2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Amin inşallah ne güzel enerjiyle geldin Maşallahhhhh hoş geldiniz

Aleyküm selam hoş geldin aynen bağımlılık yapıyor :)

Ben bundan 4 yıl önce adet den önce baktırdım haşimato dediler oda yanlış çıkabilir dediler iki kez baktırdım normal çıktı ilacı bıraktım bende
haşimato teşhisi konulurken ilk zamanda Anti tpo değerine bakılır eğer o yüksek ise ilaç bırakılamaz belki zamanla dozu azabilir. gebelik harici haşimato olan bir hasta 3 ayda bir TSH değerine baktırması gerekir. Mevsimlerden etkilenme oluyor. ilaç dozu düzenleniyor. Gebelik süreci daha farklı tabiki.... Endokrin uzmanına gidip kontrollerini yaptırmanı öneririm cnm

evet cnm devlette yapılıyor biz hep devlette yaptık ameliyatta devlette oldu..

Aynen hastanede çalıştığım için baktırdım çıkmadı tanının doğru olduğunu düşünmüyorum bende ilacı bırakıp 6 ay sonra kontrol aldılar normal çıktı bende anlamadım

Senin pko var evet ama hormonlarda falan gebeliği engelleyecek hiç bişey yok eşin görünsün bide dedi
cnm esin gorunmemismiydi b3nim diger gittigim doktor esinde bir problem yok demisti buda biraz morfolojide sikinti var dedi bende esine keciboynuzu yediriyorum simdi ben adetliyken gidicen belki onada ilac vericek

Arkadaslar bende tansiyom cok asagi 90.60 ben ne yapayim ne yeye bilirim kalkmasin ya dusmesin cok kotu az da olsa kalksa cok kotu oluyorum bide kanim cok asagi yogur yesem kalkarmi dusermi ne yapayim ben bilgisi olan varsa yardim edin lutfen

insaallah duzelir cnm yaaa
Kuzum kendimi bildim bileli kadın doğumcular tahliller hastanelerden çıkamadım pko yüzünden düşün fsh yüksek diye adet göremiyordum neden çünkü yükseldikçe menepoza giriyorsun fsh düştü aadetlerim düzene bindi yani zaten fsh yüksek olunca amh düşüyor erken menepoz fsh yükselince oluyor adetler düzensizleşiyor hatta olunmuyor aynı menepozdaki gibi zaten evvela fsh bakıyorlar yüksekse diğerine de bakıyorlar canım ben senin fsh düşer aslanpençesi ve agnucaston iç demiştim ya sende fsh ta sıkıntı yok demiştin hatırladın mı ondan ben direk fsh a yordum bu durumu sen kendini sitres etme bence sitres oldukça vücut ne yapacağını bilemiyor kontrolü kaybediyor bide hormınlar her ay bir çıkmıyor ki canım

Arkadaslar bende tansiyom cok asagi 90.60 ben ne yapayim ne yeye bilirim kalkmasin ya dusmesin cok kotu az da olsa kalksa cok kotu oluyorum bide kanim cok asagi yogur yesem kalkarmi dusermi ne yapayim ben bilgisi olan varsa yardim edin lutfen
Aslında 9/6 çok düşük bir değer değil herkesin tansıyon değeri farklıdır o yüzden yükseltmeye çalışma derim herkes 120/80 olacak diye birşey Yok ama seni etkilemiyorsa müdahale etme derim

cnm esin gorunmemismiydi b3nim diger gittigim doktor esinde bir problem yok demisti buda biraz morfolojide sikinti var dedi bende esine keciboynuzu yediriyorum simdi ben adetliyken gidicen belki onada ilac vericek
Gitmemişti canım izin alabilirde iş yerinden yarın gidecez devlet hastanelerinde yapılıyormuş bende bugün aldım keçi boynuzu özü pekmezi soğuk sıkım sabah akşam yedirecem sıkıntı olsada olmasada

Oldum canım ikinci günüm doktora bile gittim bugün hormonlarda da yumurtalarda da hamileliği ebgelleyecek bi sıkıntım yokmuş çok şükür eşim görünecek bide bu ay klomen verdi yine eğer eşimde de bişey yoksaönümüzdeki ay tutmazsa yine klomen kullanmak istemiyorum dedim doktora tamam bu ayda kullan ara verelim sonra dedi sürekli hormon almak istemiyorum dedim bu ay devam et ama ikinci ayda tutabiliyor dedi tabi sittes olmazsan kendini oyalayacak bişeyler bul kendine dedi

EKMEK TÜKETMEK EVET SIKINTILI KİLO FAZLAN VARSA HELE BENDE KİLO ALDIM BU SÜREÇTE HAVALAR GÜZELLEŞİYOR BOL BOL YÜRÜYÜŞ YAPALIM CANIM YAA
Evet canım sağlıklı insanlarda sıkıntı pkoda iki kere sıkıntı yürüyüş yapıyorum canım eşim sağ olsun işten gelince yemeğini falan yiyor yorgunda oksa benimle çıkıp yürüyor benim kondisyon bisikletim var o bana çok güzel kilo verdiriyor bugün sordum bi sıkıntı çıkarır mı yapsam dedim hayır yeterki spor yap dedi e tamam dedim o zaman spor pkoya çok iyi geliyor canım yürüyüşte iyi dediğin gibi onuda yapacam bisiklette sürecem ekmekte yemiyorum artık bugün itibari ile ya zaten çokta ekmek tüketmiyorum canımda hiç yeme diyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…