2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Benim akraba sağlıkçı ona sordum yumurtalıklarında şiimede oluyor dedi varikoselde doğru mu ki allah şifa versin canım rabbim istesin yeterki nice olmaz diyenlerin ki oluyor

Benim akraba sağlıkçı ona sordum yumurtalıklarında şiimede oluyor dedi varikoselde doğru mu ki allah şifa versin canım rabbim istesin yeterki nice olmaz diyenlerin ki oluyor

bizde şişme ağrı vs hiç bişey yok canım genelde ağrı olması şikayetler arasında..testle daha net anlaşılıyor inş bi sıkıntı çıkmaz sizdeçç

Kaç kilosun Cnm bende öyle yaa
Canım bwn eskiden daha çok kiloluydum dkh ları beni şişirdi mahfetti on seneden fazla kullandım bide düşün yani şuan 80 kiloyum 1.68 boyum var kas kemik ağırlığım çok fazla doktor 74 de kal dedi ben 70 olayım istiyorum 74 kiloya kadar inmiştim yine ilaçlar vitaminler bide gliforla inofoliği bir kullandım çok yedirdi şiştim 80 ne çıktım işte

Ay kuzum mesajlar yoğun ya arada kaynıyor benim adet öncesi yüzüm yanıyor ve adete yakın cinsel isteğim sıfırlanıyor resmen vücut kapatıyor kendini
Sorun degil sadece size naz yapiyorum ya benim ilk defa bu ay böyle olunca şuphelenmeye başladim yoksa takmiyorum rabbim ne zaman isterse o zaman olur.sol kasigimla göbek altımaa ara ara agrı giriyo bide gögüslerime dokunamiyorum üstüne bide bu ateş basmasi olunca şuphelenmeye başladim adetime 5 gün var daha bakalim hayirlisi

Bende 81 çok kilo aldım kansızlık ilacıyla

d vitamini kapsülü alsam olur mu solgarın baya iyi diye duydum cnm hamilelik isteyenlere öneriyorlar ama ben daha hiç kullanmadım..

canım onu bilmiyorum benim kan testi ile anlaşıldı 1 yıl önce d vitamini eksikliği onun için dr verdi, oda yağ şeklinde olan bir defada fondip yapıyorum yoğurta veya ayrana koyup
fazlalığıda iyi değil eksiklik yoksa alma derim kan sonucuna göre kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…