2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

aynen canım yaa ne gerek var o parayı vermeye bende özele gitmem gerekmedikçe
ben bir yıldır kullanıyorum yağını veriyor haftalık bir defada onu içiyorum

d vitamini kapsülü alsam olur mu solgarın baya iyi diye duydum cnm hamilelik isteyenlere öneriyorlar ama ben daha hiç kullanmadım..

Tabiki öyle canım ama şöyle düşün sabır tüm kapıları açan en güzel anahtar değil midir biz sabırsızlanıyoruz illa bizim istediğimiz zamanda olacak sonra buna odaklanıp bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz tamam hayırlısı diyoruz ama bilinç altı hayırlısı diyip susmuyor ki öyle olsa olmayınca bu kadar heder olur muyuz canım hep bi vesvese hali içindeyiz kafamızda olan dilimizde olanla bir değil maalesef ki sabretmek lazım şeytan dürtüyor bizide ortak ediyor işte zaten iblis takımı en çok hassas noktsmızı kullanıp ordan vurmuyor mu bizi hayırlısı diyoruz üzülüyoruz e bu da bi nevi isyan elimizde olmasada o sebepten sabrın sonu selamet ben inşallah ki artık sabırsızlanmayacam bu ay üzülmedim olmadan önce çok sıkıldım ama kanı görünce enazından adet oldum çok şükür dedim geçtim rabbim hayırlısını versin ne diyelim

kimse cvp vermedi bana

belki dediğin gibi psikolojik olablir cnm ama bilincaltımız cinselliği görev gibi düşündüğünden hani bebek olmuyor nasılsa diyip soğuma olablir bende bi ara olmuştu neyse ki çabuk toparladım saçmaydı çünkü..
ama biz kadınlar erkekler gibi değiliz onlar hep hazır dönem dönem isteksizlik oluyor bizde belki sende de böyle bişey vardır..

Gebelik mi var acaba
Bilmiyorum canim sürekli yüzüme ateş basması oluyo midemde bi ekşime var umutlanmakta istemiyorum bat 2 nisan beklemedeyim..ama herşeyi geçtim iyiki sizler varsınız ya inanın cok iyi moral oluyosunuz ailemizle bile paylasamadigimiz şeyleri beraber paylaşmak cok güzel

Bilmiyorumki canim ya kafam cok karıştı 3 aydır bebek için ugraşiyorum geçen iki ay hiç böyle olmamiştı simdi böyle olunca kafam ondan karıştı takdiri ilahi herşey allahtan bekleyip görücem artik

Aynen canım ya valla iyi ki varsınız bende anlatamıyorum kimseye hassas değiller Dikkat et bat a az kalmış hadi inş

Canim benim ya hg naptin nerelerdesin

Bilmiyorumki canim ya kafam cok karıştı 3 aydır bebek için ugraşiyorum geçen iki ay hiç böyle olmamiştı simdi böyle olunca kafam ondan karıştı takdiri ilahi herşey allahtan bekleyip görücem artik

aynen cnm takma kafana herşey olacağına varır robot değiliz tabi bu tarz şeyler normal olablir ama uzun sürmesinde problem olur..önemsiz bişey olduğunu düşünüyorum sende sıkıntı etme..

Aynı gün çıkıyor mu peki canım bu verikosel miydi erkekte olan hastalık o nasıl bişey ki canım

evet cnm sabah veriyorsun öğleden sonra çıkıyor..varikosal aynen sperm sayı ve hızında azalma problemi..beslenmeden giydiğin kıyafete kadar çoğu şey sebep olabiliyor..biz nişanlıyken test yaptırmıştı şüphelenip, doktor ameilyat demişti o da boşuna olmayayım belki olur dedi çocuğumuz..evlendik baktık olmuyor mecbur ameliyat oldu şükür yükselme oldu ama doktorun istediği gibi değil..bizde besinlerden kürlerden macunlardan takviye yapıyoruz..bakalım kısmet o iyileşse bende çok sıkıntı yok gibi belki olur ama bilemiyorum ki Allah büyük..

aynen canım yaa ne gerek var o parayı vermeye bende özele gitmem gerekmedikçe
ben bir yıldır kullanıyorum yağını veriyor haftalık bir defada onu içiyorum
benim damla canım günlük on damla ekmeğe damlatıp yutuyorum her kadının özellikle kış aylarında d vitamini alması lazım canım biz adet oldğumuz için boşalıyor depolar evet aynen ya bende özel hastaneye çokta bi gitmem canımda bu doktor çık ilgili devlet hastanesindekiler o kadar yoğunlarki ilgilenemiyorlar her hastayla doğru düzgün ben buna gidiyorum mesela giriş yapıyorum on gün dolmadan yeni giriş yapmadan girip kontrolümü oluyorum tahlil ve girişle 50 tl falan gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…