- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.761
kapsul cay ve kahve kullandim cnmFaydasi varmi bari cnm bide neyini kullandin
Canım bende daha önce dedim sana asla yanlış anlama ama en iyidi bencede tüp bebekvalla ortalik karismis gibi biraz neyse bugun sabah sabah 2 bebek haberi daha aldim resmen icim ciz etti yaa acaba biz ne zaman bebis haberi vericez bide ben bulent tras var ya su tup bebek bolumuyle ilgili ona yazmistim senin degerlerinde tup bebek gerekir yazmiss offd kafam cok karisti yaa bosunami bekliyorum acaba ben yaaa
Akışkna bırakacam canım havalar az bi ısonson bahçem var onla uğraşacam hatta biraz bişeyler ekeyim diyorum adam kendine uğraşacak bişeyler bul diyor en iyisi toprak işteKizlar pes etmek yok guclu oluyoruZ
Ne değerlerine göre öyle söyledi ki cnmvalla ortalik karismis gibi biraz neyse bugun sabah sabah 2 bebek haberi daha aldim resmen icim ciz etti yaa acaba biz ne zaman bebis haberi vericez bide ben bulent tras var ya su tup bebek bolumuyle ilgili ona yazmistim senin degerlerinde tup bebek gerekir yazmiss offd kafam cok karisti yaa bosunami bekliyorum acaba ben yaaa
E yani o yüzden bende bişey diyemedim adama canımHaklilar aslinda ya
Ben yapmıyorum artık canım bu ay zaten uğraşmayacam yani zayıflamaya çalışacambence ovulasyon testi kullanmayin cnm yaa birakin 2 gunde olsun 3 gunde olsun nolur yani kendinizi cidden sikintiya sokmayin ben bu ay cnm istedigi zaman yapiyorum yunurtlama gunumu ble blmyrm onceden bldgm zmn yumurtluyrm diye kasigim agrirdi bu ay hicbir belirti yok :)
Aynen bende hic kullanmadım gün bile bakmıyoruz isteyince yapıyoruz :))bence ovulasyon testi kullanmayin cnm yaa birakin 2 gunde olsun 3 gunde olsun nolur yani kendinizi cidden sikintiya sokmayin ben bu ay cnm istedigi zaman yapiyorum yunurtlama gunumu ble blmyrm onceden bldgm zmn yumurtluyrm diye kasigim agrirdi bu ay hicbir belirti yok :)
Kilolu musun ki cnmBen yapmıyorum artık canım bu ay zaten uğraşmayacam yani zayıflamaya çalışacam
Nekadara geldiki canim ya herseydwn onwmlisi bi faydasi oldumukapsul cay ve kahve kullandim cnm
Walla cnm toprakla ugrasmak hem zevkli hemde baya oyalarAkışkna bırakacam canım havalar az bi ısonson bahçem var onla uğraşacam hatta biraz bişeyler ekeyim diyorum adam kendine uğraşacak bişeyler bul diyor en iyisi toprak işte
Canım pko var bende daha veremediğim bi on kilo civarıda fazlalığım var ekmekte şeker yüksek olduğundan yumurtalığı baskılıyor zayıflayabilmem için ekmek şeker pirinç makarna vs şeyler yemeyecem bide et ve sebze ağırlıklı beslenip bir saat yürüyüş yapacam yürüyüşe başlamıştım zaten bide kondüsyon bisikletim var onudakullanacam spor pkoya çok iyi geliyor bide bana keten tohumu elma yarım incir çörek otu ve ceviz yoğurda koyup sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden sonra yiyeceksin hem tok tutar hem antioksidan sabahta iki haşlanmış yumurta muhakkak ye o da yumurtalıklara çok iyi geliyormuş ve bunla alakalı geçen Hz. Alinin bi sözü vardı görmüştüm evvela sitres yokkkk dedi durduneden ekmegi kesecekmissin onu anlamadim ben
Evet canım ben çok severim toprakla uğraşmayı zatenWalla cnm toprakla ugrasmak hem zevkli hemde baya oyalar
Tahlil verdim bekliyorum canım
amh degerim cnm dusuk yaa ama bu gittigim doktor ona takilma dedi fsh normal dedi ikisi birlikte olsaydi o zaman menopoz derdim dedi blmyrum kafamda dli sorularNe değerlerine göre öyle söyledi ki cnm
anladim cnm dikkatbet o zaman stres yok evet kizlar stres yok herkes nasl hamile kalablyrsa bizde kalablrzCanım pko var bende daha veremediğim bi on kilo civarıda fazlalığım var ekmekte şeker yüksek olduğundan yumurtalığı baskılıyor zayıflayabilmem için ekmek şeker pirinç makarna vs şeyler yemeyecem bide et ve sebze ağırlıklı beslenip bir saat yürüyüş yapacam yürüyüşe başlamıştım zaten bide kondüsyon bisikletim var onudakullanacam spor pkoya çok iyi geliyor bide bana keten tohumu elma yarım incir çörek otu ve ceviz yoğurda koyup sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden sonra yiyeceksin hem tok tutar hem antioksidan sabahta iki haşlanmış yumurta muhakkak ye o da yumurtalıklara çok iyi geliyormuş ve bunla alakalı geçen Hz. Alinin bi sözü vardı görmüştüm evvela sitres yokkkk dedi durdu
GünaydınlaaarGünaydın kızlarr
İnşallah ya ☺http://i.hizliresim.com/1LgGVA.jpg
Kizlar embriyo transfrinden sonraki 10. Gun testim. Pozitiftir insallah Kan tahlil gunum persembe daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?