2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar chia tohumuyla kinoa aldım dün foktor et protein diye giye beynimi yedi ettende tiksindim kokusuna bile dayanamıyotum şuan yani bunlar vejeteryanlarda kullanılıyormuş etle rş değer proteini ay sabah yoğurda koyup yedim tuvaletten çıkamadım bugün yahu maşallah diyeyim tokta tutuyor harbiden emzirenler bile kullanabiliyormuş tabi netten tozunu falan almamak lazım ben tane halini aldım işe yarıyor yani kullanmsk isteyen olursa test ettim onayladım dedikleri kadar var

Yemek yememeye dikkat etmek lazm o zamn he abla bide gunde yeterli olur heralde benm icin dimi abla .bu arada diyetin nasi gidio

Yemek yememeye dikkat etmek lazm o zamn he abla bide gunde yeterli olur heralde benm icin dimi abla .bu arada diyetin nasi gidio
İyi bugün sadece iki dilimcik tam buğday ekmeği yedim oda kahvaltıda yumurta vardı zaten sevmiyorum ekmeksiz hiç yiyemem gerçi esmer ekmekte sevmiyorum ya mecbur ama o daha mahsum chia ve kinoda yedim çok güzel bağırsak çalıştırıyor kız iyi yani evet canım dikkat et şişiriyor valla kuzu gebelik için günde iki kullanılıyor 400 olması lazımmış yani ben iki kullanıyorum bekarkende kist için kullanıyordum 200 dü bebek istiyorum dedim 400 o zaman dedi

Son düzenleme:
M miyaz Allah kolaylk versn abla sanada ben de diyet yapmak asiri zor geliyo bana ya cok bisylr yiyen biri deilm ama yiyecegm seyler belli biseyle snrli olinca cok mutsz oluyorm
Amin canım allah razı olsun. Belli bişeyle sınırlamıyorum kuzu ben her istediğimi yiyerek 17 kilo verdim ama üç ay ekmek ağzıma sürmedim ve spor yaptım hergün bir saat kondisyon bisikleti sürdümüç ayda versim O kiloyu daha önce ve korudumda bakma ilaçlar falan yine aldırdı işte yumurta yumurtalıkların çalışmasını sağlıyormuş hatta hz. Ali de bebeği olmayan çiftlere önermiş bunu ben kshvaltı yapmam normalde ama bak yumurtayı çok tükettim ben önceki diyetimde ve cidden çok tok tutuyor

Kaçırmışım ben.. Denicem ama acıktırması düşündürdü çok zayıf değildim ben de
Tok karınla iç ilacı mşdeyede dokunuyor muz al acıkırsan yarım sabah öğle arası yçyarımda öğle akşam arası ye canım bastırıyor bide ceviz yada tuzsuz kavrulmamış bademde yiyebilirsin tabi abartmamak gerek hiç bişey yapamıyırsan yumurta haşlayıp pul biber serpip ye

Abla bu dogal btkileri nerden buluon ya nerden duyuyon ya maşallah sana :))))
Bana mı dedin kuzum bana dediysen ben aktar gibi kızım :) seninde kilo sıkıntın varsa dene yoksa bile indeki vitaminler için bile yenir yani zararsız canım ilaç değil bişey değil ben öyle zayıflama ilaçları çayları hayatta kullanmam bunlar bildiğin tahıl ha bide amaranth var onu daha yemedim oda yarına artık :)

Aynen abla bnde bu kilo aldrma mevzusuna takldm burciss

Neyse en azndan iyardn bizi dikkat ederz ablacm saolasn masallah cok bilgilisn :)

Aynen abla bnde bu kilo aldrma mevzusuna takldm burciss
Kız diyorum işte chia alın yoğurda koyup yiyin su içtikçe jelleiiyor midede tok tutuyor harbiden de bak bende pko var beni bile tok tuttuysa herkeside tutar yani benim insilün direncinde sıkıntı var çünkü onuda dengeliyormuş gerçi şeker ilacını bıraktım bunla inofolic yetiyor

Neyse en azndan iyardn bizi dikkat ederz ablacm saolasn masallah cok bilgilisn :)
Ben çok kullandım onu canım kilo aldırıyor gerçekten bsk ben b12 de kullanıyorum onuda doktor verdi ilaçtan önce progesteronum 15.33 çıktı çok ksliteli yumurtlamışsın dedi düşün d vitamini b12 ve inofılic ha bide agnucaston yani hayıt otu tablet gerçektende işe yarıyor allahın izniyle bunlar vesile tabi

Tamam abla alalm bizde bide şey diycm yani mesela dikat edip yemesek bilede aldiriyo mu abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…