2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Adetimin 4. günüydü
Tsh 2,09
Fsh 5,6
Prolaktin 9,79
Estradiol 5
Lh 6,04 çıktı
Benim 15 çıkmıştı canım geçen ay düşük ama bunun pek bi önemi yok yumurtlama dönemindeki değer önemli dedi yumurtlamada 157 olmuştu bu ay adetin ikinci günü baktırdım 37 çıktı ona pek bi takılma yani aydan aya değişebiliyor bide hormonlar normalde ikinci veye üçüncü günü baktırılıyor

İnofolic iyi canım ama yemekten hemen sonra iç çünkü çok fazla acıktırıyor insülin direnci içinde iyi o boş mideyle ağrı yapıyor inofolic combi mi aldın sen

öyle cnm yaa artık tez zamanda rabbim bebek versin ne diyim o kadar moralim bozulduki anlatamam şuan başıma öyle ağrılar girdiki
Ay takma insanların ne dediğini ya allah aşkına böyle boş konuşanlar için canını sıkmaya değiyor mu hiç sen sitres etme kendini o konuşanların kendi ayıpları boşver

Yorumları ve internetteki yazıları okutunca moralim bozuldu valla düşük diye. Hafta sonuna denk geldiği için zamanında baktıramadım hormonlara. Bakalım doktor ne diyecek. Bir de inofolic verdi bana sabah akşam aç karına 2 şer poşet yumurta kalitesini falan arttırıyormuş. Macun da kullanıyorum aynı zamanda. Bu ay hamile kalırım inşallah diyorum. Bu mübarek günlerin hayrına hepimizin gönlüne göre olsun herşey.

İnofolic iyi canım ama yemekten hemen sonra iç çünkü çok fazla acıktırıyor insülin direnci içinde iyi o boş mideyle ağrı yapıyor inofolic combi mi aldın sen
Evet abla combi aldm 32 lira ya baya varms fiyati 20 tane var içinde yemekten hemen snra iceyim öyle mi tamam abla hic bi doktorada dansmadan aldm ama herkes kullaniyo zaten ya arkdsmda kullanms ondn snra karar verdn aldm

Evet abla combi aldm 32 lira ya baya varms fiyati 20 tane var içinde yemekten hemen snra iceyim öyle mi tamam abla hic bi doktorada dansmadan aldm ama herkes kullaniyo zaten ya arkdsmda kullanms ondn snra karar verdn aldm
Ne faydası varki ben de folio kullanıyorum 42 liraya almıştım doktor önermişti. Ben de mi ona geçsem ki

Ne faydası varki ben de folibol kullanıyorum 42 liraya almıştım doktor önermişti. Ben de mi ona geçsem ki

Kiz folbiolu 42 tl ye aldin..ben onu baya ucuza almstm nasi ya anlamdm ben.canm inofolicte hamile kalmada kolaylk sagliyomus galiba nettn bak yazanlar var baya pko lu kişilerede veriyolrms doktorlar genelde yumurta kalitesini falan artiriyoms galiba.benm arkdsmda 9 aydr bekliyodu olmaynca 6. 7. Ayda doktor onada inifolic verms bu ay haberini aldm onunda :) onuda duyunca bnde buna gecmk istedm sende alabilirsin yani sonucta folik asit kullanicaz zaten ben pek kullnmamstm folbiolu almstm da

İsmini karıştırmışım şeker kutlusu gibi basmalı folio ismi içinde iyot ve b12de 120 tane var bilseydim ondan alırdım değiştireyim

Onu pko içinde veriliyorlar gebeliği de kolaylaştırıyor hiç bi sıkıntısı olmayanada kullanıyorlar erken hamile kalsın diye zaten bebek istiyorsan üç ay öncesinden başlanması lazım canım bende içeyim bu akşam iki gündür içmiyorum doktor bana günde iki kullandırtıyordu o da kilo aldırdı bana bildiğin midem kazınıyordu

beren20 canım bugün eşimle konuştum Üniversite hastanesinde önce aşılama deneyelim dedik.. Senin doktor sana neden aşılama önerdi yani senin hormonların nasıldı ve eşinin sperm sayısı morfoloji falan sınırda olan bişey var mıydı??

Ay canım sakın aç karnına içme çok kötü ediyor çokta acıktırıyor ben tok karınla içiyorum doktorda eczanecide öyle dedi işe yarıyor öylede valla dediğim gibi benimde düşüktü bu ay yükseldi belli olmuyor ne olacağı hormonların ha bide önemli olan yumurtlamada artması dedi doktorum

Ben de alayım bu kadar iyiyse o Zaman
Canm sennkinde de sadece folik asit yokmus vitamnlerde var ya bide baya varms tablt olark ondan fiyati öyledir.Bunda sadece 20 tane var
azmış baya 1ay bile gitmez evet benimki minicik baya var olsun sizinkinden deneyim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…