2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canım dikkat et kilona versen daha iyi olur gebelikte de alınıyor ister istemez
önümüz yaz bol bol yürüyüş yapalım bende 1,74 cm boy bende 82 kgyim ne güzel bir ara 75e düşmüştüm

canım hayırlısı olsun değeri adet günü için çok düşük geldi bana inşallah kat ve kat yükselir
sen mersinde hangi dr gidiyorsun
Ben mersinde 5 ayri doktora gittim 5ayda kuzum yenisehir has.gittin modern tipa gittim bide arzu doruk var burda ona gitmek istedim ama gidemedim ya herkes cok met edio onuda

bende sana onu soracaktım cnm damla demişsin nasıl ilaç diye..evet solgar çok pahalı ya peki devit reçeteyle mi satılıyor..bebekler için diye biliyordum ben onu
Herkes öyle biliyor canım ama yanlış işte iie yarıyor tabi reçeteyle alabilirsin reçetesizde alınıyor 6,5 tl bişey zaten pahalıda değil ben özellikle kışın kullanıyorum kan değerlerim yükseldi çok şükür d vitamini eksikliği gebe kalmayı engelliyor boşuna solgsra para dökme canım

İnşallah vardır canım kendini çok dinleme kuzum oluruna bırak

aa solgara göre bedava valla..nasıl kullanıcam peki canım

Canım adet gören kadınlarda özellikle kışın ve çok güneş görmüyorlarsa eğer depolar boşalıyormuş doktor bans öyle demişti her kadınjn özellikle kışın kullsnması gerek diye bide sabah saat ondan sonraki güneşler bi işe yaramıyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…