2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Doktora gittinmi canım. Ben de senle aynı durumdayım. Kahverengi leke. 8 gündür gelmedi adet. İki gündür kahverengi leke geliyor. Normalde hiç böyle olmazdı. İlk defa klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım

Gittim canım dün tahlillerim falan iyi çıktı pko var ama yumurtalıklarında gebe kalmyı engelleyecek bi durum yok dedi çok az bi iki tane sende bi görünsene cnım benim dört gün faln sürdü

Yok canim eşimde de ben de sıkıntı yok ama olmadı işte bir de yas geçiyor tabi bu da etken aşılamada benim icin ondan asilama yaptik

Kızlar bebiş haberi aldım şimdi arkadaşım 8 aydır istiyordu tam ümidi kestik oldu diyor herkez böyle diyo ya bizde keşke kafamızdan çıkarabilsek...benimde 8 ay oldu
Gözü aydın olsun darısı bize olsun inşallah hiç üzülme bende 8. Ayıma dönüyorum İnan üzülmüyorum rabbim büyük ol diyecek inşallah sabır

Yok canim eşimde de ben de sıkıntı yok ama olmadı işte bir de yas geçiyor tabi bu da etken aşılamada benim icin ondan asilama yaptik
Anladım canım aynen yaş geçiyo eşimde bende dusunuyoruz ilaçların adı neydi tedavi süresince kullandığın ilaçlar kaç tl tuttu? Özelde mi yaptirdin ?ne kadar tuttu toplam ?

İnşallah cnm hislerime tercüman oldun..
İnkar edemiyorum yani bende oluyor bazen ağladığımı biliyorum İnan bide eşim çocukları çok seviyor video açıyor gözlerim doluyor içim düğüm düğüm oluyor ama her zaman güçlü görünmek zorundayız çok şükür rabbime geçecek hepsi biliyorum

inşallah cnm Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…