- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 41
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.961
Şaka yaptım canım zatenKiz heekez bian patlama yaptimi sonra kafa karisir nasil herkes swni beklesin kuzum bence sen takipdw kalki kacirmasakinda beni yanlis anlama kuzum bjzimle ol diye soyluyorum
Hahahahaha aynen canım ☺☺☺☺Ogrettum sana beniyi ogretmenim demii
Bn bile inanmiyorum sende inanma ablaa
Şaka yaptım canım zaten. İnşallah hep beraber oluruz.
Ne zaman baslamistin kullanmaya canim bakimKızlar sürekli wc deyim yaa çok idrarim geliyor klomenden olabilir mi :)
Bugün 3.gün :)Ne zaman baslamistin kullanmaya canim bakim
Sanmiyorum cnm benim yaa bende ictim oyle bisey olmadiBugün 3.gün :)
Valla ben fenayım bugün en az 7.8 kere çıktım :))Sanmiyorum cnm benim yaa bende ictim oyle bisey olmadi
Bilmem :)Klomen kullandikdan ne kadar aonra hamilelik cikio ortaya
Ben hep okadar xijiyorum en azValla ben fenayım bugün en az 7.8 kere çıktım :))
Oooo cokmus normal degilki bu durum :)))Ben hep okadar xijiyorum en az
Napim hep kucuk gelioOooo cokmus normal degilki bu durum :)))
Allah razı olsun. İyiki varsınız, iyiki burası varÇoooook iyi anlıyorum seni canım ya rabbim büyük umarım son üzülmen olur
Iyiki swn bizimlesin cnm benimAllah razı olsun. İyiki varsınız, iyiki burası var
Sende canım benim iyi ki varsınAllah razı olsun. İyiki varsınız, iyiki burası var
Olabilir cnm ama türk kahvesi düşük yapıyor diyorlar bende cok içiyordum azalttim ama nescafeyi azaltamadimNapim hep kucuk gelioturkkahvesi cok iciorum bwlkide omdann
Rabbim sabrinin karşılığını göstersin inşallah tez zamandaevet cnm sabah veriyorsun öğleden sonra çıkıyor..varikosal aynen sperm sayı ve hızında azalma problemi..beslenmeden giydiğin kıyafete kadar çoğu şey sebep olabiliyor..biz nişanlıyken test yaptırmıştı şüphelenip, doktor ameilyat demişti o da boşuna olmayayım belki olur dedi çocuğumuz..evlendik baktık olmuyor mecbur ameliyat oldu şükür yükselme oldu ama doktorun istediği gibi değil..bizde besinlerden kürlerden macunlardan takviye yapıyoruz..bakalım kısmet o iyileşse bende çok sıkıntı yok gibi belki olur ama bilemiyorum ki Allah büyük..
Yaaa oylemii bilmiodumOlabilir cnm ama türk kahvesi düşük yapıyor diyorlar bende cok içiyordum azalttim ama nescafeyi azaltamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?