2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Seni çok iyi anlıyorum. 4 aydır uğraşıyorum bebiş için ve ben denemelere başladıktan bir ay sonra isyerimde beraber calistigim arkadasim dogum kontrol hapini biraktigi ay hamile kaldi ustelik ne yumurtlama takibi ne baska bisey, adeti de gecikmeli oluyordu kist vardi, Allah istedigine istedigi zaman nasip ediyor, tamamen kader kismet. Bunu da kimseye söylemedim ama her ay hayal kırıklığı yaşıyorum ve onu sürekli görüyorum konudan uzaklaşmaya çalıştıkça içim kötü oluyor. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin arkadaşımı çok seviyorum ama benim neden olmadi diye icten ice üzülüyorum. Bu ay biraz daha rahatım, umut ile dua ile olacak inşallah biz de guzel haberler vereceğiz. Amh değerin çok düşük değilse ve yumurtan oluşuyorsa tüp bebek için acele etme bence biraz daha bekle

Kızlaaar 400 gram gitmiş dünden bugüne çok şükür pko olunca bu kadarına bile seviniyorsun yani çünkü kilo alımı kolay vermesi zordur pkoda maşallah inşallah hep böyle devam eder gerçi çok fzla ödemim var üç aydır ama idrarda söktürüyor bu tohumlar

Günaydın arkadaşlar benimde iğnenin 16. Günü bugün hala adet olmadım ama yakın belli ağrısı var bu ay fakülteye gidip aşılama yaptırmayı düşünüyorum bakalım adetin 3. Günü genel bi muayene olmak istiyorum.. Herkes aşılama tutma ihtimali zayıf diyor ama üniversitede sadece işlem için 200 tl alıyorlarmış ve hocalar yapıyormuş.. İlaçlar da 400-500 tutsa ortalama 1000 tl ediyo bana uygun geldi sizin fikirleriniz nedir??

kızlar bişey sorucam sabah ilk defa ovulasyon testi yaptım bu sabah sonuç böyle çıktı yumurtlama başlamış mı daha var mı daha koyu olması lazım sanırsam

Eklentiler

• ge.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 34
amh degerim dusuk amz yumurtam oluyor canim cnm sen daha yolun basindasin uzulme dert etme bak benin 18 ay oldu ne gelen var ne giden allahin takdiri yapicak birsey yok bugun mubarek gunde dualarimizi kabul edip tez vakitte bize bebisler nasip etsin insaallah

amin inşallah canım hepimize, kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…