2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

• B
Hadi bakalım, hayırlı sonuçlar olsun inşallah.
Bende bi sıkıntı çıkmadı canım gebeliği engelleyecek bişey yok hırmonlarında dedi pko var ama sonuçların iyi dedi işte eşin bide görünsün dedi eğer sıkıntı ondaysa boşuna ilaç kullanmazsın enazından falan eve geldim işte

Ay iite sitres twetikliyor bizim ne zaman yumyrtlayacağımız belli olmuyor düzensizlikten geldiğinde testin başla canım yapmaya

aynen canım bizim denge düzensiz daha elime geçmedi ya bugün büyük ihtimal gelir hemen yarın başlayayım..
sana doktor ne dedi bugün gidecektin hormonlar nasıl çıktı..

amh degerim cnm dusuk yaa ama bu gittigim doktor ona takilma dedi fsh normal dedi ikisi birlikte olsaydi o zaman menopoz derdim dedi blmyrum kafamda dli sorular
Ama canım bende sana fsh ta sıkıntı yoksa o düzelir ona takılma demiştim gerçektende öyle önemli olan fsh değerin kuzum

aynen canım bizim denge düzensiz daha elime geçmedi ya bugün büyük ihtimal gelir hemen yarın başlayayım..
sana doktor ne dedi bugün gidecektin hormonlar nasıl çıktı..
İyi çıktı canım yine klomen verdi senin hormonlarda gebeliğe mani bişey yok eşin bide görünsün dedi adetlerimde düzenli zaten ekmek makarna pirinç yasak sebze ve et ağırlıklı beslenecem bide beni acıktıran gliformuş ters etki yapmış bende matofine devam edecem

CANIM YAA NE GÜZEL AÇIKLAMA YAPMIŞSIN
BEN ASLA NİSPETİ AKLIMDAN GEÇİRMEM ALLAH BİLİYOR İÇİMİ
HELEKİ SİZİN EVLAD HASRETİ İLE YANARKEN BEN İKİNCİYİ BU KADAR İSTERKEN SİZ İLK EVLADINIZI İSTİYORSUNUZ HEMDE NASIL

MESAJI OKURSA İYİ EŞLERİNİZLE BİRLİKTE OLUN ÇOCUKTAN SONRA ORTAMI YAKALAMAK ZOR DEDİM NİSPET BUNUN NERESİNDE

Abla bende okudum aynı mesajı ben de zaten iyi niyetli anladım ama herkes farklı bakıyor üzülme sende

Ben kendi adıma art niyet aramıyorum zaten canım burda kimseninde aradığını zannetmiyorum öyle olsa bizde niyesini sorgularız heralde gücenecek bişey yok bunda yanlış anlaşıldı yani takma kafana boşver sıkma sen canını

çok iyi canım hadi gözün aydın eşinde inş sıkıntı yoktur ama zaman kaybetmeyin baktırın..biliyorsun ben hem kendimle hemde eşimle uğraşıyorum çok zor öyle ama Rabbim daha beterinden korusun ondan gelene boynumuz kıldan ince.
bu ilaçlar içeriği aynı mı acaba bende glukofen içiyıorum glikor da aynı mı ki..

CANIM NE DEDİ DR
Canım bende iki aydır bişey çıkmıyor tahlillerde çok şükür gayet normal gebeliğe engel bi değer değil dedi yumurtamda sadece pko görünümü kalmıştı bugün baktı sen dediklerimi yap sitres yapma gebeliğe engel bi durumun yok gebe kalırsın sen dedi eşine bakıkdı mı dedi yok dedim oda baktırsın hani sıkıntı belki ondaysa boşuna hormon tıkmayalım sana dedi izin alabilirse onada ürolojiye gidecez de canım devlet hastanelerinde sperme bakılıyor mu var mı bi bilgin

takma kafana canım boşver zaten sende kendi derdinle uğraşıyorsun bide insanlara dert anlatma biz seni gayet iyi biliyoruz..
daha ilk mesajında seni tanımadan önyargılı davranmış yanlış, bizim topikte böyle şeyler olmasın mümkünse

Evet canım aynı ama her şeker ilacı her bünyede aynı sonuçları veremeyebiliyor benim bide yükseltmişti 500 yetiyor demek ki bana adetlerde düzenli ya hatta bıraksam mı yada günde bire mi indirsem diyorum inofolic te kullanıyorum ben o da insilün direncini dengeliyor hatta eczacı sende açlık hissi yaptıran bu ikisi dedi antidiyabeti bi ara içmeyeyim diyorumda madem öyleyse şten izin alabilirse gidecez canımda devlet hastanelerinde yapılıyor mu o test siz özelde mi yağmıştınız

ALLAH BİLİYOR CANIM YÜREĞİMİ KENDİMDEN ÖNCE RABBİM SİZLERE NASİP ETSİN HEP DUAM BU YÖNDE EĞER YANLIŞ ANLAŞILMA OLDUYSA BİRİNİZ İÇİN KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…