- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.781
Senin pko var evet ama hormonlarda falan gebeliği engelleyecek hiç bişey yok eşin görünsün bide dedianladim cnm dikkatbet o zaman stres yok evet kizlar stres yok herkes nasl hamile kalablyrsa bizde kalablrz
Bende bi sıkıntı çıkmadı canım gebeliği engelleyecek bişey yok hırmonlarında dedi pko var ama sonuçların iyi dedi işte eşin bide görünsün dedi eğer sıkıntı ondaysa boşuna ilaç kullanmazsın enazından falan eve geldim işteHadi bakalım, hayırlı sonuçlar olsun inşallah.
- B
Ay iite sitres twetikliyor bizim ne zaman yumyrtlayacağımız belli olmuyor düzensizlikten geldiğinde testin başla canım yapmaya
Ama canım bende sana fsh ta sıkıntı yoksa o düzelir ona takılma demiştim gerçektende öyle önemli olan fsh değerin kuzumamh degerim cnm dusuk yaa ama bu gittigim doktor ona takilma dedi fsh normal dedi ikisi birlikte olsaydi o zaman menopoz derdim dedi blmyrum kafamda dli sorular
bişey çıkmamasına sevindim cnm :)Bende bi sıkıntı çıkmadı canım gebeliği engelleyecek bişey yok hırmonlarında dedi pko var ama sonuçların iyi dedi işte eşin bide görünsün dedi eğer sıkıntı ondaysa boşuna ilaç kullanmazsın enazından falan eve geldim işte
İyi çıktı canım yine klomen verdi senin hormonlarda gebeliğe mani bişey yok eşin bide görünsün dedi adetlerimde düzenli zaten ekmek makarna pirinç yasak sebze ve et ağırlıklı beslenecem bide beni acıktıran gliformuş ters etki yapmış bende matofine devam edecemaynen canım bizim denge düzensiz daha elime geçmedi ya bugün büyük ihtimal gelir hemen yarın başlayayım..
sana doktor ne dedi bugün gidecektin hormonlar nasıl çıktı..
Canım sen yeni geldiğin için pek bi tanımıyorsun onu o da dış gebelik geçirdi ve zor günler yaşıyor hala hcg si bile tamamen düşmüş değil kendisi ne sıkıntılar yaşıyor allah bilir ama sorduğumuz herşeyde de bize elinden geldiğince yardımcı olup yol gösterdi şimdiye kadar allah razı oksun yani yazdıklarını kötüye yorma lütfen cidden art niyetli biri değil öyle olsa bilmesek onu hepimiz tepkimizi gösterirdik amaç nisbet yapmak değil yani emin ol
İnşallah eşimde de çıkmaz onda da çıkmazsa kesinlikle sitresten kendimi bahçe işlerine vuracam oyalanmak için bide bol bol zikir o da çok ferahlatıyorbişey çıkmamasına sevindim cnm :)
http://i.hizliresim.com/1LgGVA.jpg
Kizlar embriyo transfrinden sonraki 10. Gun testim. Pozitiftir insallah Kan tahlil gunum persembe daha.
Abla bende okudum aynı mesajı ben de zaten iyi niyetli anladım ama herkes farklı bakıyor üzülme sendeCANIM YAA NE GÜZEL AÇIKLAMA YAPMIŞSIN
BEN ASLA NİSPETİ AKLIMDAN GEÇİRMEM ALLAH BİLİYOR İÇİMİ
HELEKİ SİZİN EVLAD HASRETİ İLE YANARKEN BEN İKİNCİYİ BU KADAR İSTERKEN SİZ İLK EVLADINIZI İSTİYORSUNUZ HEMDE NASIL
MESAJI OKURSA İYİ EŞLERİNİZLE BİRLİKTE OLUN ÇOCUKTAN SONRA ORTAMI YAKALAMAK ZOR DEDİM NİSPET BUNUN NERESİNDE
evet cnm adetin 2. ya da 3.gün ki kan değerlerine bakılıyorKızlar size birşey sorucam fsh baktırırken adet döneminin geçmesini bekliyor musunuz
Kızlar günaydın hastanedeyim doktır bekliyorum ay çokta ağrım var çekilmez şimdi burda beklemekte
Ben kendi adıma art niyet aramıyorum zaten canım burda kimseninde aradığını zannetmiyorum öyle olsa bizde niyesini sorgularız heralde gücenecek bişey yok bunda yanlış anlaşıldı yani takma kafana boşver sıkma sen canınıCANIM YAA NE GÜZEL AÇIKLAMA YAPMIŞSIN
HELEKİ SİZİN EVLAD HASRETİ İLE YANARKEN BEN İKİNCİYİ BU KADAR İSTERKEN SİZ İLK EVLADINIZI İSTİYORSUNUZ HEMDE NASIL
MESAJI OKURSA İYİ EŞLERİNİZLE BİRLİKTE OLUN ÇOCUKTAN SONRA ORTAMI YAKALAMAK ZOR DEDİM NİSPET BUNUN NERESİNDE
Ben bundan 4 yıl önce adet den önce baktırdım haşimato dediler oda yanlış çıkabilir dediler iki kez baktırdım normal çıktı ilacı bıraktım bendeevet cnm adetin 2. ya da 3.gün ki kan değerlerine bakılıyor
İyi çıktı canım yine klomen verdi senin hormonlarda gebeliğe mani bişey yok eşin bide görünsün dedi adetlerimde düzenli zaten ekmek makarna pirinç yasak sebze ve et ağırlıklı beslenecem bide beni acıktıran gliformuş ters etki yapmış bende matofine devam edecem
Canım bende iki aydır bişey çıkmıyor tahlillerde çok şükür gayet normal gebeliğe engel bi değer değil dedi yumurtamda sadece pko görünümü kalmıştı bugün baktı sen dediklerimi yap sitres yapma gebeliğe engel bi durumun yok gebe kalırsın sen dedi eşine bakıkdı mı dedi yok dedim oda baktırsın hani sıkıntı belki ondaysa boşuna hormon tıkmayalım sana dedi izin alabilirse onada ürolojiye gidecez de canım devlet hastanelerinde sperme bakılıyor mu var mı bi bilginCANIM NE DEDİ DR
CANIM YAA NE GÜZEL AÇIKLAMA YAPMIŞSIN
Evet canım aynı ama her şeker ilacı her bünyede aynı sonuçları veremeyebiliyor benim bide yükseltmişti 500 yetiyor demek ki bana adetlerde düzenli ya hatta bıraksam mı yada günde bire mi indirsem diyorum inofolic te kullanıyorum ben o da insilün direncini dengeliyor hatta eczacı sende açlık hissi yaptıran bu ikisi dedi antidiyabeti bi ara içmeyeyim diyorumda madem öyleyse şten izin alabilirse gidecez canımda devlet hastanelerinde yapılıyor mu o test siz özelde mi yağmıştınızçok iyi canım hadi gözün aydın eşinde inş sıkıntı yoktur ama zaman kaybetmeyin baktırın..biliyorsun ben hem kendimle hemde eşimle uğraşıyorum çok zor öyle ama Rabbim daha beterinden korusun ondan gelene boynumuz kıldan ince.
bu ilaçlar içeriği aynı mı acaba bende glukofen içiyıorum glikor da aynı mı ki..
@galatasaray-86 arkadaşım galiba bi yanlış anlaşılma oldu boş yere yükselmişin A anneveoglusu arkadaşımızı hepimiz tanırız burda genelde iyi temennilerde bulunan saygılı bir bayan tanımadığın için alınganlık yaptın galiba olabilir insan hali yinede burda moral bulmak istiyoruz birbirimizi üzmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?