- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.721
Canım sakin olun lütfen o art niyetli konuşmuyor tamam sende belki bebek istediğin ve deneyip sonuç alamadığın için yıpranmış olabilirsin bizlerde öyleyiz ama onda art niyet yok inan bana gayet samimi ve çok yardımcı oluyor bizlere ve kolay şeyler yaşamadı oda birbirimizi kırmayalım lütfen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz paylaşıyoruz burdaMuhattap olmayı düşünmüyorum zaten ben sana emir vermedim eleştiri yaptım
Eleştiriler herzaman olumlu olmaz
Biz burda Bebek bekliyoruz sen orda ....
Olur oturalım tadını çıkaralım biz burda stresliyiz akışına bırakmıyoruz
Senşn de Allah gönlüne göre versin
Canım benim sende sakin ol biz senin art niyetli yaklaşmadığını kötü niyetli yazmadığını biliyoruz sıkma canını lütfenBir mesaja bakılarak ilk girdigin sayfada eleştiri yapılmaz
Sen benim iki sayfadır yazdiklarima bak öyle yargıla o zaman
Aynen katılıyorum bende sizeCanım benim sende sakin ol biz senin art niyetli yaklaşmadığını kötü niyetli yazmadığını biliyoruz sıkma canını lütfen
Aynen canım Yıktık gitti gerçekten olanlarda buraya toplandık işte :)Ben kasımda pek düğün olmaz diye bilirdim bu sayfa bunu yıktı vslla
Benim evladım olsa kimseye tadını çıkartın bebeksizliğin die yanaşmam öyle şey mi olurCanım sakin olun lütfen o art niyetli konuşmuyor tamam sende belki bebek istediğin ve deneyip sonuç alamadığın için yıpranmış olabilirsin bizlerde öyleyiz ama onda art niyet yok inan bana gayet samimi ve çok yardımcı oluyor bizlere ve kolay şeyler yaşamadı oda birbirimizi kırmayalım lütfen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz paylaşıyoruz burda
Canım sen yeni geldiğin için pek bi tanımıyorsun onu o da dış gebelik geçirdi ve zor günler yaşıyor hala hcg si bile tamamen düşmüş değil kendisi ne sıkıntılar yaşıyor allah bilir ama sorduğumuz herşeyde de bize elinden geldiğince yardımcı olup yol gösterdi şimdiye kadar allah razı oksun yani yazdıklarını kötüye yorma lütfen cidden art niyetli biri değil öyle olsa bilmesek onu hepimiz tepkimizi gösterirdik amaç nisbet yapmak değil yani emin olBenim evladım olsa kimseye tadını çıkartın bebeksizliğin die yanaşmam öyle şey mi olur
Bizim bu laflara ihtiyacımız yok
Ya teselliye ya da yol gösterilmesine ihtiyacımız var
Birbirimizi kırmanın bi anlamı yok ya iyi iyi geçinmek varken ötle değil mi ama yani kaldı ki ben onda kesinlikle art niyet aramam kendi adıma yaniAynen katılıyorum bende size
Bende aramadım ama insanlar hassas oluyor bazen demek kiBirbirimizi kırmanın bi anlamı yok ya iyi iyi geçinmek varken ötle değil mi ama yani kaldı ki ben onda kesinlikle art niyet aramam kendi adıma yani
Evet öyleBende aramadım ama insanlar hassas oluyor bazen demek ki
valla ortalik karismis gibi biraz neyse bugun sabah sabah 2 bebek haberi daha aldim resmen icim ciz etti yaa acaba biz ne zaman bebis haberi vericez bide ben bulent tras var ya su tup bebek bolumuyle ilgili ona yazmistim senin degerlerinde tup bebek gerekir yazmiss offd kafam cok karisti yaa bosunami bekliyorum acaba ben yaaaHayirli sabahlar abla bemden sonra dun neler olmus burda ... bak git gittt gidaaaak yumurtam sicak inanmiosan gelde bak diodum ki mesajlaei okudum abow dedim
Aynen yanlış anlaşılma olduHayirli sabahlar abla bemden sonra dun neler olmus burda ... bak git gittt gidaaaak yumurtam sicak inanmiosan gelde bak diodum ki mesajlaei okudum abow dedim
Bende hastanedeyim doktorcuğumdan bi yığında fırça yedim :) tahlil verdim sonuç bekliyorum Bende bakalım ne olacakHayirli sabahlar abla bemden sonra dun neler olmus burda ... bak git gittt gidaaaak yumurtam sicak inanmiosan gelde bak diodum ki mesajlaei okudum abow dedim
Canım ha işte bende tam bu sebepten sabah sabah fırça yedim doktordan bebekte bebek bebekte bebek sitres sonrada hamile kalamazsın tabi hormonlarında zıplar herşeyde olur git platese resim kursuna o da olmadı bıya al duvar boya diyor canın ilişki isteyince birlikte ol istediğin için bu kadar basit diyor siz herşeyi yapıyorsunuz sonra tüp bebek sitresten o da tuttmuyor cebinizde boşalınca bi rahat edip üç ay sonra kendiliğinden hamile kalıyorsunuz diyor bi dövmediği kaldıvalla ortalik karismis gibi biraz neyse bugun sabah sabah 2 bebek haberi daha aldim resmen icim ciz etti yaa acaba biz ne zaman bebis haberi vericez bide ben bulent tras var ya su tup bebek bolumuyle ilgili ona yazmistim senin degerlerinde tup bebek gerekir yazmiss offd kafam cok karisti yaa bosunami bekliyorum acaba ben yaaa
aslindada dogru soylemis valla gerci ben bu ay oek takmiyorumda boyle bebek haberleri gelince bir icerleniyorum valla ama o gun olucak bugub olucak yapmiyorum cnimiz isteyince artik doktolarinda stresten olmuyor demesinede sasiririyorum bu iss allah ol derse bir ola bakmiyormu yaa nasil stres bu kadar etkili olabilirkiCanım ha işte bende tam bu sebepten sabah sabah fırça yedim doktordan bebekte bebek bebekte bebek sitres sonrada hamile kalamazsın tabi hormonlarında zıplar herşeyde olur git platese resim kursuna o da olmadı bıya al duvar boya diyor canın ilişki isteyince birlikte ol istediğin için bu kadar basit diyor siz herşeyi yapıyorsunuz sonra tüp bebek sitresten o da tuttmuyor cebinizde boşalınca bi rahat edip üç ay sonra kendiliğinden hamile kalıyorsunuz diyor bi dövmediği kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?