- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.681
23 cnm sen kasimin kacinda evlendinKaç yaşındasın ☺
Hosgeldinnn tabikiidee canimmmBen de geldim arkadaşlar aramıza alırsanız
Canım bende 25 yaşındayım 7 aylık evliyim23 cnm sen kasimin kacinda evlendin
Alla alla niye ayıp oluyormuş kız sen bu topiğin adını kasımda evlenip çocuk isteyenler diye değiş bence :)Hahah ya kizkardesim bizde koca ayip olur diye yatmio :)
Hoş geldinizBen de geldim arkadaşlar aramıza alırsanız
Bence abla 3kisi 6kasimda evlenmisAlla alla niye ayıp oluyormuş kız sen bu topiğin adını kasımda evlenip çocuk isteyenler diye değiş bence :)
Eda sendemi kasim kac kacen kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin Rabbim :) Bende dört gozle bekliyorum her ay 5 ay oldu hala bekliyorm.
Tmm abla kocayi bi kacirabilsemHayırlısı olsun arkadaşım Rabb'im inşallah rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah M miyaz
sevcanvildo sen ikinci kez yumurtluyorsun iki aksamida degerlendir
Hahahahaha hadi hayırlısı bakalımAhanda kactim ben sans dileyib dua edin optummm
HoşbuldukHoş geldiniz
Ayyyyy çok şeker ya her dönem ayrı güzel demek kiOyyy hepiniz taze gelinsiniz o yıllara döndüm tadını çıkarın kızlar bir daha çocuklar evlenene kadar kocayla başbaşa kalamayacaksiniz şimdi biz oğluma yakalanmadan kullanabiliyoruz kaçak gocek çoğu zaman uuysunda diye bekliyoruz o bizi uyutuyor sıpa
Sizinle yine aynı durumdayızOyyy hepiniz taze gelinsiniz o yıllara döndüm tadını çıkarın kızlar bir daha çocuklar evlenene kadar kocayla başbaşa kalamayacaksiniz şimdi biz oğluma yakalanmadan kullanabiliyoruz kaçak gocek çoğu zaman uuysunda diye bekliyoruz o bizi uyutuyor sıpa
Oyyy hepiniz taze gelinsiniz o yıllara döndüm tadını çıkarın kızlar bir daha çocuklar evlenene kadar kocayla başbaşa kalamayacaksiniz şimdi biz oğluma yakalanmadan koklasiyoruz kaçak gocek çoğu zaman uuysunda diye bekliyoruz o bizi uyutuyor sıpa
Sizde mi bebiş istiyorsunuzHoşbulduk
Bebek bekleyen bi forumda ne alaka bunları söylüyorsun ki biz de biliyoruz kıymetini bilmemiz gerektiğini ama eğer hayırlısıysa Bebek bekliyoruz mesajını alakasız buldumOyyy hepiniz taze gelinsiniz o yıllara döndüm tadını çıkarın kızlar bir daha çocuklar evlenene kadar kocayla başbaşa kalamayacaksiniz şimdi biz oğluma yakalanmadan koklasiyoruz kaçak gocek çoğu zaman uuysunda diye bekliyoruz o bizi uyutuyor sıpa
Evet ben de istiyorum 7 ay olucak Nisa'nda evleneli evet yeniyim ama yaşım da var o yüzdenSizde mi bebiş istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?