2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım sakin olun lütfen o art niyetli konuşmuyor tamam sende belki bebek istediğin ve deneyip sonuç alamadığın için yıpranmış olabilirsin bizlerde öyleyiz ama onda art niyet yok inan bana gayet samimi ve çok yardımcı oluyor bizlere ve kolay şeyler yaşamadı oda birbirimizi kırmayalım lütfen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz paylaşıyoruz burda

Benim evladım olsa kimseye tadını çıkartın bebeksizliğin die yanaşmam öyle şey mi olur
Bizim bu laflara ihtiyacımız yok
Ya teselliye ya da yol gösterilmesine ihtiyacımız var

Benim evladım olsa kimseye tadını çıkartın bebeksizliğin die yanaşmam öyle şey mi olur
Bizim bu laflara ihtiyacımız yok
Ya teselliye ya da yol gösterilmesine ihtiyacımız var
Canım sen yeni geldiğin için pek bi tanımıyorsun onu o da dış gebelik geçirdi ve zor günler yaşıyor hala hcg si bile tamamen düşmüş değil kendisi ne sıkıntılar yaşıyor allah bilir ama sorduğumuz herşeyde de bize elinden geldiğince yardımcı olup yol gösterdi şimdiye kadar allah razı oksun yani yazdıklarını kötüye yorma lütfen cidden art niyetli biri değil öyle olsa bilmesek onu hepimiz tepkimizi gösterirdik amaç nisbet yapmak değil yani emin ol

@galatasaray-86 arkadaşım galiba bi yanlış anlaşılma oldu boş yere yükselmişin A anneveoglusu arkadaşımızı hepimiz tanırız burda genelde iyi temennilerde bulunan saygılı bir bayan tanımadığın için alınganlık yaptın galiba olabilir insan hali yinede burda moral bulmak istiyoruz birbirimizi üzmeyelim

Hayirli sabahlar abla bemden sonra dun neler olmus burda ... bak git gittt gidaaaak yumurtam sicak inanmiosan gelde bak diodum ki mesajlaei okudum abow dedim
valla ortalik karismis gibi biraz neyse bugun sabah sabah 2 bebek haberi daha aldim resmen icim ciz etti yaa acaba biz ne zaman bebis haberi vericez bide ben bulent tras var ya su tup bebek bolumuyle ilgili ona yazmistim senin degerlerinde tup bebek gerekir yazmiss offd kafam cok karisti yaa bosunami bekliyorum acaba ben yaaa

Canım ha işte bende tam bu sebepten sabah sabah fırça yedim doktordan bebekte bebek bebekte bebek sitres sonrada hamile kalamazsın tabi hormonlarında zıplar herşeyde olur git platese resim kursuna o da olmadı bıya al duvar boya diyor canın ilişki isteyince birlikte ol istediğin için bu kadar basit diyor siz herşeyi yapıyorsunuz sonra tüp bebek sitresten o da tuttmuyor cebinizde boşalınca bi rahat edip üç ay sonra kendiliğinden hamile kalıyorsunuz diyor bi dövmediği kaldı

aslindada dogru soylemis valla gerci ben bu ay oek takmiyorumda boyle bebek haberleri gelince bir icerleniyorum valla ama o gun olucak bugub olucak yapmiyorum cnimiz isteyince artik doktolarinda stresten olmuyor demesinede sasiririyorum bu iss allah ol derse bir ola bakmiyormu yaa nasil stres bu kadar etkili olabilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…