2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ay gerçekten öyle çok haklısınız ya eşim de çok istiyor o yüzden bende napıcağımı bilemedim ‍ ama okudukça hak veriyorum kendimi sorguluyorum neyi yanlış yapıyorum diye ama yanlış yapılan şey stresmiş

Çok haklısın canım ama bence 5 gün de az. Bak bugün 6.günümde gördüm kırmızıları.yarın randevu aldım, doktora gidiyorum bakalım hayırlısı. Bu ay takmamaya çalışacak. Ve 10 gün geçmeden umutlanmacam

Ben de bugün ilk defa bal+çörek otu+tarçın karışımına başladım hayırlısı :) bal kestane balı olmalı yazmış forumda bi kaç kişi bilgisi olan var mı Çiçek balı ile yaptım. Bakalım denemiş olurum :)

Şifalar olsun inşallah bal gibi tatlı bebiş olsun ☺☺☺☺

Aynen öyle bsk doktor bugün dediki yumurts büyütücü ilaçları hangi doktora gitsen verir bunun bi önemi yok sitres oluyorsunuz o ilaçlar işe yaramıyor sonra aşılama yapıyorlar bi 600 lira oraya bayıyorsunuz yine olmuyor sitresten bu kez tüp bebek bi on binde öyle gidiyor yine tutmuyor en son cepleriniz boşalıyor bi rahatlıyorsunuz üç ay sonra kendiliğinden hamile kalıyorsunuz :) ay çok fırça yedim ben bugün ama yazık bana ya :) şaka bi yana adam haklıda yani bişey diyemedim

Ay bende çiçek balıyla yaptım kuzu klomenin büyütmediği yumurtayı o büyüttü iyi hatırlattın aslında kız bende klomenle başlayayım ona belki bu kez bir değilde iki üç yumurta büyür şansım artar hı bide ikiz doğurayımda tam olsun yani :)

Evet az canım ama benim adetten iki üç gün öncesi lekelenme oluyor ya hep ondan kendime adetten sonra enaz beşgün verdim yani o lekelenme olunca illaki sökülüyorum zaten ama normalde tabiki daha fazla beklenmesi daha iyi olur

Hahahahaha ay bayıldım ya ne güzel bir yorum ama ya adam haklı cidden ama insanoğlu işte doymuyor hemen olsun herşey istiyor bende kafamı dağıtmak için geldim siteye tesadüfen çünkü insanlar anlamıyor yolun başındayım ama işte gönül anlamıyor tecrübeli insanlarla konuşmak rahatlamak için yazdım öyle

Bende bugün gittim sonuçlar iyi çıktı yumurtalıklarda da pek bi kist yok sağdasanırım çok cüzzi miktarda var o da engellemez eşin görünsün dedi yarın eşimle ürolojiye gidecez izin aldı hastanede işi bitince gidecek tekrar işe inşallah sende iyi sonuçlarla mutlu mesut dönersin canım benim ve inşallah eşimde de bi sıkıntı çıkmaz

Sen klomene ara verdiğinde dene bence cnm fazla yükleme yapma :)

Hahahahaha bence de süper fikir ☺

Canım bi söz vardır eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye :) o mesele işte ancak aynı şeyleri paylaştığımız insanlsr halimizi anlsyabilir ama çok şükür halimizde de biiey yok aslında yaşadıklarımız yine bizim yüzümüzden ben kendi adıma bebekte bebek demiyorum artık yani ha siteye girip bildiklerim doğrultusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum yada bilmediğim şeyler hakkında yardım alıyırum ama ilaç bile istemedim inanki doktor ısrarcı davranmasa almayacaktım umursamıyorum yani boşverdim canıma yazık :)

Çok iyi yapmışsınız gerçekten bana da iyi geldi bu site bazen de girme stres yapma diyorum ama bende bu ay çok rahatım ilk kez dua ediyorum kendime şimdi sizleri tanıdım duamda sizlerde varsınız çok şükür ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…