- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.921
Bende ayıfladım bayağı canım ama pko lanet bişey işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor şişiriyor insanı yürüyüp biklet sürecem bende canım bakalımcanım dikkat et kilona versen daha iyi olur gebelikte de alınıyor ister istemez
önümüz yaz bol bol yürüyüş yapalım bende 1,74 cm boy bende 82 kgyim ne güzel bir ara 75e düşmüştüm
Oh ne güzel valla keşke benim de aram olmasa :)Ben yemem öyle şeyler canım tatlı hamur işiyle falan aram yok
Ayiptir soylemesi benim aram cok iyidir pasta borekle ay dediniz hemen aklima hashasli kek geldi yapsam miki bugunBen yemem öyle şeyler canım tatlı hamur işiyle falan aram yok
D vitamini b12 folic asid bunlsr düşük olunca kabnsızlık görülebilitor bende bunlardan kanaklı kansızlık vardı toparlandı canımBu d vitaniminin kanla baglantisi ne onu anlamadim
Ben sevmiyorum canım çektiyse yap :)Ayiptir soylemesi benim aram cok iyidir pasta borekle ay dediniz hemen aklima hashasli kek geldi yapsam miki bugun
Valla cankm kocama yapıyorum ook sever hamur işi ama ben tüketmiyorumOh ne güzel valla keşke benim de aram olmasa :)
Cok sukur ablaD vitamini b12 folic asid bunlsr düşük olunca kabnsızlık görülebilitor bende bunlardan kanaklı kansızlık vardı toparlandı canım
Abla diyetdeydim ahanda aklima girdi nasil cikarsam aklimdan simdiBen sevmiyorum canım çektiyse yap :)
Tarçınlı su iç hemen ☺☺☺☺Cok sukur abla
Abla diyetdeydim ahanda aklima girdi nasil cikarsam aklimdan simdi
Bu d vitaniminin kanla baglantisi ne onu anlamadim
Ben mersinde 5 ayri doktora gittim 5ayda kuzum yenisehir has.gittin modern tipa gittim bide arzu doruk var burda ona gitmek istedim ama gidemedim ya herkes cok met edio onuda
Allah yardımcımız olsun bende, üç yakınımın bebek dünyaya geldi haberini aldım bugün Allah bize de nasip etsin inşallahvalla ortalik karismis gibi biraz neyse bugun sabah sabah 2 bebek haberi daha aldim resmen icim ciz etti yaa acaba biz ne zaman bebis haberi vericez bide ben bulent tras var ya su tup bebek bolumuyle ilgili ona yazmistim senin degerlerinde tup bebek gerekir yazmiss offd kafam cok karisti yaa bosunami bekliyorum acaba ben yaaa
Canım üzme kendini bidahaki aya inşallah olurKızlar 6 gün gecikmeli olarak kırmızı kartı yedim, yarın randevu almak. Bakalım ne diyecek doktor. Moralm an çok kötüyüm, eğer hamile değilsek, gününde olalım yaa
Her şeyin hayırlısı gecikme insanı yıpratıyor gerçekten yaKızlar 6 gün gecikmeli olarak kırmızı kartı yedim, yarın randevu almak. Bakalım ne diyecek doktor. Moralm an çok kötüyüm, eğer hamile değilsek, gününde olalım yaa
Ben burdayimHerkes nereye gitti heyoooo
Herkes nereye gitti heyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?