- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.341
Amiin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin dualarınızda banada yer verin lütfenMerhaba değeriniz çok düşük değil önemli olan yükselmesi inşallah yükselecektir rabbim yardımcınız olsun inş
Doktora gittinmi canım. Ben de senle aynı durumdayım. Kahverengi leke. 8 gündür gelmedi adet. İki gündür kahverengi leke geliyor. Normalde hiç böyle olmazdı. İlk defa klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandımGeç geçiyor işte canım benimde adetim tam bi sökülemedi ya bende bundan bişey anlamadım normalde lekelenme oluyor iki üç gün sonra sökülüyor bide kahverengi leke kist mi oldu acaba diyevcem ağrım sızımda yok ya ne oluyor anlayamadım
kilon varsa kullan ama ya marketten ya aktardan alacaksın toz moz halinide almak yok netten istetmek yook insülin direncinide dengeliyor diyabet hastalarıda çok kullanıyorlarmış kız bunları
Gittim canım dün tahlillerim falan iyi çıktı pko var ama yumurtalıklarında gebe kalmyı engelleyecek bi durum yok dedi çok az bi iki tane sende bi görünsene cnım benim dört gün faln sürdüDoktora gittinmi canım. Ben de senle aynı durumdayım. Kahverengi leke. 8 gündür gelmedi adet. İki gündür kahverengi leke geliyor. Normalde hiç böyle olmazdı. İlk defa klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım
Hee kullanma o zaman boyun kaç ay ne mutlu sana maşallahhKilom iyi abla 58 ama bakalm bu ilac nasi etki edicek
Amin canım benimRabbim tüm isteyenlere bebiş versin inşallah hamişler grubunda birleşelim ☺☺☺
Yok canim eşimde de ben de sıkıntı yok ama olmadı işte bir de yas geçiyor tabi bu da etken aşılamada benim icin ondan asilama yaptikberen20 canım bugün eşimle konuştum Üniversite hastanesinde önce aşılama deneyelim dedik.. Senin doktor sana neden aşılama önerdi yani senin hormonların nasıldı ve eşinin sperm sayısı morfoloji falan sınırda olan bişey var mıydı??
Gözü aydın olsun darısı bize olsun inşallah hiç üzülme bende 8. Ayıma dönüyorum İnan üzülmüyorum rabbim büyük ol diyecek inşallah sabırKızlar bebiş haberi aldım şimdi arkadaşım 8 aydır istiyordu tam ümidi kestik oldu diyor herkez böyle diyo ya bizde keşke kafamızdan çıkarabilsek...benimde 8 ay oldu
Anladım canım aynen yaş geçiyo eşimde bende dusunuyoruz ilaçların adı neydi tedavi süresince kullandığın ilaçlar kaç tl tuttu? Özelde mi yaptirdin ?ne kadar tuttu toplam ?Yok canim eşimde de ben de sıkıntı yok ama olmadı işte bir de yas geçiyor tabi bu da etken aşılamada benim icin ondan asilama yaptik
İnşallah cnm.inşallah bazen ümidim tükeniyorGözü aydın olsun darısı bize olsun inşallah hiç üzülme bende 8. Ayıma dönüyorum İnan üzülmüyorum rabbim büyük ol diyecek inşallah sabır
Oluyor bazen İnan yoruluyor insan çok iyi anlıyorum buruk bir mutluluk oluyor haber aldıkça ama geçecek biliyorum İnan çok güzel olacak herşeyİnşallah cnm.inşallah bazen ümidim tükeniyor
İnşallah cnm hislerime tercüman oldun..Oluyor bazen İnan yoruluyor insan çok iyi anlıyorum buruk bir mutluluk oluyor haber aldıkça ama geçecek biliyorum İnan çok güzel olacak herşey
İnkar edemiyorum yani bende oluyor bazen ağladığımı biliyorum İnan bide eşim çocukları çok seviyor video açıyor gözlerim doluyor içim düğüm düğüm oluyor ama her zaman güçlü görünmek zorundayız çok şükür rabbime geçecek hepsi biliyorumİnşallah cnm hislerime tercüman oldun..
Adet oldun mu tam olarak şimdiGittim canım dün tahlillerim falan iyi çıktı pko var ama yumurtalıklarında gebe kalmyı engelleyecek bi durum yok dedi çok az bi iki tane sende bi görünsene cnım benim dört gün faln sürdü
İnkar edemiyorum yani bende oluyor bazen ağladığımı biliyorum İnan bide eşim çocukları çok seviyor video açıyor gözlerim doluyor içim düğüm düğüm oluyor ama her zaman güçlü görünmek zorundayız çok şükür rabbime geçecek hepsi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?