2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım beni yanlış anlama ama keyfi bir durum değil bence başka bir gün tut tekrar bu tıbbi gerekçe öyle düşün ve böyle bir zamana gelmesi de güzel rabbim yardımcın olsun inş

Kim diyor onu kardeşi mi?

Canım beni yanlış anlama ama keyfi bir durum değil bence başka bir gün tut tekrar bu tıbbi gerekçe öyle düşün ve böyle bir zamana gelmesi de güzel rabbim yardımcın olsun inş

estağfurullah cnm ne yanlışı yardımcı oluyoruz burda birbirimize teşekkürler ayrıca yanıtın için..bide yarın çekilmesi için geçerli sürenin son günü o yüzden bi gün sonraya da erteleyemiyorum..neyse Allah biliyor inş razı olur..

Canim kalbin ne kadar temizmis o zaman yarin oruc tut bidahiki ay yaptir...

Adeti 3 gün geçince yapmıştı cokmad

Seti 3
3 gün geçince yapmıştı çıkmadı 10 gün sonra çıktı cnm
Hmm anladim cnm bugün 10. Günüm bende simdi yapsam cıkarmı?

aynen cnm oyle diyormus yokda ben hemen yapsrmisim cocukta onunla konusmuyormusum basima boyle seyler geliyormus ama genede allah versinmis lafa bakarmisin allah icin yaa bide boyle insanlarin soyledikleriyle ugrasiyorum yaz rabbim biran once versinde insanlarin cenesi kapansin istyrum artik yaaa

Kardeşin olduğuna emin misin sen canım valla kusura bakma ama ben bu tarz insanlardan nefret ediyorum böyle bi zihniyet diyorum ya rabbim ıslah etsin allah kimseyi şaşırtmasın ne sanıyorsa artık kendini hey allahım ne günlere kaldık kardeş kardeşin acısından kendine pay biçiyor yetmiyor bide dedikodu yapıyor ne ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…