- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.381
Bende çok yaşadım bunu gerçekten biri var diyor biri Yok
kizlar bu sadece kisde var ya yoka bakmiyor eslerin kan uyumuda cok onemli ..o kistle hamile kaldi dediyim kiz 15 defa hamile kaldi ilacla dusuk yapdi 15 dede iki de cocugu varInsallah ya hic sikinti yaomiyorum gercekden hersey Allahin taktiri olursa olur olmazsa olmaz cnm
Seni çok iyi anlıyorum. 4 aydır uğraşıyorum bebiş için ve ben denemelere başladıktan bir ay sonra isyerimde beraber calistigim arkadasim dogum kontrol hapini biraktigi ay hamile kaldi ustelik ne yumurtlama takibi ne baska bisey, adeti de gecikmeli oluyordu kist vardi, Allah istedigine istedigi zaman nasip ediyor, tamamen kader kismet. Bunu da kimseye söylemedim ama her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ve onu sürekli görüyorum konudan uzaklaşmaya çalıştıkça içim kötü oluyor. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin arkadaşımı çok seviyorum ama benim neden olmadi diye icten ice üzülüyorum. Bu ay biraz daha rahatım, umut ile dua ile olacak inşallah biz de guzel haberler vereceğiz. Amh değerin çok düşük değilse ve yumurtan oluşuyorsa tüp bebek için acele etme bence biraz daha beklevalla ortalik karismis gibi biraz neyse bugun sabah sabah 2 bebek haberi daha aldim resmen icim ciz etti yaa acaba biz ne zaman bebis haberi vericez bide ben bulent tras var ya su tup bebek bolumuyle ilgili ona yazmistim senin degerlerinde tup bebek gerekir yazmiss offd kafam cok karisti yaa bosunami bekliyorum acaba ben yaaa
sağol canım inşallah öyledircanm eger dolenmen erken olduysa olabilir bulanti
Bat ın ne zaman canımsağol canım inşallah öyledir
2 nisanBat ın ne zaman canım
Hadi bismillah canım ilk güzel haberi senden alalım en yakın sensin sanırım2 nisan
Salam tebrikler insAllah sag salim kucagina alirsinBu şekilde
hormon sonuçta canım herkeste değilsede olabiliyormuş lekelenme ve ağtı tarzı durumlar mesela benimde ağrım oldu yumurta büyüyünceAaa neden böyle oluyor ki cnm
Kist değildir inşallah kötüye yorma canım senin adete ne kadar varAbla bugun yaptim tek cizgi cikti kasiklarim bile agrio yine kistmi oldu
amh degerim dusuk amz yumurtam oluyor canim cnm sen daha yolun basindasin uzulme dert etme bak benin 18 ay oldu ne gelen var ne giden allahin takdiri yapicak birsey yok bugun mubarek gunde dualarimizi kabul edip tez vakitte bize bebisler nasip etsin insaallahSeni çok iyi anlıyorum. 4 aydır uğraşıyorum bebiş için ve ben denemelere başladıktan bir ay sonra isyerimde beraber calistigim arkadasim dogum kontrol hapini biraktigi ay hamile kaldi ustelik ne yumurtlama takibi ne baska bisey, adeti de gecikmeli oluyordu kist vardi, Allah istedigine istedigi zaman nasip ediyor, tamamen kader kismet. Bunu da kimseye söylemedim ama her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ve onu sürekli görüyorum konudan uzaklaşmaya çalıştıkça içim kötü oluyor. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin arkadaşımı çok seviyorum ama benim neden olmadi diye icten ice üzülüyorum. Bu ay biraz daha rahatım, umut ile dua ile olacak inşallah biz de guzel haberler vereceğiz. Amh değerin çok düşük değilse ve yumurtan oluşuyorsa tüp bebek için acele etme bence biraz daha bekle
amin inşallah canım hepimize, kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallahamh degerim dusuk amz yumurtam oluyor canim cnm sen daha yolun basindasin uzulme dert etme bak benin 18 ay oldu ne gelen var ne giden allahin takdiri yapicak birsey yok bugun mubarek gunde dualarimizi kabul edip tez vakitte bize bebisler nasip etsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?