- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.661
Nasıl yani doktor vermedi mi CnmKafama gore kullandim delilik yaptim ama vucutta delirdi galkba
Yaparsam olmayan 5 kisiye cocuk bendenYaparsan bi tanesini bana yolla yedsine bakamazsın
Kuzu zaten bu ay doktor verdi kullandım ya yarın yine yazacak büyük ihtimal hormonlarda sıkıntı çıkmazsa ama ben kendi haline mi bırasam devam mı etsem onu bilemiyorum canım yaDoktora sor abla sen bana uyma
1yil dolmadan tedaviye baslamjolarki dedim yalandan 11 aylik evliyim gene dedi ben ilac yazmamNasıl yani doktor vermedi mi Cnm
E yani o da senin taşıma payın hakkındır tabiYaparsam olmayan 5 kisiye cocuk benden2sidw bana kalsin
Kontrok altinda olda abla naparsab yapKuzu zaten bu ay doktor verdi kullandım ya yarın yine yazacak büyük ihtimal hormonlarda sıkıntı çıkmazsa ama ben kendi haline mi bırasam devam mı etsem onu bilemiyorum canım ya
İnşallah kuzum ya burda hep anne adayları öyle dua edip bekliyoruz en kısa zamanda olur inşallahKızlaar banada dua edin. Bende hamile kalmak istiorummm...
Canım ben doktor kontrolünde kullandım o da adam kabul ettirene kadar neler çekti o kadar bıktım ki hormon ilaçlarından kullanmam diye tutturdum ilkin sonra kabul ettim işte bana ikinci ay ilaç başlattı hemenKontrok altinda olda abla naparsab yap
Alalh allah benim 8 ay oldu doktor verdi bana klomen Cnm anladım ama bence doktor kontrolünde ol Allah korusun sağlığından olma1yil dolmadan tedaviye baslamjolarki dedim yalandan 11 aylik evliyim gene dedi ben ilac yazmam
Doktorlar içinde değişiyor tedavi bide hormon test sonuçlarına göreAlalh allah benim 8 ay oldu doktor verdi bana klomen Cnm anladım ama bence doktor kontrolünde ol Allah korusun sağlığından olma
en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin Rabbim :) Bende dört gozle bekliyorum her ay 5 ay oldu hala bekliyorm.İnşallah kuzum ya burda hep anne adayları öyle dua edip bekliyoruz en kısa zamanda olur inşallah
Ah canım ya çok zor gerçekten inş en kısa zamanda güzel haberler alırızen kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin Rabbim :) Bende dört gozle bekliyorum her ay 5 ay oldu hala bekliyorm.
Ama benim adet olana kadar ara ara sürüyor o ağrı rahatsız edici değil adet ağrısı gibi degil batma şeklinde bi rahatsızlık belirtisinden mi diye korkuyorum inşallah normaldir hersey catlama vs...evet canım bende de oluyor yumurtalama döneminde zaten oradan anlıyorum yumurtalam oldugunu.normal yani o sürecte olması
en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin Rabbim :) Bende dört gozle bekliyorum her ay 5 ay oldu hala bekliyorm.
Hahah ya kizkardesim bizde koca ayip olur diye yatmio :)E yani o da senin taşıma payın hakkındır tabi
Ben daha 5aylik evliyimAlalh allah benim 8 ay oldu doktor verdi bana klomen Cnm anladım ama bence doktor kontrolünde ol Allah korusun sağlığından olma
Sende mi kasimda evlendinen kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin Rabbim :) Bende dört gozle bekliyorum her ay 5 ay oldu hala bekliyorm.
Canimsin hakkinda hayirkisi olsun insallahAma benim adet olana kadar ara ara sürüyor o ağrı rahatsız edici değil adet ağrısı gibi degil batma şeklinde bi rahatsızlık belirtisinden mi diye korkuyorum inşallah normaldir hersey catlama vs...
Kaç yaşındasın ☺Sende mi kasimda evlendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?