- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.741
Canım sende pko yoktu değil mi adet okdum yarın gidip tahlil verecem zaten canım soracam o zaman
Kiz dun arkadaaima ben test verdim yaoti bisey cikmadi teste hade doktora dedim kan vermeye gitrik 5 cikti bugun ozelde tekrar verdi 7 cikti galiba bebis yenivalla ortalik karismis gibi biraz neyse bugun sabah sabah 2 bebek haberi daha aldim resmen icim ciz etti yaa acaba biz ne zaman bebis haberi vericez bide ben bulent tras var ya su tup bebek bolumuyle ilgili ona yazmistim senin degerlerinde tup bebek gerekir yazmiss offd kafam cok karisti yaa bosunami bekliyorum acaba ben yaaa
Ay hayirdir abla niye kizdi ki ne tahlili verdinBende hastanedeyim doktorcuğumdan bi yığında fırça yedim :) tahlil verdim sonuç bekliyorum Bende bakalım ne olacak
Allahdan umut kesilmeZ cnm bnm ama cidden sakin ol biraz insalalh olacak bigun bide bi mantar var adi gene unuttum onu hic duydunmuvalla ortalik karismis gibi biraz neyse bugun sabah sabah 2 bebek haberi daha aldim resmen icim ciz etti yaa acaba biz ne zaman bebis haberi vericez bide ben bulent tras var ya su tup bebek bolumuyle ilgili ona yazmistim senin degerlerinde tup bebek gerekir yazmiss offd kafam cok karisti yaa bosunami bekliyorum acaba ben yaaa
Insallh canim benim Alah iateyen herkese versin insallahbende geldim beklemedeyim inşallah olur bebişim benimde :)
ahhh ahhh bide o durumlar yokmunyaaa insan deli olur valla kendini tutmasaKiz dun arkadaaima ben test verdim yaoti bisey cikmadi teste hade doktora dedim kan vermeye gitrik 5 cikti bugun ozelde tekrar verdi 7 cikti galiba bebis yeni
reshi mantarimi cnmAllahdan umut kesilmeZ cnm bnm ama cidden sakin ol biraz insalalh olacak bigun bide bi mantar var adi gene unuttum onu hic duydunmu
Aynen cnm onun cok faydasi var diolarreshi mantarimi cnm
Kiz ben seviniyorum biri hamile olunca inankiahhh ahhh bide o durumlar yokmunyaaa insan deli olur valla kendini tutmasa
Fsh lh e2 falan ya sitres yapıyorsun olmaz tabi diyor kendine bi uğraş bul canın isteyince eşinle iliikiye gir zaten yumurtlayınca vücut ilişki istiyor böyle yapıp hamile kalacaksın bu kadar basit diyor ekmeği keseceksin dedi dediklerimi yapmayacaksan boşuna gelip para verme dedi ne bileyim bir sürü bişeyAy hayirdir abla niye kizdi ki ne tahlili verdin
yaa yavrucum bende seviniyorumda allah icin 18 aydir ugrasiyorum daha tik yok yaaa bir gebelik velirtisi bile yok ben ona uzuluyorum yoksa onlarin olduguna seviniyorum cnmKiz ben seviniyorum biri hamile olunca inanki
neden ekmegi kesecekmissin onu anlamadim benFsh lh e2 falan ya sitres yapıyorsun olmaz tabi diyor kendine bi uğraş bul canın isteyince eşinle iliikiye gir zaten yumurtlayınca vücut ilişki istiyor böyle yapıp hamile kalacaksın bu kadar basit diyor ekmeği keseceksin dedi dediklerimi yapmayacaksan boşuna gelip para verme dedi ne bileyim bir sürü bişey
Ay iite sitres twetikliyor bizim ne zaman yumyrtlayacağımız belli olmuyor düzensizlikten geldiğinde testin başla canım yapmayavar cnm pko bende maalesef
brn 1 ay kullandim cnm ama cok pahali aa her ay alinacak bursey degil yaniAynen cnm onun cok faydasi var diolar
bence ovulasyon testi kullanmayin cnm yaa birakin 2 gunde olsun 3 gunde olsun nolur yani kendinizi cidden sikintiya sokmayin ben bu ay cnm istedigi zaman yapiyorum yunurtlama gunumu ble blmyrm onceden bldgm zmn yumurtluyrm diye kasigim agrirdi bu ay hicbir belirti yok :)Ay iite sitres twetikliyor bizim ne zaman yumyrtlayacağımız belli olmuyor düzensizlikten geldiğinde testin başla canım yapmaya
Haklilar aslinda yaFsh lh e2 falan ya sitres yapıyorsun olmaz tabi diyor kendine bi uğraş bul canın isteyince eşinle iliikiye gir zaten yumurtlayınca vücut ilişki istiyor böyle yapıp hamile kalacaksın bu kadar basit diyor ekmeği keseceksin dedi dediklerimi yapmayacaksan boşuna gelip para verme dedi ne bileyim bir sürü bişey
Faydasi varmi bari cnm bide neyini kullandinbrn 1 ay kullandim cnm ama cok pahali aa her ay alinacak bursey degil yani
Kizlar pes etmek yok guclu oluyoruZAy iite sitres twetikliyor bizim ne zaman yumyrtlayacağımız belli olmuyor düzensizlikten geldiğinde testin başla canım yapmaya
Insallah iyi sonuclar alirsin cnmhttp://i.hizliresim.com/1LgGVA.jpg
Kizlar embriyo transfrinden sonraki 10. Gun testim. Pozitiftir insallah Kan tahlil gunum persembe daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?