- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 18
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.941
İyi düşün iyi olsun canım benimbirazdan doktora gidecez kimbilir yine ne sürprizler beni bekliyor olacak
İnşallah iyi haberler alırsın canım ya haber ver bize debirazdan doktora gidecez kimbilir yine ne sürprizler beni bekliyor olacak
İyi düşün iyi olsun canım benim
İnşallah iyi haberler alırsın canım ya haber ver bize de
biraz geç yazdım ama olar. Size yazıyorum o kadar çok yazışmışsınız ki en son hangi sayfada yazdığımı bulamıyorum
Zamanında olsa bu kadar üzülmezdim belki. 6 gün gecikme hiç olmamıştı şimdi diye kadar:-(Her şeyin hayırlısı gecikme insanı yıpratıyor gerçekten ya
İnşallah canım hayırlısıylaCanım üzme kendini bidahaki aya inşallah olur
Tarcin adeti geciktirio amaaTarçınlı su iç hemen ☺☺☺☺
Dogus guzel degil abla imcde varmis bi doktr ona gdcmcanım ben doğuşta ilkay bozkurtta doğum yaptım oğluma o zamanlar çok iyi bir dr idi
erkek kardeşimin eşide onda doğum yaptı 2016 yılında
Çoooook iyi anlıyorum seni canım ya rabbim büyük umarım son üzülmen olurZamanında olsa bu kadar üzülmezdim belki. 6 gün gecikme hiç olmamıştı şimdi diye kadar:-(
Aaaaaaa bilmiyordumTarcin adeti geciktirio amaa
Kafanı başka şeylerle oyala geçti gitti o sen istersen kendine dur dersin inanıyırum ben bunaCok sukur abla
Abla diyetdeydim ahanda aklima girdi nasil cikarsam aklimdan simdi
Cnm ya walla bn tek tek okumama raggmen kacuriyorum bazenBu arada klomen in son günü akşam son tableti içeceğim. Sonra perşembe dr dayım.
Ben yokken çok konuşmazsanızCnm ya walla bn tek tek okumama raggmen kacuriyorum bazen
Ogrettum sana benAaaaaaa bilmiyordum
Bn bile inanmiyorum sende inanma ablaaKafanı başka şeylerle oyala geçti gitti o sen istersen kendine dur dersin inanıyırum ben buna
Kiz heekez bian patlama yaptimi sonra kafa karisir nasil herkes swni beklesin kuzum bence sen takipdw kalki kacirmaBen yokken çok konuşmazsanızproblem çözülür bence
İnan inan insan istedimi herşeyi yapar sende iste yaparsın canım ama biraz daha ondan bahsedersek biraz zor tabi :)Ogrettum sana beniyi ogretmenim demii
Bn bile inanmiyorum sende inanma ablaa
Insallah canim benjmm,inşallah cnm Allah razı olsun hep beraber mutlu mesut haberler alalım artık
Unuttym buseferlik bidaha anarsan abla affim olmaz soylumİnan inan insan istedimi herşeyi yapar sende iste yaparsın canım ama biraz daha ondan bahsedersek biraz zor tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?