- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.001
Aynende ondan canım yumurta büyüdüğünde gör bide sen gece bile kalkıyorsun :) tuvaletle dost oluyorsun yani kankamdı benim klomenle çatlatma iğnesi olduğum sıralar :)Kızlar sürekli wc deyim yaa çok idrarim geliyor klomenden olabilir mi :)
Oluyor canım hele bide suyla aran iyiyse çok daha fena oluyor :)Sanmiyorum cnm benim yaa bende ictim oyle bisey olmadi
Ay gerçekten öyle çok haklısınız ya eşim de çok istiyor o yüzden bende napıcağımı bilemedim Hiç gerek yok canım sonra negatifi görünce psikolojin bozulacak yok yere ne gerek var yani zaten adet geçerse ki ben bi beş gün falan geçmeden yapmam yine testi çünkü ilaç sitres şu bu derken gecikebiliyor yani bu ay uğraşmayacam testle iunla bunla canım ne zaman istersede ilişki o zaman yaşanır görev haline geldi ilişki bile düşünsene kendimize verdiğimiz zararın boyutunu yani klomen başlayacam cuma günü bu ikinci ayım olacak ama yinede bugün yumurtladım ay hadi koş gel ilişki hiiiççç uğraşamam ben ilacı al almayacam bile dedim inanki ama doktor bu ay kullanda önümüzdeki ay ara veririz diyince vardır bi bildiği dedim aldım
Yumurtanın büyüyüp çatlamasına ve ne zaman döllendiğine bağlı o canımKlomen kullandikdan ne kadar aonra hamilelik cikio ortaya
Çok haklısın canım ama bence 5 gün de az. Bak bugün 6.günümde gördüm kırmızıları.yarın randevu aldım, doktora gidiyorum bakalım hayırlısı. Bu ay takmamaya çalışacak. Ve 10 gün geçmeden umutlanmacamHiç gerek yok canım sonra negatifi görünce psikolojin bozulacak yok yere ne gerek var yani zaten adet geçerse ki ben bi beş gün falan geçmeden yapmam yine testi çünkü ilaç sitres şu bu derken gecikebiliyor yani bu ay uğraşmayacam testle iunla bunla canım ne zaman istersede ilişki o zaman yaşanır görev haline geldi ilişki bile düşünsene kendimize verdiğimiz zararın boyutunu yani klomen başlayacam cuma günü bu ikinci ayım olacak ama yinede bugün yumurtladım ay hadi koş gel ilişki hiiiççç uğraşamam ben ilacı al almayacam bile dedim inanki ama doktor bu ay kullanda önümüzdeki ay ara veririz diyince vardır bi bildiği dedim aldım
Şifalar olsun inşallah bal gibi tatlı bebiş olsun ☺☺☺☺Ben de bugün ilk defa bal+çörek otu+tarçın karışımına başladım hayırlısı :) bal kestane balı olmalı yazmış forumda bi kaç kişi bilgisi olan var mı Çiçek balı ile yaptım. Bakalım denemiş olurum :)
Aynen öyle bsk doktor bugün dediki yumurts büyütücü ilaçları hangi doktora gitsen verir bunun bi önemi yok sitres oluyorsunuz o ilaçlar işe yaramıyor sonra aşılama yapıyorlar bi 600 lira oraya bayıyorsunuz yine olmuyor sitresten bu kez tüp bebek bi on binde öyle gidiyor yine tutmuyor en son cepleriniz boşalıyor bi rahatlıyorsunuz üç ay sonra kendiliğinden hamile kalıyorsunuz :) ay çok fırça yedim ben bugün ama yazık bana ya :) şaka bi yana adam haklıda yani bişey diyemedimAy gerçekten öyle çok haklısınız ya eşim de çok istiyor o yüzden bende napıcağımı bilemedim ama okudukça hak veriyorum kendimi sorguluyorum neyi yanlış yapıyorum diye ama yanlış yapılan şey stresmiş
Ay bende çiçek balıyla yaptım kuzu klomenin büyütmediği yumurtayı o büyüttü iyi hatırlattın aslında kız bende klomenle başlayayım ona belki bu kez bir değilde iki üç yumurta büyür şansım artar hı bide ikiz doğurayımda tam olsun yani :)Ben de bugün ilk defa bal+çörek otu+tarçın karışımına başladım hayırlısı :) bal kestane balı olmalı yazmış forumda bi kaç kişi bilgisi olan var mı Çiçek balı ile yaptım. Bakalım denemiş olurum :)
Evet az canım ama benim adetten iki üç gün öncesi lekelenme oluyor ya hep ondan kendime adetten sonra enaz beşgün verdim yani o lekelenme olunca illaki sökülüyorum zaten ama normalde tabiki daha fazla beklenmesi daha iyi olurÇok haklısın canım ama bence 5 gün de az. Bak bugün 6.günümde gördüm kırmızıları.yarın randevu aldım, doktora gidiyorum bakalım hayırlısı. Bu ay takmamaya çalışacak. Ve 10 gün geçmeden umutlanmacam
Hahahahaha ay bayıldım ya ne güzel bir yorum ama ya adam haklı cidden ama insanoğlu işte doymuyor hemen olsun herşey istiyor bende kafamı dağıtmak için geldim siteye tesadüfen çünkü insanlar anlamıyor yolun başındayım ama işte gönül anlamıyor tecrübeli insanlarla konuşmak rahatlamak için yazdım öyleAynen öyle bsk doktor bugün dediki yumurts büyütücü ilaçları hangi doktora gitsen verir bunun bi önemi yok sitres oluyorsunuz o ilaçlar işe yaramıyor sonra aşılama yapıyorlar bi 600 lira oraya bayıyorsunuz yine olmuyor sitresten bu kez tüp bebek bi on binde öyle gidiyor yine tutmuyor en son cepleriniz boşalıyor bi rahatlıyorsunuz üç ay sonra kendiliğinden hamile kalıyorsunuz :) ay çok fırça yedim ben bugün ama yazık bana ya :) şaka bi yana adam haklıda yani bişey diyemedim
Ay cnm inşallah hepimizinŞifalar olsun inşallah bal gibi tatlı bebiş olsun ☺☺☺☺
Bende bugün gittim sonuçlar iyi çıktı yumurtalıklarda da pek bi kist yok sağdasanırım çok cüzzi miktarda var o da engellemez eşin görünsün dedi yarın eşimle ürolojiye gidecez izin aldı hastanede işi bitince gidecek tekrar işe inşallah sende iyi sonuçlarla mutlu mesut dönersin canım benim ve inşallah eşimde de bi sıkıntı çıkmazÇok haklısın canım ama bence 5 gün de az. Bak bugün 6.günümde gördüm kırmızıları.yarın randevu aldım, doktora gidiyorum bakalım hayırlısı. Bu ay takmamaya çalışacak. Ve 10 gün geçmeden umutlanmacam
Ay bende çiçek balıyla yaptım kuzu klomenin büyütmediği yumurtayı o büyüttü iyi hatırlattın aslında kız bende klomenle başlayayım ona belki bu kez bir değilde iki üç yumurta büyür şansım artar hı bide ikiz doğurayımda tam olsun yani :)
Hahahahaha bence de süper fikir ☺Ay bende çiçek balıyla yaptım kuzu klomenin büyütmediği yumurtayı o büyüttü iyi hatırlattın aslında kız bende klomenle başlayayım ona belki bu kez bir değilde iki üç yumurta büyür şansım artar hı bide ikiz doğurayımda tam olsun yani :)
Canım bi söz vardır eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye :) o mesele işte ancak aynı şeyleri paylaştığımız insanlsr halimizi anlsyabilir ama çok şükür halimizde de biiey yok aslında yaşadıklarımız yine bizim yüzümüzden ben kendi adıma bebekte bebek demiyorum artık yani ha siteye girip bildiklerim doğrultusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum yada bilmediğim şeyler hakkında yardım alıyırum ama ilaç bile istemedim inanki doktor ısrarcı davranmasa almayacaktım umursamıyorum yani boşverdim canıma yazık :)Hahahahaha ay bayıldım ya ne güzel bir yorum ama ya adam haklı cidden ama insanoğlu işte doymuyor hemen olsun herşey istiyor bende kafamı dağıtmak için geldim siteye tesadüfen çünkü insanlar anlamıyor yolun başındayım ama işte gönül anlamıyor tecrübeli insanlarla konuşmak rahatlamak için yazdım öyle
Klomende çoklu gebelikler olabiliyor canım tabi yumurta birden fazla oluncaHahahahaha bence de süper fikir ☺
Çok iyi yapmışsınız gerçekten bana da iyi geldi bu site bazen de girme stres yapma diyorum ama bende bu ay çok rahatım ilk kez dua ediyorum kendime şimdi sizleri tanıdım duamda sizlerde varsınız çok şükür ☺Canım bi söz vardır eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye :) o mesele işte ancak aynı şeyleri paylaştığımız insanlsr halimizi anlsyabilir ama çok şükür halimizde de biiey yok aslında yaşadıklarımız yine bizim yüzümüzden ben kendi adıma bebekte bebek demiyorum artık yani ha siteye girip bildiklerim doğrultusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum yada bilmediğim şeyler hakkında yardım alıyırum ama ilaç bile istemedim inanki doktor ısrarcı davranmasa almayacaktım umursamıyorum yani boşverdim canıma yazık :)
Evet oluyor tabi ihtimal artıyor yumurtaların çokluğu ziyade kaliteli yumurta sayısına göre artıyor ☺Klomende çoklu gebelikler olabiliyor canım tabi yumurta birden fazla olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?