- 5 Kasım 2016
- 13
- 7
- 16
- 37
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.321
Bana mı dedin kuzum bana dediysen ben aktar gibi kızım :) seninde kilo sıkıntın varsa dene yoksa bile indeki vitaminler için bile yenir yani zararsız canım ilaç değil bişey değil ben öyle zayıflama ilaçları çayları hayatta kullanmam bunlar bildiğin tahıl ha bide amaranth var onu daha yemedim oda yarına artık :)
İnofolic hiç acıktırmıyo beni nedense. Bende anormallik var demek ki Ama kilo aldım düşükten sonra iyice. Bir de canım sıkıldıkça yemeğe sarıyorum. Karnım tok olsa da bişiler yemek istiyorum stresliyken. Ben de öğlen chia ve keten tohumu karıştırarak yoğurtla yiyorum hakkaten tok tutuyo.
Olabilir canım.Yani demekki her insanda farklilik gosterebiliyodur
Ixiyorum amaa azicik canim yaasevcanvildo sevcaan sigarayi ne yaptn icmiyon dimi
Allahım gönlüne göre versin. İnşallah sağlıcakla olur bebişin. Döllenme zamanına göre değişir kan değerleri.Kızlar merhaba fikirlerinize Çok ihtiyacım var adetim 3 gün geçti evde test yaptım ikincisi silik te olsa çıktı bugün kan verdim 90 çıktı çok mu düşük değer geçen yıl dış gebelik yaşadım çok zordu o yüzdençok korkuyorum bana dua eder misiniz cuma tekrar kan vercem
Bence değerin gayet iyi Cnm sen güzel düşün iyi olsun hayırlı olsun şimdiden :)Kızlar merhaba fikirlerinize Çok ihtiyacım var adetim 3 gün geçti evde test yaptım ikincisi silik te olsa çıktı bugün kan verdim 90 çıktı çok mu düşük değer geçen yıl dış gebelik yaşadım çok zordu o yüzdençok korkuyorum bana dua eder misiniz cuma tekrar kan vercem
Onmli olan 2 gunde 2 kat cnm tekrar yaptr ins bisey yoktrKızlar merhaba fikirlerinize Çok ihtiyacım var adetim 3 gün geçti evde test yaptım ikincisi silik te olsa çıktı bugün kan verdim 90 çıktı çok mu düşük değer geçen yıl dış gebelik yaşadım çok zordu o yüzdençok korkuyorum bana dua eder misiniz cuma tekrar kan vercem
Kızlar merhaba fikirlerinize Çok ihtiyacım var adetim 3 gün geçti evde test yaptım ikincisi silik te olsa çıktı bugün kan verdim 90 çıktı çok mu düşük değer geçen yıl dış gebelik yaşadım çok zordu o yüzdençok korkuyorum bana dua eder misiniz cuma tekrar kan vercem
Yok canım çok açlık krizi yapıyor eğer tutabilirseniz almazsınız meyve yiyin mesela ekmeğe çok yüklenmeyin herkesin bünye farklı aynı şeyler olacak diye bişey yok ama genelinde oluyormuşTamam abla alalm bizde bide şey diycm yani mesela dikat edip yemesek bilede aldiriyo mu abla
Ixiyorum amaa azicik canim yaa
Abowww bi deniym bakalm nasi olacakYok canım çok açlık krizi yapıyor eğer tutabilirseniz almazsınız meyve yiyin mesela ekmeğe çok yüklenmeyin herkesin bünye farklı aynı şeyler olacak diye bişey yok ama genelinde oluyormuş
İnşallah canım benim inşallah acilde baktırdım bişey demedi tebrikler hamilesin dedi sadeceIyi çıkmış aslnda gec döllenme olabilir doktorun ne dedi bi kac gun sonra yine baktrmalisn bnce inşallah hayrlisyla kavusursn melegine :)
Kuzucum ben bitkisel sşeyleri çok severim yapmayı e zaten hormonları adetide onkarla ve zayıflayarak düzelttim çok şükür tabi rabbim istedi onlar vesile o ayrı bide çok meraklıyım bak ben dün aldım artık beni biliyor çevrem hiç sormadan kardeşim kuzenim bizde alıyoruz dediler aldılar ne işe yarıyor bu bu işe dedim şimdi onlard kullanıyor kardeşim ödem atmya başlamış çok değil ama gitti biraz kilomdan dedi ödem attım ondan dedi cidden fena ya eve kendimi zor attım bugün :)He abla sana dedm tabi :) varya bnde hic anlamam bu tohumlrdan falan filan
Ben doktor bana kilo ver diyince inıfoliği ne yapacam hoca dedim içecen ee hani kilo aldırır mı diye sorunca evet demiştin zaten artık açlıktan midem ağrıyor resmen dedim hatta spor yap ekmek yeme onun yaptığı rahat gider dedi he canım he pkoluyum ben kolaydı öyle rahat kilo vermek yaniAbowww bi deniym bakalm nasi olacak
kilon varsa kullan ama ya marketten ya aktardan alacaksın toz moz halinide almak yok netten istetmek yook insülin direncinide dengeliyor diyabet hastalarıda çok kullanıyorlarmış kız bunlarıAbowww bi deniym bakalm nasi olacak
Merhaba değeriniz çok düşük değil önemli olan yükselmesi inşallah yükselecektir rabbim yardımcınız olsun inşKızlar merhaba fikirlerinize Çok ihtiyacım var adetim 3 gün geçti evde test yaptım ikincisi silik te olsa çıktı bugün kan verdim 90 çıktı çok mu düşük değer geçen yıl dış gebelik yaşadım çok zordu o yüzdençok korkuyorum bana dua eder misiniz cuma tekrar kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?