- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.361
Evet canım üçüncü günüm bugünAdet oldun mu tam olarak şimdi
Normal canım korkmaKızlar klomende 4.günüm kahverengi akintı geldi bugün ya normal mi leke gibi
Aaa neden böyle oluyor ki cnmNormal canım korkma
Boyum kisa abla işte :) oda 1 58Hee kullanma o zaman boyun kaç ay ne mutlu sana maşallahh
Insallah canim benjmmmOlsun canm azda olsa azaltarak birak inşallah tamamen birakrsn
Yarin sabah gidecem cnm dua edin bana insallh kötü bisey yokturrO zaman doktora git Cnm bi an önce bence
Abla bugun yaptim tek cizgi cikti kasiklarim bile agrio yine kistmi oldusevcanvildo Canıım ne durumdasın kız ay sen unuttun beni gitti haaa ovu testi yptın mı tekrar ne oldu
Bende de var aynı sorun kasıklarım ağrı batma var yaAbla bugun yaptim tek cizgi cikti kasiklarim bile agrio yine kistmi oldu
Benimde arada agrio...Bende de var aynı sorun kasıklarım ağrı batma var ya
canm eger dolenmen erken olduysa olabilir bulantikızlar bat öncesi bulantı olur mu gebelik belirtisi olarak
Neden böyle oldu anlamadım cidden hem bel hem kasıklar ya kist ya da enfeksiyon diye düşünüyorumBenimde arada agrio...
bende batma yok ama sanki her an bisey dusecekmis gibi hisediyorm vajinamdanBende de var aynı sorun kasıklarım ağrı batma var ya
canm kask batmasi rahimi usutdugundede olurNeden böyle oldu anlamadım cidden hem bel hem kasıklar ya kist ya da enfeksiyon diye düşünüyorum
Kesin kisttir kesin yaneNeden böyle oldu anlamadım cidden hem bel hem kasıklar ya kist ya da enfeksiyon diye düşünüyorum
Ay sorma OfKesin kisttir kesin yane
canm benim bi tanidigim kist varken hamile kaldiKesin kisttir kesin yane
Belki de canım yacanm kask batmasi rahimi usutdugundede olur
bana bi dokdor kistin var dedi iki ay sora baskasi dediki yok ya gercekden yokdu yada kendiliginddn gecdiBelki de canım ya
Bende çok yaşadım bunu gerçekten biri var diyor biri Yokbana bi dokdor kistin var dedi iki ay sora baskasi dediki yok ya gercekden yokdu yada kendiliginddn gecdi
Insallah ya hic sikinti yaomiyorum gercekden hersey Allahin taktiri olursa olur olmazsa olmaz cnmcanm benim bi tanidigim kist varken hamile kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?