2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İnofolic hiç acıktırmıyo beni nedense. Bende anormallik var demek ki Ama kilo aldım düşükten sonra iyice. Bir de canım sıkıldıkça yemeğe sarıyorum. Karnım tok olsa da bişiler yemek istiyorum stresliyken. Ben de öğlen chia ve keten tohumu karıştırarak yoğurtla yiyorum hakkaten tok tutuyo.

He abla sana dedm tabi :) varya bnde hic anlamam bu tohumlrdan falan filan

Selam kızlar benide aranıza alın 7 yasında oğlum var 2 düşükten sonra cesaretimizi topladık vr tekrar denemelere başladık adetime 2 gün var inşallah olmam rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

Yani demekki her insanda farklilik gosterebiliyodur

Kızlar merhaba fikirlerinize Çok ihtiyacım var adetim 3 gün geçti evde test yaptım ikincisi silik te olsa çıktı bugün kan verdim 90 çıktı çok mu düşük değer geçen yıl dış gebelik yaşadım çok zordu o yüzdençok korkuyorum bana dua eder misiniz cuma tekrar kan vercem

Allahım gönlüne göre versin. İnşallah sağlıcakla olur bebişin. Döllenme zamanına göre değişir kan değerleri.

Bence değerin gayet iyi Cnm sen güzel düşün iyi olsun hayırlı olsun şimdiden :)

Onmli olan 2 gunde 2 kat cnm tekrar yaptr ins bisey yoktr

İnşallah üç aylara girdiğimiz bugünde bu haberi almakta da vardır bi hayır diye moralimi bozmak istemiyorum ama ister istemez sevinemedim sağolun insan paylaşmak istiyor kimseye de diyemedim net bişey yok diye

Iyi çıkmış aslnda gec döllenme olabilir doktorun ne dedi bi kac gun sonra yine baktrmalisn bnce inşallah hayrlisyla kavusursn melegine :)

Tamam abla alalm bizde bide şey diycm yani mesela dikat edip yemesek bilede aldiriyo mu abla
Yok canım çok açlık krizi yapıyor eğer tutabilirseniz almazsınız meyve yiyin mesela ekmeğe çok yüklenmeyin herkesin bünye farklı aynı şeyler olacak diye bişey yok ama genelinde oluyormuş

He abla sana dedm tabi :) varya bnde hic anlamam bu tohumlrdan falan filan
Kuzucum ben bitkisel sşeyleri çok severim yapmayı e zaten hormonları adetide onkarla ve zayıflayarak düzelttim çok şükür tabi rabbim istedi onlar vesile o ayrı bide çok meraklıyım bak ben dün aldım artık beni biliyor çevrem hiç sormadan kardeşim kuzenim bizde alıyoruz dediler aldılar ne işe yarıyor bu bu işe dedim şimdi onlard kullanıyor kardeşim ödem atmya başlamış çok değil ama gitti biraz kilomdan dedi ödem attım ondan dedi cidden fena ya eve kendimi zor attım bugün :)

Abowww bi deniym bakalm nasi olacak
Ben doktor bana kilo ver diyince inıfoliği ne yapacam hoca dedim içecen ee hani kilo aldırır mı diye sorunca evet demiştin zaten artık açlıktan midem ağrıyor resmen dedim hatta spor yap ekmek yeme onun yaptığı rahat gider dedi he canım he pkoluyum ben kolaydı öyle rahat kilo vermek yani

Merhaba değeriniz çok düşük değil önemli olan yükselmesi inşallah yükselecektir rabbim yardımcınız olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…