- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.241
Canım beni yanlış anlama ama keyfi bir durum değil bence başka bir gün tut tekrar bu tıbbi gerekçe öyle düşün ve böyle bir zamana gelmesi de güzel rabbim yardımcın olsun inşkızlar bişey sorucam yarın kandil ya ben oruc tutacaktım ibadetle geçirecektim yarını ama hsg çekimim varya kanamam olur büyük ihtimal hiç bişey yapamam ..içimde rahat etmiyor ama bi ayda ileri atmak istemiyorum filmi napsam..
acaba diyorum dünyevi işleri için böyle önemli güne mi tercih ediyorum
Herkes e merhaba bugün üç ayların başlangıcı rabbim mübarek günler hatırına rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hepinizi seviyorum
Kim diyor onu kardeşi mi?hee onu ben attim zaten hayatimdanda suan o kadar uzuntulumki anlatamam ben kardesimle konusmuyirum diyorlarmiski konusmazsa iste boyle olur cocugu olmaz diyorlarmis allahim beni insanlara guldurmesin insaallah biran once cocugum olsun yaaa insanlarin diline dusmekte zor
kızlar kandiliniz mübarek olsun inşaallah rabbim bugunun yuzu suyu hurmetıne hepimize bebişler nasip eder yaaa
Canım beni yanlış anlama ama keyfi bir durum değil bence başka bir gün tut tekrar bu tıbbi gerekçe öyle düşün ve böyle bir zamana gelmesi de güzel rabbim yardımcın olsun inş
Canım ya sıkma canını inşallah herşey istedigin gibi olur beterin beteri var derler sükür halimize bak ben bebek icin ugrasirken biyandanda başka hastaliklardan tedavi oluyorum ama yinede şükür diyorum
Canim kalbin ne kadar temizmis o zaman yarin oruc tut bidahiki ay yaptir...kızlar bişey sorucam yarın kandil ya ben oruc tutacaktım ibadetle geçirecektim yarını ama hsg çekimim varya kanamam olur büyük ihtimal hiç bişey yapamam ..içimde rahat etmiyor ama bi ayda ileri atmak istemiyorum filmi napsam..
acaba diyorum dünyevi işleri için böyle önemli güne mi tercih ediyorum
aynen cnmmKim diyor onu kardeşi mi?
Evet , bende başta baya korkuyordum ama gereksizmiş yani. İçiniz rahat olsunnarkozsuz çektirdiniz öylemi ne güzel atlattınız. Bende ilk adet ile çektireceğim
Canim kalbin ne kadar temizmis o zaman yarin oruc tut bidahiki ay yaptir...
Hmm anladim cnm bugün 10. Günüm bende simdi yapsam cıkarmı?Adeti 3 gün geçince yapmıştı cokmad
Seti 3
3 gün geçince yapmıştı çıkmadı 10 gün sonra çıktı cnm
Tövbe tövbee o nasıl bi cümle ya yani sen konuşmadığın için mi olmuyormuş niye çok mu ulu bi insanmışta konuşmadığın için allah seni cezalandırıyor ne ayıp ya allah ıslah etdin ne diyeyimaynen cnmm
Ne zaman yaptın adetli miydinKızlar estradiol 5 çıktı bu ne demek
aynen cnm oyle diyormus yokda ben hemen yapsrmisim cocukta onunla konusmuyormusum basima boyle seyler geliyormus ama genede allah versinmis lafa bakarmisin allah icin yaa bide boyle insanlarin soyledikleriyle ugrasiyorum yaz rabbim biran once versinde insanlarin cenesi kapansin istyrum artik yaaaTövbe tövbee o nasıl bi cümle ya yani sen konuşmadığın için mi olmuyormuş niye çok mu ulu bi insanmışta konuşmadığın için allah seni cezalandırıyor ne ayıp ya allah ıslah etdin ne diyeyim
Kandil yarın değil mi canım yanlış mk biliyorum kiamin canım senin de kandilin mübarek olsun
Kardeşin olduğuna emin misin sen canım valla kusura bakma ama ben bu tarz insanlardan nefret ediyorum böyle bi zihniyet diyorum ya rabbim ıslah etsin allah kimseyi şaşırtmasın ne sanıyorsa artık kendini hey allahım ne günlere kaldık kardeş kardeşin acısından kendine pay biçiyor yetmiyor bide dedikodu yapıyor ne ayıpaynen cnm oyle diyormus yokda ben hemen yapsrmisim cocukta onunla konusmuyormusum basima boyle seyler geliyormus ama genede allah versinmis lafa bakarmisin allah icin yaa bide boyle insanlarin soyledikleriyle ugrasiyorum yaz rabbim biran once versinde insanlarin cenesi kapansin istyrum artik yaaa
Adetimin 4. günüydüNe zaman yaptın adetli miydin
Amin canım cok sagolrabbim şifa versin sanada canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?