2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ya kuzu bişey soracam şu meryem ana otunun tadı ağıröış diyorlar doğru mu bide suda kalınca kokuyor mu gerçekten diğer topiklerden bakmıştım koktuda attık bilmem ne diyorlar suda çok kalınca yani
Iste kimi 40gun biyunca yapio abla o kokabilir ben cok tadini almadim hatta cok degil hic almadim esimse su dgil bu deyip durdu

Abla koydum ya suya surahi doldurdum agzina kadar ertesi gun aksam ictim esimle sonra 4 aksam rkplam ictim
Bazıları kokmasın diye bi gece bekletip sabahtan alıyorlarmış suyun içinden yeniden içtiklerinde tekrar koyuyorlarmış ay üç gün neyi bekletsen kokar yani canım suyu içince tazeleyince kokmaz bence bide ilişkiden bir saat önce içiliyormuş diye yazıyordu

3 4 gun gecti abla gene akinti baslayinca yapim bi dedim ama bu seferki daha koyu digeriyke ayni renk
Kız arkadaşın dediği gibi bende hamild olabileceğini düşünüyorum çok bi umutlanma iimdiden diye bişey demekte istemedim de ama sen yine ne olur ne olma değerlendir bakalım boş geçme bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…