2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar ben de varım. Bat 23 Nisan. İnşallah Nisan ayı hepimize Uğur getirir. Baharla beraber bebişlerimiz de gelir. Ben perşembe günü rahim filmi çektiriyorum. Eğer bu ay olmazsa yumurta tedavisine başlayacakmışız.

Rabbim yardımcınız olsun inş gerek kalmadan bebiş gelir

Abla sagliklimi onlar
Evet canım ben etten tiksindim diye bunkarı aldım protein değeri çok yüksek özellikle amaranthtın kinoa da bulgur gibi kısırda falan kullanacam ben tanesinin aldım sakın bu tv kanallarında satılan toz olanlardan alma canım nettende toz şeklindekinden alma

Ya birşey sorucam size adetten önce gebelik tesleri nasıl oluyor benim bildiğim 10 gün geçmesi lazım ama herkes önceden biliyor
Canım adetin geçmeden test yapıp kendin yıpratma lütfen bak ben yaptımda ne okdu yani hiç gerek yok bence bende rahat akışına bıraktım adet geçmedende test mest yapmayacam illa olsun diyede tutturmayacam artık şimdi bi yandan zayıflamaya çalışacam bi yandan yürüyüş evde spor yapacam falan bide bahçe işlerne saracam kendimi bayağı bi uğraş buldum yan kensime şimdilik

Çoooook haklısın gerçekten çok tutturmuyorum Yen'i duydum merak ettim aslında tavsiyelerine uyucam bende ☺☺☺

Çoooook haklısın gerçekten çok tutturmuyorum Yen'i duydum merak ettim aslında tavsiyelerine uyucam bende ☺☺☺
Hiç gerek yok canım sonra negatifi görünce psikolojin bozulacak yok yere ne gerek var yani zaten adet geçerse ki ben bi beş gün falan geçmeden yapmam yine testi çünkü ilaç sitres şu bu derken gecikebiliyor yani bu ay uğraşmayacam testle iunla bunla canım ne zaman istersede ilişki o zaman yaşanır görev haline geldi ilişki bile düşünsene kendimize verdiğimiz zararın boyutunu yani klomen başlayacam cuma günü bu ikinci ayım olacak ama yinede bugün yumurtladım ay hadi koş gel ilişki hiiiççç uğraşamam ben ilacı al almayacam bile dedim inanki ama doktor bu ay kullanda önümüzdeki ay ara veririz diyince vardır bi bildiği dedim aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…