2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım bende daha önce dedim sana asla yanlış anlama ama en iyidi bencede tüp bebek

Ne değerlerine göre öyle söyledi ki cnm

Ben yapmıyorum artık canım bu ay zaten uğraşmayacam yani zayıflamaya çalışacam

Aynen bende hic kullanmadım gün bile bakmıyoruz isteyince yapıyoruz :))

neden ekmegi kesecekmissin onu anlamadim ben
Canım pko var bende daha veremediğim bi on kilo civarıda fazlalığım var ekmekte şeker yüksek olduğundan yumurtalığı baskılıyor zayıflayabilmem için ekmek şeker pirinç makarna vs şeyler yemeyecem bide et ve sebze ağırlıklı beslenip bir saat yürüyüş yapacam yürüyüşe başlamıştım zaten bide kondüsyon bisikletim var onudakullanacam spor pkoya çok iyi geliyor bide bana keten tohumu elma yarım incir çörek otu ve ceviz yoğurda koyup sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden sonra yiyeceksin hem tok tutar hem antioksidan sabahta iki haşlanmış yumurta muhakkak ye o da yumurtalıklara çok iyi geliyormuş ve bunla alakalı geçen Hz. Alinin bi sözü vardı görmüştüm evvela sitres yokkkk dedi durdu

anladim cnm dikkatbet o zaman stres yok evet kizlar stres yok herkes nasl hamile kalablyrsa bizde kalablrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…