2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Dua etmek insanın ruhunu rahatlatıyor canım allah razı olsun bizleride dualarına misafir ettiğin için yüreğine sağlık

Ben de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çok boşveremesem de nasip gerçekten... O kadar çok araştırdım okudum ki internetten hamilelik ile ilgili :))) en azından elimden geleni yapıyorum tevekkül ediyorum artık... Sürekli bunu konuşup etrafımdakilerin doktor önermesinden de sıkıldım artık soranlara da detaya inmeden nasip diyip geçicim üzerinde durdukça daha gergin oluyor insan... Sadece geçen ay 3 farklı doktora gittim... Abarttım artık sadece sizinle paylaşıp burdan konuşuyprumönümüzdeki 3 ayda doktora gitmeyeceğim :) inşallah

Sen klomene ara verdiğinde dene bence cnm fazla yükleme yapma :)
Ay kuzu geçen kulkandığımda gittim yumurtalar var ama hiç biri büyümemiiti ben eve geldim bi bunalım boşuna hormon yükledim kendime dedim hatta konu bile açtım sağolsun bi bayan bu karışımı yap büyür dedi kız dört gün yaptım gittim 23 mm olmuş yumurta sol tarafta ben işimi sağlama alayım zaten doktor günde iki kere bi yoğurt karışımı verdi içinde incir çörek otu ceviz keten tohumu elma ne dersen var yani hergün aralıksız yiyeceksin diyor

Önce kafaları boşaltalım canım bu bebek fikrini bi kenara atmak lazım

Hadi bakalım hayırlısı ☺☺☺
Canım o kaliteyi adetin kaçıncı günü görmüştü doktor ultrasonda.. Geçen ay 12.günü gittim bende de 1 tane vardı 18 mm dedi 2 güne daha büyür 2 gün sonra ilişki demişti. Ama çatlayıp çatlamadığına bakamadık haftasonuna denk geldi M miyaz

Canım ben ilaç bitti ertesi günü çağırdı gitgim yumurtalar var ama hiç büymemiş dedi perşembe tekrar gel bakacsm dedi eve gelir gelmez o karışımı yapıp başladım perşembe gittim bi tane büyümüştü işte çatlatma iğnesi verdi

Anladım cnm yoğurtlu karışımı da aynı doktor verdi dimi onu da detaylı yazar mısın :) eksik bilgim kalmasın :))) ben hepinizden eskiyim ya 3,5 yıllık evliyim siz hep taze gelinler maşallah :)))

Aman ya ne yaşlanması insanlara göre herkes yaşlı sen bana bakma ☺☺☺ o yüzden hep aynaya bakarım ben 18 yaşında evlenen de var bende yaşlı sayılırım ☺☺
Şaka yapıyorum canım her yaşın ayrı bi güzelliği var evlilik için demedim kısmet işleri bu işler sevdinmi yaş maş dinlemyor insan canım

Anladım cnm yoğurtlu karışımı da aynı doktor verdi dimi onu da detaylı yazar mısın :) eksik bilgim kalmasın :))) ben hepinizden eskiyim ya 3,5 yıllık evliyim siz hep taze gelinler maşallah :)))
Evet aynı doktor verdi canım ay adam zaten ilaçlarla alakasız vermiyor normalde ilaç çok gerek kalmadıça tabi yazayım canım bi kase yoğurt içine iki kaşık keten tohumu bi kaşık çörek otu yarım incir bi tam elma bi avuca yakın ceviz robottan geçir dört yemek kaşığına denk geliyor ortalama sabah kahvaltıda da iki haşlanmış yumurta yiyin eşinle dedi kahvaltı ve akşam yemeği sonrası bu yoğurtlu karışımı yapıp yemem gerekiyor işte bu antioksidan kanınıda temizleyecek dedi

Canım Ne ise yarıyor bu tarif :)

Canım Ne ise yarıyor bu tarif :)
Antioksidan etkisi var canım hem kanı temizliyormuş hem yumurtslıklara çok iyi geliyormuş şekeri falanda dengeliyor ay zaten bi ye varya tuvsletten çıkamıyorsun incir çörek otu ve keten tohumu zaten yumurtlatıyor ve kaliteli yumurtlatıyor canım cevizde öyle yoğurt zaten calsiyum deposu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…