- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.021
Dua etmek insanın ruhunu rahatlatıyor canım allah razı olsun bizleride dualarına misafir ettiğin için yüreğine sağlıkÇok iyi yapmışsınız gerçekten bana da iyi geldi bu site bazen de girme stres yapma diyorum ama bende bu ay çok rahatım ilk kez dua ediyorum kendime şimdi sizleri tanıdım duamda sizlerde varsınız çok şükür ☺
Sizden de rabbim razı olsun inşallah ☺ kaç yaşındasınız ne kadarlık evlisinizDua etmek insanın ruhunu rahatlatıyor canım allah razı olsun bizleride dualarına misafir ettiğin için yüreğine sağlık
Kalitel olan yarışı kazanıp büyüyor zaten canım benim bi tane ancak yarışı kazandı geçen ay :) maraton koşuyorlar :)Evet oluyor tabi ihtimal artıyor yumurtaların çokluğu ziyade kaliteli yumurta sayısına göre artıyor ☺
31 yaşındayım canım 6 kasımda evlendimSizden de rabbim razı olsun inşallah ☺ kaç yaşındasınız ne kadarlık evlisiniz
Hadi bakalım hayırlısı ☺☺☺Kalitel olan yarışı kazanıp büyüyor zaten canım benim bi tane ancak yarışı kazandı geçen ay :) maraton koşuyorlar :)
Ne güzel Maşallahhhhh ☺31 yaşındayım canım 6 kasımda evlendim
Ben de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çok boşveremesem de nasip gerçekten... O kadar çok araştırdım okudum ki internetten hamilelik ile ilgili :))) en azından elimden geleni yapıyorum tevekkül ediyorum artık... Sürekli bunu konuşup etrafımdakilerin doktor önermesinden de sıkıldım artık soranlara da detaya inmeden nasip diyip geçicim üzerinde durdukça daha gergin oluyor insan... Sadece geçen ay 3 farklı doktora gittim... Abarttım artık sadece sizinle paylaşıp burdan konuşuyprumönümüzdeki 3 ayda doktora gitmeyeceğim :) inşallahCanım bi söz vardır eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye :) o mesele işte ancak aynı şeyleri paylaştığımız insanlsr halimizi anlsyabilir ama çok şükür halimizde de biiey yok aslında yaşadıklarımız yine bizim yüzümüzden ben kendi adıma bebekte bebek demiyorum artık yani ha siteye girip bildiklerim doğrultusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum yada bilmediğim şeyler hakkında yardım alıyırum ama ilaç bile istemedim inanki doktor ısrarcı davranmasa almayacaktım umursamıyorum yani boşverdim canıma yazık :)
Ay kuzu geçen kulkandığımda gittim yumurtalar var ama hiç biri büyümemiiti ben eve geldim bi bunalım boşuna hormon yükledim kendime dedim hatta konu bile açtım sağolsun bi bayan bu karışımı yap büyür dedi kız dört gün yaptım gittim 23 mm olmuş yumurta sol tarafta ben işimi sağlama alayım zaten doktor günde iki kere bi yoğurt karışımı verdi içinde incir çörek otu ceviz keten tohumu elma ne dersen var yani hergün aralıksız yiyeceksin diyorSen klomene ara verdiğinde dene bence cnm fazla yükleme yapma :)
Senin ne kadar oldu canımNe güzel Maşallahhhhh ☺
Bende 25 yaşındayım eylül 8 de evlendim öyle 7. Ayımız ☺Senin ne kadar oldu canım
Önce kafaları boşaltalım canım bu bebek fikrini bi kenara atmak lazımBen de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çok boşveremesem de nasip gerçekten... O kadar çok araştırdım okudum ki internetten hamilelik ile ilgili :))) en azından elimden geleni yapıyorum tevekkül ediyorum artık... Sürekli bunu konuşup etrafımdakilerin doktor önermesinden de sıkıldım artık soranlara da detaya inmeden nasip diyip geçicim üzerinde durdukça daha gergin oluyor insan... Sadece geçen ay 3 farklı doktora gittim... Abarttım artık sadece sizinle paylaşıp burdan konuşuyprumönümüzdeki 3 ayda doktora gitmeyeceğim :) inşallah
Sanada maşallah :) senin yaşın benden küçükmüş ben yaşlandım artık :)Bende 25 yaşındayım eylül 8 de evlendim öyle 7. Ayımız ☺
Canım ben ilaç bitti ertesi günü çağırdı gitgim yumurtalar var ama hiç büymemiş dedi perşembe tekrar gel bakacsm dedi eve gelir gelmez o karışımı yapıp başladım perşembe gittim bi tane büyümüştü işte çatlatma iğnesi verdi
Aman ya ne yaşlanması insanlara göre herkes yaşlı sen bana bakma ☺☺☺ o yüzden hep aynaya bakarım ben 18 yaşında evlenen de var bende yaşlı sayılırım ☺☺Sanada maşallah :) senin yaşın benden küçükmüş ben yaşlandım artık :)
Anladım cnm yoğurtlu karışımı da aynı doktor verdi dimi onu da detaylı yazar mısın :) eksik bilgim kalmasın :))) ben hepinizden eskiyim ya 3,5 yıllık evliyim siz hep taze gelinler maşallah :)))Canım ben ilaç bitti ertesi günü çağırdı gitgim yumurtalar var ama hiç büymemiş dedi perşembe tekrar gel bakacsm dedi eve gelir gelmez o karışımı yapıp başladım perşembe gittim bi tane büyümüştü işte çatlatma iğnesi verdi
Şaka yapıyorum canım her yaşın ayrı bi güzelliği var evlilik için demedim kısmet işleri bu işler sevdinmi yaş maş dinlemyor insan canımAman ya ne yaşlanması insanlara göre herkes yaşlı sen bana bakma ☺☺☺ o yüzden hep aynaya bakarım ben 18 yaşında evlenen de var bende yaşlı sayılırım ☺☺
Evet aynı doktor verdi canım ay adam zaten ilaçlarla alakasız vermiyor normalde ilaç çok gerek kalmadıça tabi yazayım canım bi kase yoğurt içine iki kaşık keten tohumu bi kaşık çörek otu yarım incir bi tam elma bi avuca yakın ceviz robottan geçir dört yemek kaşığına denk geliyor ortalama sabah kahvaltıda da iki haşlanmış yumurta yiyin eşinle dedi kahvaltı ve akşam yemeği sonrası bu yoğurtlu karışımı yapıp yemem gerekiyor işte bu antioksidan kanınıda temizleyecek dediAnladım cnm yoğurtlu karışımı da aynı doktor verdi dimi onu da detaylı yazar mısın :) eksik bilgim kalmasın :))) ben hepinizden eskiyim ya 3,5 yıllık evliyim siz hep taze gelinler maşallah :)))
Canım Ne ise yarıyor bu tarif :)Evet aynı doktor verdi canım ay adam zaten ilaçlarla alakasız vermiyor normalde ilaç çok gerek kalmadıça tabi yazayım canım bi kase yoğurt içine iki kaşık keten tohumu bi kaşık çörek otu yarım incir bi tam elma bi avuca yakın ceviz robottan geçir dört yemek kaşığına denk geliyor ortalama sabah kahvaltıda da iki haşlanmış yumurta yiyin eşinle dedi kahvaltı ve akşam yemeği sonrası bu yoğurtlu karışımı yapıp yemem gerekiyor işte bu antioksidan kanınıda temizleyecek dedi
Antioksidan etkisi var canım hem kanı temizliyormuş hem yumurtslıklara çok iyi geliyormuş şekeri falanda dengeliyor ay zaten bi ye varya tuvsletten çıkamıyorsun incir çörek otu ve keten tohumu zaten yumurtlatıyor ve kaliteli yumurtlatıyor canım cevizde öyle yoğurt zaten calsiyum deposuCanım Ne ise yarıyor bu tarif :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?