- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.301
Şifa olsun cnm inşallah en kısa zamanda faydası olur.. Kist yok ben de ama belki faydası olur...Yani canım düşün fiyatı 32 tl ve ben günde ik kullandığım için üç kutu ancak yetiyor bir ay
Pkoda kistleri eritiyor bi sıkıntısı olmayanlarda erken gebe kalınabilmesi için veriliyor bu canım ben burda daha önce söylemiştim hattaŞifa olsun cnm inşallah en kısa zamanda faydası olur.. Kist yok ben de ama belki faydası olur...
Onu pko içinde veriliyorlar gebeliği de kolaylaştırıyor hiç bi sıkıntısı olmayanada kullanıyorlar erken hamile kalsın diye zaten bebek istiyorsan üç ay öncesinden başlanması lazım canım bende içeyim bu akşam iki gündür içmiyorum doktor bana günde iki kullandırtıyordu o da kilo aldırdı bana bildiğin midem kazınıyordu
Pkoda kistleri eritiyor bi sıkıntısı olmayanlarda erken gebe kalınabilmesi için veriliyor bu canım ben burda daha önce söylemiştim hatta
İyi bugün sadece iki dilimcik tam buğday ekmeği yedim oda kahvaltıda yumurta vardı zaten sevmiyorum ekmeksiz hiç yiyemem gerçi esmer ekmekte sevmiyorum ya mecbur ama o daha mahsum chia ve kinoda yedim çok güzel bağırsak çalıştırıyor kız iyi yani evet canım dikkat et şişiriyor valla kuzu gebelik için günde iki kullanılıyor 400 olması lazımmış yani ben iki kullanıyorum bekarkende kist için kullanıyordum 200 dü bebek istiyorum dedim 400 o zaman dediYemek yememeye dikkat etmek lazm o zamn he abla bide gunde yeterli olur heralde benm icin dimi abla .bu arada diyetin nasi gidio
Pkoda bile işe yarıyorsa öteki türlü her şekilde yarar zaten fazlası idrarla atılıyor canım o zaman bişey daha söyleyeyim d vitamininize baktırın muhakkak eksiklik varsa onuda kullanın bide b12Evet canm aynen öyleburciss ilk önce sevgul abla söyledi bizlere
Kaçırmışım ben.. Denicem ama acıktırması düşündürdü çok zayıf değildim ben deEvet canm aynen öyleburciss ilk önce sevgul abla söyledi bizlere
Amin canım allah razı olsun. Belli bişeyle sınırlamıyorum kuzu ben her istediğimi yiyerek 17 kilo verdim ama üç ay ekmek ağzıma sürmedim ve spor yaptım hergün bir saat kondisyon bisikleti sürdümüç ayda versim O kiloyu daha önce ve korudumda bakma ilaçlar falan yine aldırdı işte yumurta yumurtalıkların çalışmasını sağlıyormuş hatta hz. Ali de bebeği olmayan çiftlere önermiş bunu ben kshvaltı yapmam normalde ama bak yumurtayı çok tükettim ben önceki diyetimde ve cidden çok tok tutuyor
Tok karınla iç ilacı mşdeyede dokunuyor muz al acıkırsan yarım sabah öğle arası yçyarımda öğle akşam arası ye canım bastırıyor bide ceviz yada tuzsuz kavrulmamış bademde yiyebilirsin tabi abartmamak gerek hiç bişey yapamıyırsan yumurta haşlayıp pul biber serpip yeKaçırmışım ben.. Denicem ama acıktırması düşündürdü çok zayıf değildim ben de
Bana mı dedin kuzum bana dediysen ben aktar gibi kızım :) seninde kilo sıkıntın varsa dene yoksa bile indeki vitaminler için bile yenir yani zararsız canım ilaç değil bişey değil ben öyle zayıflama ilaçları çayları hayatta kullanmam bunlar bildiğin tahıl ha bide amaranth var onu daha yemedim oda yarına artık :)Abla bu dogal btkileri nerden buluon ya nerden duyuyon ya maşallah sana :))))
Aynen abla bnde bu kilo aldrma mevzusuna takldmTok karınla iç ilacı mşdeyede dokunuyor muz al acıkırsan yarım sabah öğle arası yçyarımda öğle akşam arası ye canım bastırıyor bide ceviz yada tuzsuz kavrulmamış bademde yiyebilirsin tabi abartmamak gerek hiç bişey yapamıyırsan yumurta haşlayıp pul biber serpip ye
Bana mı dedin kuzum bana dediysen ben aktar gibi kızım :) seninde kilo sıkıntın varsa dene yoksa bile indeki vitaminler için bile yenir yani zararsız canım ilaç değil bişey değil ben öyle zayıflama ilaçları çayları hayatta kullanmam bunlar bildiğin tahıl ha bide amaranth var onu daha yemedim oda yarına artık :)
Kız diyorum işte chia alın yoğurda koyup yiyin su içtikçe jelleiiyor midede tok tutuyor harbiden de bak bende pko var beni bile tok tuttuysa herkeside tutar yani benim insilün direncinde sıkıntı var çünkü onuda dengeliyormuş gerçi şeker ilacını bıraktım bunla inofolic yetiyorAynen abla bnde bu kilo aldrma mevzusuna takldmburciss
Ben çok kullandım onu canım kilo aldırıyor gerçekten bsk ben b12 de kullanıyorum onuda doktor verdi ilaçtan önce progesteronum 15.33 çıktı çok ksliteli yumurtlamışsın dedi düşün d vitamini b12 ve inofılic ha bide agnucaston yani hayıt otu tablet gerçektende işe yarıyor allahın izniyle bunlar vesile tabiNeyse en azndan iyardn bizi dikkat ederz ablacm saolasn masallah cok bilgilisn :)
O zaman doktora git Cnm bi an önce benceBugün idrar testi yaptim yine negatif
Ne için kullanıyorsunuzNe faydası varki ben de folio kullanıyorum 42 liraya almıştım doktor önermişti. Ben de mi ona geçsem ki
Kız diyorum işte chia alın yoğurda koyup yiyin su içtikçe jelleiiyor midede tok tutuyor harbiden de bak bende pko var beni bile tok tuttuysa herkeside tutar yani benim insilün direncinde sıkıntı var çünkü onuda dengeliyormuş gerçi şeker ilacını bıraktım bunla inofolic yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?