- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.641
Bu testi tekrarlasın bakalım bi iki gün daha görelim ne olacak canım ben onada söyledim ama içimden bi his hamile kalacağını söylüyor onu ki tutacak inşallah hayırlısıylaHımmm anladım cnm o halde adetim geçmesini beklesin :)))
:) kız sen klomenden sonra adet olmadın mıAynen abla masallah kac tane yumurta oldu acaba bende klomen kullandim ya heralde ondan
Ayy inşallah yaaaBu testi tekrarlasın bakalım bi iki gün daha görelim ne olacak canım ben onada söyledim ama içimden bi his hamile kalacağını söylüyor onu ki tutacak inşallah hayırlısıyla
Yok canim hamilelik icinde cok erken canimsevcanvildo belki hamilesindir hep cift cikar bundan sonra eğer hamileyse
Yok abla olmadim:) kız sen klomenden sonra adet olmadın mı
Bilmiom ablaki simdi sordum esime kokmuodu dediBazıları kokmasın diye bi gece bekletip sabahtan alıyorlarmış suyun içinden yeniden içtiklerinde tekrar koyuyorlarmış ay üç gün neyi bekletsen kokar yani canım suyu içince tazeleyince kokmaz bence bide ilişkiden bir saat önce içiliyormuş diye yazıyordu
Adetin geçti mi CnmYok abla olmadim
Daha cok var ya nasip de bu baya sasirtti beniNe guzel işte bende bu ay kullanıyorum bakalım hayırlısı inşallah :)canım güzel haberler ver bize
8 nisan canin daha 12 gun var oda duzenli olursaAdetin geçti mi Cnm
Ay he o zaman sen devam et test yapmaya Bugünü de değerlendir sen bu ay anneliğe ilk adımı atacaksın inşallah canım benim hisler beni pek yanıltmaz normalde inşallah sende de yanıltmayacakYok abla olmadim
Klomen yapıyor kuzu milletle 6 -7 yumurta oluşuyor bende bir tane ancak olduDaha cok var ya nasip de bu baya sasirtti beni
Insallab ablada hayirlisini versin Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versinAy he o zaman sen devam et test yapmaya Bugünü de değerlendir sen bu ay anneliğe ilk adımı atacaksın inşallah canım benim hisler beni pek yanıltmaz normalde inşallah sende de yanıltmayacak
Hadi bakalım Cnm hayırlısıyla bebiş olur inşallah ilk defa mi.kullandın klomen8 nisan canin daha 12 gun var oda duzenli olursa
Kafama gore kullandim delilik yaptim ama vucutta delirdi galkbaHadi bakalım Cnm hayırlısıyla bebiş olur inşallah ilk defa mi.kullandın klomen
Abartı o zaman içeriz bizde ya yumurtlamaya yakın kullanılıyormuş ama ay ben klomene devam etsem m bilemedim ya ne yapayımBilmiom ablaki simdi sordum esime kokmuodu dedi
Kiz ben 7iz yapmimKlomen yapıyor kuzu milletle 6 -7 yumurta oluşuyor bende bir tane ancak oldu
Tabiki canım herşeyin hayırlısı olsun hepimiz içindeInsallab ablada hayirlisini versin Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin
Kiz ben 7iz yapmim
Doktora sor abla sen bana uymaAbartı o zaman içeriz bizde ya yumurtlamaya yakın kullanılıyormuş ama ay ben klomene devam etsem m bilemedim ya ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?