- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #4.981
Çok sıvı almıyorum ama üşütmüş olabilirim :)
Rabbim yardımcınız olsun inş gerek kalmadan bebiş gelirKızlar ben de varım. Bat 23 Nisan. İnşallah Nisan ayı hepimize Uğur getirir. Baharla beraber bebişlerimiz de gelir. Ben perşembe günü rahim filmi çektiriyorum. Eğer bu ay olmazsa yumurta tedavisine başlayacakmışız.
Amin canım inşallah. Bir çok kişinin rahim filminden sonra hamile kaldığını duydum ama bakalım.Rabbim yardımcınız olsun inş gerek kalmadan bebiş gelir
Ben bugün kinoa ve chia tohumu aldım amaranth ta aldım yarın başlıyırum bu kilolar gideceeekUnuttym buseferlik bidaha anarsan abla affim olmaz soylum
Insallah tedavi olmadn olur bebisin cnmKızlar ben de varım. Bat 23 Nisan. İnşallah Nisan ayı hepimize Uğur getirir. Baharla beraber bebişlerimiz de gelir. Ben perşembe günü rahim filmi çektiriyorum. Eğer bu ay olmazsa yumurta tedavisine başlayacakmışız.
Abla sagliklimi onlarBen bugün kinoa ve chia tohumu aldım amaranth ta aldım yarın başlıyırum bu kilolar gideceeek
Evet canım ben etten tiksindim diye bunkarı aldım protein değeri çok yüksek özellikle amaranthtın kinoa da bulgur gibi kısırda falan kullanacam ben tanesinin aldım sakın bu tv kanallarında satılan toz olanlardan alma canım nettende toz şeklindekinden almaAbla sagliklimi onlar
hemen olsun istiyoruz olmuyor bazilari istemiyor kazayla falan oluyorMasallah burasi zaten 5 ay dr bekleyenler dolu
insallah insallah :)Ah canım ya çok zor gerçekten inş en kısa zamanda güzel haberler alırız
Aynen oyle ama biz cok kafada buyutuyoruz gamsz olanlarda oluveriyo istehemen olsun istiyoruz olmuyor bazilari istemiyor kazayla falan oluyorcok garip
Amiinnn inşallah hepimizin olurInsallah tedavi olmadn olur bebisin cnm
Erken gebelik testleri ile tabi ki sen sanırım Yen'i başladın çalışmalaraYa birşey sorucam size adetten önce gebelik tesleri nasıl oluyor benim bildiğim 10 gün geçmesi lazım ama herkes önceden biliyor
Yen'i araştırıyorum aslında 7. Ayım ama çok bildiğim söylenemez ☺☺☺☺Erken gebelik testleri ile tabi ki sen sanırım Yen'i başladın çalışmalaraadet gününü bekleyebileni tebrik ediyorum ben
Şu 6 gün önce filan testleri miErken gebelik testleri ile tabi ki sen sanırım Yen'i başladın çalışmalaraadet gününü bekleyebileni tebrik ediyorum ben
Canım adetin geçmeden test yapıp kendin yıpratma lütfen bak ben yaptımda ne okdu yani hiç gerek yok bence bende rahat akışına bıraktım adet geçmedende test mest yapmayacam illa olsun diyede tutturmayacam artık şimdi bi yandan zayıflamaya çalışacam bi yandan yürüyüş evde spor yapacam falan bide bahçe işlerne saracam kendimi bayağı bi uğraş buldum yan kensime şimdilikYa birşey sorucam size adetten önce gebelik tesleri nasıl oluyor benim bildiğim 10 gün geçmesi lazım ama herkes önceden biliyor
Çoooook haklısın gerçekten çok tutturmuyorum Yen'i duydum merak ettim aslında tavsiyelerine uyucam bende ☺☺☺Canım adetin geçmeden test yapıp kendin yıpratma lütfen bak ben yaptımda ne okdu yani hiç gerek yok bence bende rahat akışına bıraktım adet geçmedende test mest yapmayacam illa olsun diyede tutturmayacam artık şimdi bi yandan zayıflamaya çalışacam bi yandan yürüyüş evde spor yapacam falan bide bahçe işlerne saracam kendimi bayağı bi uğraş buldum yan kensime şimdilik
Evet tatlım önemli değilYaaa oylemii bilmiodumtesekkur ederim canim beni bilgilendirdigin icin
Hiç gerek yok canım sonra negatifi görünce psikolojin bozulacak yok yere ne gerek var yani zaten adet geçerse ki ben bi beş gün falan geçmeden yapmam yine testi çünkü ilaç sitres şu bu derken gecikebiliyor yani bu ay uğraşmayacam testle iunla bunla canım ne zaman istersede ilişki o zaman yaşanır görev haline geldi ilişki bile düşünsene kendimize verdiğimiz zararın boyutunu yani klomen başlayacam cuma günü bu ikinci ayım olacak ama yinede bugün yumurtladım ay hadi koş gel ilişki hiiiççç uğraşamam ben ilacı al almayacam bile dedim inanki ama doktor bu ay kullanda önümüzdeki ay ara veririz diyince vardır bi bildiği dedim aldımÇoooook haklısın gerçekten çok tutturmuyorum Yen'i duydum merak ettim aslında tavsiyelerine uyucam bende ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?