2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım sitres olma kendinide üzme bak bende aynı sitresten geçtim bende adet oldum kafamız rahat olmadıktan sonra kırk tane yumurta büyüseki ne canım biz kendimi bırakamıtoruz ki bi akışına demem o ki yanlız değilsin bak ben tınlamadım aynı yoldan yenşden geçecem bende kiloda aldım o da cabası şimdi bide aldıklarımı vereyimde adetlerim yine gecikmeli olmasın diye çabalsmaya başladım üzülme lütfen

Çok doğru söylüyorsun, önce hiç olmayanlara nasip etsin rabbim.bu ay herkese bi rahatlama geldi sanki. Belki peşpese veririz haberleri

Bu başlığa daha önce yazmıştım soru sormuştum.idrar testimi adetimden 5 gün önce yaptım ilki çıkmıştı.iki gün sonra tekrar yaptığımda ikincisi çıktı.hastaneye aynı gğn gidip kan verdik ve 370.18 çıktı değerim kızlar...Rabbime şükürler olsun Allahım sizlere de nasip etsin inşallah.örnek olsun diye fotoğrafı da yolluyorum...

Amin darısı bize inşallah ☺ tebrik ederim bu arada rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım ☺☺☺

kendi haline birakma nasil oluyor merak ediyroum yaaa bende bilen bir anlativersin
Kafana takma diyor canım sitresle kırk tane ilaç kullansan boş bütün paranız bitince rahatlıyorsunuz sonra üç ay sonra kendiliğinden hamile kalıyorsunuz diyor olan harcadığınız paraya ve sağlığınıza oluyor diyor

Tedavi yine görüyoruz canım ama acaba tuttumu düşüncesini evvela bi bırakmak lazım sürekli o düşünce insanı sitresten öldürüyor
hee onu ben attim zaten hayatimdanda suan o kadar uzuntulumki anlatamam ben kardesimle konusmuyirum diyorlarmiski konusmazsa iste boyle olur cocugu olmaz diyorlarmis allahim beni insanlara guldurmesin insaallah biran once cocugum olsun yaaa insanlarin diline dusmekte zor

allah razı olsun canım

kızlar bişey sorucam yarın kandil ya ben oruc tutacaktım ibadetle geçirecektim yarını ama hsg çekimim varya kanamam olur büyük ihtimal hiç bişey yapamam ..içimde rahat etmiyor ama bi ayda ileri atmak istemiyorum filmi napsam..
acaba diyorum dünyevi işleri için böyle önemli güne mi tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…