- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.221
Canım sitres olma kendinide üzme bak bende aynı sitresten geçtim bende adet oldum kafamız rahat olmadıktan sonra kırk tane yumurta büyüseki ne canım biz kendimi bırakamıtoruz ki bi akışına demem o ki yanlız değilsin bak ben tınlamadım aynı yoldan yenşden geçecem bende kiloda aldım o da cabası şimdi bide aldıklarımı vereyimde adetlerim yine gecikmeli olmasın diye çabalsmaya başladım üzülme lütfen
Hiç stres olma bak İnan çok zor değil stres ile zorlaştırma lütfen iyi düşün rabbim kolaylaştırsın ☺☺
Çok doğru söylüyorsun, önce hiç olmayanlara nasip etsin rabbim.bu ay herkese bi rahatlama geldi sanki. Belki peşpese veririz haberlericanımsın inan bende aynı duyguları burda her arkadaş için aynı derece de istiyorum. sanırım senin bir kızın var anladığım kadarı ile benimde bir oğlum evlad sevgisini tattık rabbim öncelikli bu sayfada hiç çocuğu olmayan arkadaşlara nasip etsin aylarda sürse burdan devam edeceğim bebeğimin gelme sürecini ve o süreçte hepsininde güzel haberlerini alacağım. senin benim ve diğer kızların inşallah
İnşallah canım korkutma kendinisağolun kızlar özel hastaneden aldım narkoza gerek yok dedi ağrısız yöntemle çekecekmiş doktor baya bilgilendirdi telde..youtube da da videoları var kadının güven verdi yani.. inş sorunsuz geçer ya
Yorulduk artık canım sitres olmaya bile gücümüz yok :)Çok doğru söylüyorsun, önce hiç olmayanlara nasip etsin rabbim.bu ay herkese bi rahatlama geldi sanki. Belki peşpese veririz haberleri
İnşallah canım korkutma kendini
Amin darısı bize inşallah ☺ tebrik ederim bu arada rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım ☺☺☺Bu başlığa daha önce yazmıştım soru sormuştum.idrar testimi adetimden 5 gün önce yaptım ilki çıkmıştı.iki gün sonra tekrar yaptığımda ikincisi çıktı.hastaneye aynı gğn gidip kan verdik ve 370.18 çıktı değerim kızlar...Rabbime şükürler olsun Allahım sizlere de nasip etsin inşallah.örnek olsun diye fotoğrafı da yolluyorum...
Aynen bende çok fırça yedim dün :) haklılar amadün benim doktor da dedi rahat olun diye niye bu kadar stres ediyorsunuz diyor..kendi haline bırakanlar patır patır hamile kalıp yanıma geliyor dedi..
kendi haline birakma nasil oluyor merak ediyroum yaaa bende bilen bir anlativersinAynen bende çok fırça yedim dün :) haklılar ama
insaaallh vrdr bebisin cnmKizlaarr bende varimm bat ım 5 nisan hastalanmam insallah ama bu kez hissediyor gibiyimmm insallah yanilmaam
Kafana takma diyor canım sitresle kırk tane ilaç kullansan boş bütün paranız bitince rahatlıyorsunuz sonra üç ay sonra kendiliğinden hamile kalıyorsunuz diyor olan harcadığınız paraya ve sağlığınıza oluyor diyorkendi haline birakma nasil oluyor merak ediyroum yaaa bende bilen bir anlativersin
Tedavi yine görüyoruz canım ama acaba tuttumu düşüncesini evvela bi bırakmak lazım sürekli o düşünce insanı sitresten öldürüyorkendi haline birakma nasil oluyor merak ediyroum yaaa bende bilen bir anlativersin
Insallah canim yaainsaaallh vrdr bebisin cnm
hee onu ben attim zaten hayatimdanda suan o kadar uzuntulumki anlatamam ben kardesimle konusmuyirum diyorlarmiski konusmazsa iste boyle olur cocugu olmaz diyorlarmis allahim beni insanlara guldurmesin insaallah biran once cocugum olsun yaaa insanlarin diline dusmekte zorTedavi yine görüyoruz canım ama acaba tuttumu düşüncesini evvela bi bırakmak lazım sürekli o düşünce insanı sitresten öldürüyor
"Lâ ilâhe illallah",
"Allahümme salli alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âli seyyidinâ muhammed",
"Estağfirullah",
"Sübhànallah",
"Elhamdülillâh",
"Allahu ekber",
"Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm",
"Allah" (C.C)
Bunları zikretmek çok sevabdır.. bende bunları zikredicem cnım allah bize en kısa zamanda nasip etsin inşaallah duanın bir şekli yoktur yeterki rabbime dua edelim dünya dua üzerine kuruluymuş canım ben hep derdim rabbim benim dualarımı cabuk kabul eder diye öylede oluyordu ama sanırım bu sefer fazlasıyla dua etmemi istiyorum bende öyle yapıyorum
Merhaba hoş geldin inşallah güzel haberler alalımKizlaarr bende varimm bat ım 5 nisan hastalanmam insallah ama bu kez hissediyor gibiyimmm insallah yanilmaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?