2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ablacm senin adina da çok sevndm insallah hic bi problm ckmaz
İnşallah kuzum benim rabbim evvela sağlık sıhhat versin cümlemize biz iyi olalım bebekler illaki gelir nasipte varsa doktor bide ne dese beğenirsin sa biliyor gibi sitres oluyırsunuz o pkodan bile kötü sonra sayfalara girip kim ne yapmış nasıl hamile kalmış kim ne demiş bebek diye diye araştıra araştıra kafayı yiyorsunuz sonra bebek gelmiyor bu bebek mevzusunu çıkar hayatından dedi çemkirdi bana ya :) abooo dedim tamam ben kendime uğraş bulurum hocam bahçeyle uğraşırım ama sizde bana yzan dikkat et demeyin yani o zaman yok ne istersen onu yap dedi :)

hay ağzına sağlık hep bu modda olun rabbim ol desin inşallah o bebişler sizin göbüşe konacak allahın izniyle

Soerm bakılıyormuş canım akrabaya sordum orda yaptıracaz ne diye özele 110 tl vereyim bende d vitamini kullanıyorum özellikle kışın dört ay canım

Arkadaslar bende tansiyom cok asagi 90.60 ben ne yapayim ne yeye bilirim kalkmasin ya dusmesin cok kotu az da olsa kalksa cok kotu oluyorum bide kanim cok asagi yogur yesem kalkarmi dusermi ne yapayim ben bilgisi olan varsa yardim edin lutfen

canım gebelikte çok normal düşük tansiyon dr öyle demişti bana. tuzlu ayran iç
benim normalda tansiyon öyledir

Son düzenleme:

Abooww şaka gibi doktorun baya içten biri sanrm abla ben tepkilerini beğendim :) bayan mi abla doktorn bide özelde mi gidiyosn

Abooww şaka gibi doktorun baya içten biri sanrm abla ben tepkilerini beğendim :) bayan mi abla doktorn bide özelde mi gidiyosn
Erkek canım ama lafını esirgemiyor her hastayla ilgilenmezde yani dediklerini yapmazsan git kendine başka bi doktor bul ben menepoza giren hastayı bu kürlerle iyleştirdim sen dediklerimi yapmamışsın bu açık diyip kovdu bi kadını dedim benide kovar bu şimdi :) sbah ve akşam yemekten slnra bi kase yoğurt içine yarım incir iki yemek kaşığı keten tohumu bi kaiık çörek otu bi tane elma yada bi avuç nar bide ceviz katıp yiyeceksin sabahta muhakkak iki hailanmış yumurta ye bide zeytin bunları bütün pkolulara veriyor ki bitkisel bak sakın margarin yok tereyağı yada zeytin yağı et ve sebzeyle beslen böyle iite kavga patırtı gidiyoruz bu doktorla bekarlığımdan beri :) özelde canım benim doktorum

Kızlar nasılsınız ben biraz iyi degilim galiba yaa ara ara yüzüm ateş gibi oluyo ayiptır söylemesi eşimle 1 haftadır ayni yataga bile girmek istemiyorum bana dokunmasın diye surekli kendime iş çıkarıyorum bunlar piskolojikmi ya

Haa bide yumurtlama zamanı zaten yumurtalıklar bebek için çalışıyoruz biz diyorlar canın cinselik isterse eşinle veraber ol bitti bu kadar adet öncesi yada sonrası şu cinselliği görev haline getirmekten sıyrılın artık adamlarıda robot ettinizde dedi tabi sabah tam bi yazamadım hastane okduğum için yumurta takibi bilmem ne köy yerinde kadınlar çatır çatır doğuruyorlar niye sitres yok kadın kalkıyor ineğine bskıyır bahçesine bakıyor işlerini görüyor bi geliyor 98 kilo hamile sonrada ay benim tansiyonum var e korunsaydın o zaman ben mi dedim hamile kal diye diyor alem bi adam ya deli deliyi görünce deyneğini saklarmış ben onu görünce saklıyorum harbiden

Soerm bakılıyormuş canım akrabaya sordum orda yaptıracaz ne diye özele 110 tl vereyim bende d vitamini kullanıyorum özellikle kışın dört ay canım

aynen canım yaa ne gerek var o parayı vermeye bende özele gitmem gerekmedikçe
ben bir yıldır kullanıyorum yağını veriyor haftalık bir defada onu içiyorum

Yapsınlar tabi gerçi benimkinde yapmam etmem olayı yok çok şükür de olsun ama o dua etsinde men macun almadım onu hiç yutamazdı :)

bende keçi boynuzu kürü yapıyorum kaynatıp o da baya etkili..pekmezini de içti gerçi o kadar çok şey yiyip içiyor ki garibim hangisi iyi gelecek anlamıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…