- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.801
Çok şükür canım bende sevindim gerçekten hiç değilse adetler düzenlibişey çıkmamasına sevindim cnm :)
Ay yok canım ya ne yanlış anlaşılması allah aşkına valla takılıp canını sıkma sen boşu boşuna rabbim hepimize versin isteyen herkesede
ALLAH BİLİYOR CANIM YÜREĞİMİ KENDİMDEN ÖNCE RABBİM SİZLERE NASİP ETSİN HEP DUAM BU YÖNDE EĞER YANLIŞ ANLAŞILMA OLDUYSA BİRİNİZ İÇİN KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN
Yok estağfurullah ne kusuru her şey yolunda rabbim hepimize nasip etsin
ALLAH BİLİYOR CANIM YÜREĞİMİ KENDİMDEN ÖNCE RABBİM SİZLERE NASİP ETSİN HEP DUAM BU YÖNDE EĞER YANLIŞ ANLAŞILMA OLDUYSA BİRİNİZ İÇİN KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN
Kiz dun arkadaaima ben test verdim yaoti bisey cikmadi teste hade doktora dedim kan vermeye gitrik 5 cikti bugun ozelde tekrar verdi 7 cikti galiba bebis yeni
bende geldim beklemedeyim inşallah olur bebişim benimde :)
http://i.hizliresim.com/1LgGVA.jpg
Kizlar embriyo transfrinden sonraki 10. Gun testim. Pozitiftir insallah Kan tahlil gunum persembe daha.
Fsh lh e2 falan ya sitres yapıyorsun olmaz tabi diyor kendine bi uğraş bul canın isteyince eşinle iliikiye gir zaten yumurtlayınca vücut ilişki istiyor böyle yapıp hamile kalacaksın bu kadar basit diyor ekmeği keseceksin dedi dediklerimi yapmayacaksan boşuna gelip para verme dedi ne bileyim bir sürü bişey
Evet canım aynı ama her şeker ilacı her bünyede aynı sonuçları veremeyebiliyor benim bide yükseltmişti 500 yetiyor demek ki bana adetlerde düzenli ya hatta bıraksam mı yada günde bire mi indirsem diyorum inofolic te kullanıyorum ben o da insilün direncini dengeliyor hatta eczacı sende açlık hissi yaptıran bu ikisi dedi antidiyabeti bi ara içmeyeyim diyorumda madem öyleyse şten izin alabilirse gidecez canımda devlet hastanelerinde yapılıyor mu o test siz özelde mi yağmıştınız
Canım bende iki aydır bişey çıkmıyor tahlillerde çok şükür gayet normal gebeliğe engel bi değer değil dedi yumurtamda sadece pko görünümü kalmıştı bugün baktı sen dediklerimi yap sitres yapma gebeliğe engel bi durumun yok gebe kalırsın sen dedi eşine bakıkdı mı dedi yok dedim oda baktırsın hani sıkıntı belki ondaysa boşuna hormon tıkmayalım sana dedi izin alabilirse onada ürolojiye gidecez de canım devlet hastanelerinde sperme bakılıyor mu var mı bi bilgin
Sevcan hamiş misin anlamadım ben
Ay ne güzel ya rabbim çok büyük işte isteyen herkese bana size nasip etsin çok sevindim vallaEVETTT CANIM ADETİNE VAR DAHA EN AZ BİR HAFTA KANDA BAKTIRMIŞ 7 ÇIKMIŞ DEĞERİ MAŞALLAH İLK MEZUNU VERDİK ŞÜKÜRLER OLSUN
ALLAH RAZI OLSUN BİR TANEMA anneveoglusu abla sen niye böyle kendini sktn canini ya bosversene biz senn yüreğini anliyorz güzel dileklern heo bizim için :)
Abla ben degil arkadasimmAAAYYY DEĞERİN YÜKSELİR BÖYLE İNŞALLAH ÇOKKKK SEVİNDİMMM YAAA MAŞALLAH MAŞALLAH
ALLAH SAĞLIKLI BİR GEBELİK NASİP ETSİN İNŞALLAH ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BİR TANEM DAHA ADETİNE VAR BU DEĞER ADET GÜNÜ VE SONRASINDA DAHADA ARTAR İNŞALLAH
TEBRİK EDERİM GÜZELİM MEZUN EDİYORUZ SENİ İNŞALLAH
Ben degil canim benim bi arkadasim hamileSevcan hamiş misin anlamadım ben
Hahahahaha anladım kuzum pardonBen degil canim benim bi arkadasim hamilebana daha var bismillah
Insallah bigun bizde hamile haberlerimizi veririz canim benimHahahahaha anladım kuzum pardon
Ayyyyyy inşallah inşallah kuzum bat ne zaman seninInsallah bigun bizde hamile haberlerimizi veririz canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?