- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.881
Benim akraba sağlıkçı ona sordum yumurtalıklarında şiimede oluyor dedi varikoselde doğru mu ki allah şifa versin canım rabbim istesin yeterki nice olmaz diyenlerin ki oluyorevet cnm sabah veriyorsun öğleden sonra çıkıyor..varikosal aynen sperm sayı ve hızında azalma problemi..beslenmeden giydiğin kıyafete kadar çoğu şey sebep olabiliyor..biz nişanlıyken test yaptırmıştı şüphelenip, doktor ameilyat demişti o da boşuna olmayayım belki olur dedi çocuğumuz..evlendik baktık olmuyor mecbur ameliyat oldu şükür yükselme oldu ama doktorun istediği gibi değil..bizde besinlerden kürlerden macunlardan takviye yapıyoruz..bakalım kısmet o iyileşse bende çok sıkıntı yok gibi belki olur ama bilemiyorum ki Allah büyük..
Canım soğuk sıkım olunca farketmiyormuş bende pekmezini aldım iştebende keçi boynuzu kürü yapıyorum kaynatıp o da baya etkili..pekmezini de içti gerçi o kadar çok şey yiyip içiyor ki garibim hangisi iyi gelecek anlamıycaz
Benim akraba sağlıkçı ona sordum yumurtalıklarında şiimede oluyor dedi varikoselde doğru mu ki allah şifa versin canım rabbim istesin yeterki nice olmaz diyenlerin ki oluyor
Aynen valla dua ederim bende merak etme altın anahtarımız dua dualarda buluşalım hep birlikteKızlar yanılmıyosam perşembe günü regaip kandili hepinize bol bol dua edicem sizde dualarinizda beni unutmayin rabbim inşallah gönlumüze göre verir
Yok kuzum ona baktirmaya gittim sevindim hatta dun 5cikti bugun 7 doktorda daha yeni dedi persembeye kadar bekleyelom dediKaç çıktı kuzum hcg si bende mesaj da bende baktırdım dedin sandık
Niye o kadar para veriyorsun ki canım devıt 3 bayağıda işe yarıyor solgarjn pahalıd vitamini kapsülü alsam olur mu solgarın baya iyi diye duydum cnm hamilelik isteyenlere öneriyorlar ama ben daha hiç kullanmadım..
Canım soğuk sıkım olunca farketmiyormuş bende pekmezini aldım işte
Ay kuzum mesajlar yoğun ya arada kaynıyor benim adet öncesi yüzüm yanıyor ve adete yakın cinsel isteğim sıfırlanıyor resmen vücut kapatıyor kendinikimse cvp vermedi bana
Niye o kadar para veriyorsun ki canım devıt 3 bayağıda işe yarıyor solgarjn pahalı
Hadi bakalım bende dün arkadaş ımı götürdün doktora hamiş oda :)Yok kuzum ona baktirmaya gittim sevindim hatta dun 5cikti bugun 7 doktorda daha yeni dedi persembeye kadar bekleyelom dedi
Yaa ilk kez mi kullandı klomeni Cnm tabi yumurta kendi çatladıysa iğne vurmazlar darısı başımızaKlomenle hamile kaldi ignesiz oda bugun adet gunuydu cnm
Canım bwn eskiden daha çok kiloluydum dkh ları beni şişirdi mahfetti on seneden fazla kullandım bide düşün yani şuan 80 kiloyum 1.68 boyum var kas kemik ağırlığım çok fazla doktor 74 de kal dedi ben 70 olayım istiyorum 74 kiloya kadar inmiştim yine ilaçlar vitaminler bide gliforla inofoliği bir kullandım çok yedirdi şiştim 80 ne çıktım işteKaç kilosun Cnm bende öyle yaa
Sorun degil sadece size naz yapiyorumAy kuzum mesajlar yoğun ya arada kaynıyor benim adet öncesi yüzüm yanıyor ve adete yakın cinsel isteğim sıfırlanıyor resmen vücut kapatıyor kendini
Bende 81Canım bwn eskiden daha çok kiloluydum dkh ları beni şişirdi mahfetti on seneden fazla kullandım bide düşün yani şuan 80 kiloyum 1.68 boyum var kas kemik ağırlığım çok fazla doktor 74 de kal dedi ben 70 olayım istiyorum 74 kiloya kadar inmiştim yine ilaçlar vitaminler bide gliforla inofoliği bir kullandım çok yedirdi şiştim 80 ne çıktım işte
Bende de var Of ofBende 81çok kilo aldım kansızlık ilacıyla
Klomenle hamile kaldi ignesiz oda bugun adet gunuydu cnm
İnşallah canım benim eşimde de ağrı sızı ylk çok şükür inşallah çıkmaz bişeybizde şişme ağrı vs hiç bişey yok canım genelde ağrı olması şikayetler arasında..testle daha net anlaşılıyor inş bi sıkıntı çıkmaz sizdeçç
Ben ekmeği bugün itibariyle bi süre çıkaddım hayatımdan makarna pirinç pilavıda yemeyecem ben diyet yaparken üç ay ağzıma rkmek sürmedim canım ama pko olmama rağmen 17 kilo verdimBende de var Of of
d vitamini kapsülü alsam olur mu solgarın baya iyi diye duydum cnm hamilelik isteyenlere öneriyorlar ama ben daha hiç kullanmadım..
Bende çikolata yapıyor bende yavaş yavaş bırakıyorum artıkBen ekmeği bugün itibariyle bi süre çıkaddım hayatımdan makarna pirinç pilavıda yemeyecem ben diyet yaparken üç ay ağzıma rkmek sürmedim canım ama pko olmama rağmen 17 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?