2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ALLAH BİLİYOR CANIM YÜREĞİMİ KENDİMDEN ÖNCE RABBİM SİZLERE NASİP ETSİN HEP DUAM BU YÖNDE EĞER YANLIŞ ANLAŞILMA OLDUYSA BİRİNİZ İÇİN KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN
Ay yok canım ya ne yanlış anlaşılması allah aşkına valla takılıp canını sıkma sen boşu boşuna rabbim hepimize versin isteyen herkesede

Kiz dun arkadaaima ben test verdim yaoti bisey cikmadi teste hade doktora dedim kan vermeye gitrik 5 cikti bugun ozelde tekrar verdi 7 cikti galiba bebis yeni

AAAYYY DEĞERİN YÜKSELİR BÖYLE İNŞALLAH ÇOKKKK SEVİNDİMMM YAAA MAŞALLAH MAŞALLAH
ALLAH SAĞLIKLI BİR GEBELİK NASİP ETSİN İNŞALLAH ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BİR TANEM DAHA ADETİNE VAR BU DEĞER ADET GÜNÜ VE SONRASINDA DAHADA ARTAR İNŞALLAH

TEBRİK EDERİM GÜZELİM MEZUN EDİYORUZ SENİ İNŞALLAH

EKMEK TÜKETMEK EVET SIKINTILI KİLO FAZLAN VARSA HELE BENDE KİLO ALDIM BU SÜREÇTE HAVALAR GÜZELLEŞİYOR BOL BOL YÜRÜYÜŞ YAPALIM CANIM YAA

CANIM DAHİLİYE SERVİSİNDE GİDİP DR İLE GÖRÜŞÜRSEN DEVLETTE DE YAPILIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

BENDE CİDDİ D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ VAR ONUN İÇİN GİDİYORUM AYLARDIR SON DÖNEMDE NASIL BİLMİYORUM, ONDA GİTTİĞİMDE TÜM DEĞERLERİME BAKILIYOR ŞEKER KOLLESTROL FİLAN

Ablacm senin adina da çok sevndm insallah hic bi problm ckmaz

Abla ben degil arkadasimm

Slm canlar nasılsınuz..
M miyaz kuzu oldun mu adet..
Benim cnm kırmızılar beni umutlandırmamak için 5 gün önceden geldiler sagolsunlar..
Eve dönüşte dr gidem bi kontrol olam sonra tam gaz devam inşaAllah.
Moral bozmak yok er yada gec gelicekbebişlerimiz yeterki hayırlı ve saglıcakla gelsinlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…