işler her zaman zor olur her bakımdan ama ben sabrederim ve geçte olsa illaki olur bu konuda sabırsızlık yaptığım için kendimi kötü hissediyorum inanki rabbime bıraktım ne zaman isterse verir inşallah hayırlısıyla
Hastane yi sevmedim Cnm bakalım.şimdi evdeyimNe güzel :) neden çıktın ki canm
Evet çok güzel ve rahatlatıcı bu ay bebek diye dolanmak yok erkenden tutuşup test yapmak yok illa oksun diye tuutturmak yok adetim geçmeden test mest yapmam ben artık boşuna kendimize eziyet ediyoruz biz yaniEvet abla rahatladik çok şükür deil mi dua etmk en guzeli abla
Amin kuzuum allah razı olsunRabbm Şafi ismi hurmetine sana ve butun jastalara sifalar versn miya :*)
Al bendende o kadar cnm.iki hamilelik haberi aldım arkadaşlarımdan çok sevindim valla bende Allahın izniyle takmicam kafama bundan sonra rabbim doğru zamanda nasip etsin insallajEvet çok güzel ve rahatlatıcı bu ay bebek diye dolanmak yok erkenden tutuşup test yapmak yok illa oksun diye tuutturmak yok adetim geçmeden test mest yapmam ben artık boşuna kendimize eziyet ediyoruz biz yani
Amin canım aman ya boşver ben daha yeni evlendim bebekte bebek yok pko var yok bilmem ne allah şaşırtmasın kimseyi yani yeter ki istesin hiç bişey geçemez önüne korkularıma yenik düştüm allah affetsin valla saçmaladım yani gerçekten şeytanın vesvesesine geldim resmen artık takmıyorum rabbim büyük o en iyisini bilir bizleride görür inşallah zamanı geldi mi canımAl bendende o kadar cnm.iki hamilelik haberi aldım arkadaşlarımdan çok sevindim valla bende Allahın izniyle takmicam kafama bundan sonra rabbim doğru zamanda nasip etsin insallaj
Aynen öyle cnmAmin canım aman ya boşver ben daha yeni evlendim bebekte bebek yok pko var yok bilmem ne allah şaşırtmasın kimseyi yani yeter ki istesin hiç bişey geçemez önüne korkularıma yenik düştüm allah affetsin valla saçmaladım yani gerçekten şeytanın vesvesesine geldim resmen artık takmıyorum rabbim büyük o en iyisini bilir bizleride görür inşallah zamanı geldi mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?