- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.621
Hep kendimize yapıyoruz yazık değil mi bize ama evliliğimizide kendimizide yük altına koyuyoruz boşu boşuna baktım kocamda daha dur yeni başladık diyor ama üzülüyor ister istemez birazda bundan açıldı gözlerim aslında iyi okdu amaAynen öyle cnm
Kız bunu ne zaman yaptın sen
Iste kimi 40gun biyunca yapio abla o kokabilir ben cok tadini almadim hatta cok degil hic almadim esimse su dgil bu deyip durduYa kuzu bişey soracam şu meryem ana otunun tadı ağıröış diyorlar doğru mu bide suda kalınca kokuyor mu gerçekten diğer topiklerden bakmıştım koktuda attık bilmem ne diyorlar suda çok kalınca yani
Simdi yaptim kac gundur yapmiodumKız bunu ne zaman yaptın sen
Alla alla suyu koyup üç gün bekletiyorlarmış içmek için ondan mı koktu ki benim bitkiyle falan aram iyi içerim bi şekilde inşallahIste kimi 40gun biyunca yapio abla o kokabilir ben cok tadini almadim hatta cok degil hic almadim esimse su dgil bu deyip durdu
Kız geçende böyleydi senin sen kaç kere yumurtlayacan daha bilemedim :) kaç gün geçmişti senin önceki testin üzerinden?Simdi yaptim kac gundur yapmiodum
Abla koydum ya suya surahi doldurdum agzina kadar ertesi gun aksam ictim esimle sonra 4 aksam rkplam ictimAlla alla suyu koyup üç gün bekletiyorlarmış içmek için ondan mı koktu ki benim bitkiyle falan aram iyi içerim bi şekilde inşallah
3 4 gun gecti abla gene akinti baslayinca yapim bi dedim ama bu seferki daha koyu digeriyke ayni renkKız geçende böyleydi senin sen kaç kere yumurtlayacan daha bilemedim :) kaç gün geçmişti senin önceki testin üzerinden?
Öncekilerde koyuydu bide sonrasında silikleşmiş hatta kaybolmuştu değil mi çizgi3 4 gun gecti abla gene akinti baslayinca yapim bi dedim ama bu seferki daha koyu digeriyke ayni renk
Sen kür yapmıştın değil mi kuzu acaba başkada mı oluştu yumurta o mu çatlıyor bu kez incir havuç küründe birden fazla yumurta oluşabiliyor klomendeki gibi3 4 gun gecti abla gene akinti baslayinca yapim bi dedim ama bu seferki daha koyu digeriyke ayni renk
Değerlendir yine sen canım boş geçme rabbim yüzüne gülsün yumurtluyor gibi görünüyor3 4 gun gecti abla gene akinti baslayinca yapim bi dedim ama bu seferki daha koyu digeriyke ayni renk
Bazıları kokmasın diye bi gece bekletip sabahtan alıyorlarmış suyun içinden yeniden içtiklerinde tekrar koyuyorlarmış ay üç gün neyi bekletsen kokar yani canım suyu içince tazeleyince kokmaz bence bide ilişkiden bir saat önce içiliyormuş diye yazıyorduAbla koydum ya suya surahi doldurdum agzina kadar ertesi gun aksam ictim esimle sonra 4 aksam rkplam ictim
Hay çok yaşa bende söyleyecektim ama çokta bi umutlandırmak istemedim açıkcası ondan sordum kaç gün oldu diyesevcanvildo belki hamilesindir hep cift cikar bundan sonra eğer hamileyse
Kız arkadaşın dediği gibi bende hamild olabileceğini düşünüyorum çok bi umutlanma iimdiden diye bişey demekte istemedim de ama sen yine ne olur ne olma değerlendir bakalım boş geçme bence canım3 4 gun gecti abla gene akinti baslayinca yapim bi dedim ama bu seferki daha koyu digeriyke ayni renk
Eee test yapsin o zaman bu. Ovulasyon testi değil mi gebelik testi yap cnm:)Kız arkadaşın dediği gibi bende hamild olabileceğini düşünüyorum çok bi umutlanma iimdiden diye bişey demekte istemedim de ama sen yine ne olur ne olma değerlendir bakalım boş geçme bence canım
Gebelikte hemen belli olacağını zannetmiyorum canım şimdi sitres etmesin bence kendini evet ovu testi ama bunda da iki koyu çizgi oluşuyor gebelik olunca kuzuEee test yapsin o zaman bu. Ovulasyon testi değil mi gebelik testi yap cnm:)
Hımmm anladım cnm o halde adetin geçmesini beklesin :)))ben hic yapmadigim bu testi o yüzden bilmiyorum :)Gebelikte hemen belli olacağını zannetmiyorum canım şimdi sitres etmesin bence kendini evet ovu testi ama bunda da iki koyu çizgi oluşuyor gebelik olunca kuzu
Aynen abla masallah kac tane yumurta oldu acaba bende klomen kullandim ya heralde ondanÖncekilerde koyuydu bide sonrasında silikleşmiş hatta kaybolmuştu değil mi çizgi
Ne guzel işte bende bu ay kullanıyorum bakalım hayırlısı inşallah :)canım güzel haberler ver bizeAynen abla masallah kac tane yumurta oldu acaba bende klomen kullandim ya heralde ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?