- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.261
Bnce oyle yap boyle ozel gun senede bi kes geliocanım benim öyle mi yapayım kafam çok karışık aklıma geliyor hep içim rahat değil
Ne kadar vardı ki bekle daha adet olmadın üzülme hemenKizlar dayanamayip erken gebelik testi yaptim evde ve sonuc negatif morelim cok bozuldu artik adet olmayi bekliycem bu ayda olmadı galiba
Kiz abow dur biraz ne acele buKizlar dayanamayip erken gebelik testi yaptim evde ve sonuc negatif morelim cok bozuldu artik adet olmayi bekliycem bu ayda olmadı galiba
Kaç gün geciktin canım yaptın mı hiçHmm anladim cnm bugün 10. Günüm bende simdi yapsam cıkarmı?
Bence yap artık Cnm çok gecmisHmm anladim cnm bugün 10. Günüm bende simdi yapsam cıkarmı?
5 gün var ama şu erken gebelik testinden yaptim bisey olsa cıkardi demek yokmusNe kadar vardı ki bekle daha adet olmadın üzülme hemen
Ne biliyim ya öyle bi anda yapasim geldiKiz abow dur biraz ne acele bu
Bence stres olma üzülme bekle derim5 gün var ama şu erken gebelik testinden yaptim bisey olsa cıkardi demek yokmus
Bakalim hayırlısı artık ne diyimBence stres olma üzülme bekle derim
Aynen canım hayırlısı inşallahBakalim hayırlısı artık ne diyim
öyle cnm yaa artık tez zamanda rabbim bebek versin ne diyim o kadar moralim bozulduki anlatamam şuan başıma öyle ağrılar girdikiKardeşin olduğuna emin misin sen canım valla kusura bakma ama ben bu tarz insanlardan nefret ediyorum böyle bi zihniyet diyorum ya rabbim ıslah etsin allah kimseyi şaşırtmasın ne sanıyorsa artık kendini hey allahım ne günlere kaldık kardeş kardeşin acısından kendine pay biçiyor yetmiyor bide dedikodu yapıyor ne ayıp
Canım bi yazı paylaşmıştım seni de etiketkedim :)Efendim cnm
Adetim 2 gün gectiginde kan testi yaptim negatifti suan 10. Günüm ve hala olmadimKaç gün geciktin canım yaptın mı hiç
Cesaret edemiyorum yaa ilk defa böyle bi gecikme yasadimmBence yap artık Cnm çok gecmis
Bence test yap tekrar bi doktora git inş güzel haberler verirsin ya ☺Adetim 2 gün gectiginde kan testi yaptim negatifti suan 10. Günüm ve hala olmadim
Yarin gidecem bakalim artik hayirlisi olsun cnmBence test yap tekrar bi doktora git inş güzel haberler verirsin ya ☺
Bnce oyle yap boyle ozel gun senede bi kes gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?