- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.701
Bende eylül De evlendim herşeyin hayırlısı tabiEvet ben de istiyorum 7 ay olucak Nisa'nda evleneli evet yeniyim ama yaşım da var o yüzden
Eğer hayırlı dilse tabiki olmasın
Hahahahaha
Benim testler temiz çıktı ama :))belki çok istediğimden hızlandırmak amaçlıdır :)Doktorlar içinde değişiyor tedavi bide hormon test sonuçlarına göre
Aynen inşallahBende eylül De evlendim herşeyin hayırlısı tabi
Çok cesaret edemiyorum bitkisel kürlere yaAynen inşallah
İlk kez soğan kürü uyguladım bakalım kısmet
Kankam soğan kürünü yapıp üçüncü gün falandı hemen hamile kalmış bakalım
Benim yazdigiimin neresi ters birde burda bir süredir arkadaşlarla yaxisiyoruz onlar benim ne demek istediğimi anladılar allah gonlune göre versin ne söyleyeceğimi sanami danisacagim lütfen bir daha benimle muhatap olmaBebek bekleyen bi forumda ne alaka bunları söylüyorsun ki biz de biliyoruz kıymetini bilmemiz gerektiğini ama eğer hayırlısıysa Bebek bekliyoruz mesajını alakasız buldum
Beş gün yaptım bıraktım maksat içim temizlensinÇok cesaret edemiyorum bitkisel kürlere ya
Tabi ki hayırlısı olsun inş en kısa zamanda olurBenim testler temiz çıktı ama :))belki çok istediğimden hızlandırmak amaçlıdır :)
İnşallah cnmTabi ki hayırlısı olsun inş en kısa zamanda olur
Amin canım klomenden oluyor sanırım onun kiHayırlısı olsun arkadaşım Rabb'im inşallah rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah M miyaz
sevcanvildo sen ikinci kez yumurtluyorsun iki aksamida degerlendir
Amma kendine dikkat et her zaman hekime danışİnşallah cnm
Muhattap olmayı düşünmüyorum zaten ben sana emir vermedim eleştiri yaptımBenim yazdigiimin neresi ters birde burda bir süredir arkadaşlarla yaxisiyoruz onlar benim ne demek istediğimi anladılar allah gonlune göre versin ne söyleyeceğimi sanami danisacagim lütfen bir daha benimle muhatap olma
Öyle yapıyorum :)Amma kendine dikkat et her zaman hekime danış
Biliyorum :) bu kadar olur değil miBence abla 3kisi 6kasimda evlenmis
Ben kasımda pek düğün olmaz diye bilirdim bu sayfa bunu yıktı vsllaBiliyorum :) bu kadar olur değil mi
Benimde kasım ama 2015 :)))bebisi 8 aydır istiyoruz ama :)Ben kasımda pek düğün olmaz diye bilirdim bu sayfa bunu yıktı vslla
Canimsin hakkinda hayirkisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?