- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.401
seninde kandilin mubarek olsun cnmamin inşallah canım hepimize, kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah
cnm uygunmus fiyat aklinda kalacagina yaptir gitsin yaa evet asilama normal yolla gebelikten daha dusuk ihtimal var en azindan kafan rahatlar yaaGünaydın arkadaşlar benimde iğnenin 16. Günü bugün hala adet olmadım ama yakın belli ağrısı var bu ay fakülteye gidip aşılama yaptırmayı düşünüyorum bakalım adetin 3. Günü genel bi muayene olmak istiyorum.. Herkes aşılama tutma ihtimali zayıf diyor ama üniversitede sadece işlem için 200 tl alıyorlarmış ve hocalar yapıyormuş.. İlaçlar da 400-500 tutsa ortalama 1000 tl ediyo bana uygun geldi sizin fikirleriniz nedir??
Vaktinde olursam 10gun fln vr ablaKist değildir inşallah kötüye yorma canım senin adete ne kadar var
Normal gebelikten daha az bi ihtimalle mi tutar ben biraz daha fazla ihtimalle tutar diye düşünmüştüm bu ay inş gitcem fakülteye canım her geçen ay benim aleyhime keşke hiç gerek kalmasacnm uygunmus fiyat aklinda kalacagina yaptir gitsin yaa evet asilama normal yolla gebelikten daha dusuk ihtimal var en azindan kafan rahatlar yaa
Valla canım aha ben Ocak'ta düşük yaptım oldu ay Nisa'n bana da demişti doktor kolay kalınır diye ama alakası Yok. Zaten bende soğudum düşüncesinden artık içimde çoçuk isteğide kalmadı insan yoruluyor cidden farkından olmadan.. en iyisi zamana bırakmak stres edipte canımı sıkmaktansa oluruna bırakıp yaşamak en güzeliHepinize güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum sadece umutluydum bu ay 3 yumurta ile olacak gözüyle bakıyordum ama yine bi adet dönemi yine klomen büyüdü mü oldu mu yıprattı beni bu stres güya kürtaj sonrası daha kolay hamile kalınırmış herhalde bir tek bende olmuyo böyle rastlantılar diye üzülüyorum L laracraft @anneve
Ca daha var yumurtlamaya gibikızlar bişey sorucam sabah ilk defa ovulasyon testi yaptım bu sabah sonuç böyle çıktı yumurtlama başlamış mı daha var mı daha koyu olması lazım sanırsam
Evet nede olsa olmuyo zorla değil yaValla canım aha ben Ocak'ta düşük yaptım oldu ay Nisa'n bana da demişti doktor kolay kalınır diye ama alakası Yok. Zaten bende soğudum düşüncesinden artık içimde çoçuk isteğide kalmadı insan yoruluyor cidden farkından olmadan.. en iyisi zamana bırakmak stres edipte canımı sıkmaktansa oluruna bırakıp yaşamak en güzeli
Kaç yaşındasın canım senEvet nede olsa olmuyo zorla değil yaama yaş geçiyo canım ben ondan dolayı önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum acaba tutar mı bilmiyorum fakültede 200 tl ye yapıyorlat ilaçlar hariç hocalar yapıyomuş
Ca daha var yumurtlamaya gibi
cnm benim doktorum soyle demisti dogal gebelik %25 asilama %20ihtimal vardir dediNormal gebelikten daha az bi ihtimalle mi tutar ben biraz daha fazla ihtimalle tutar diye düşünmüştüm bu ay inş gitcem fakülteye canım her geçen ay benim aleyhime keşke hiç gerek kalmasa
sweetdreams1985 canım ben 31 olucam sen ?
Ya böyle sizler deyince ben kendime diyorum çok mu rahatım bu konu da
Ama benim eşim sağolsun beni soğuttu eşime çok kızgınım
Kuzum takip et surekli kac gunde adet oluosun ve kacibci gunu ona gore bak yane hergun yap duzenli mutlajaqkızlar bişey sorucam sabah ilk defa ovulasyon testi yaptım bu sabah sonuç böyle çıktı yumurtlama başlamış mı daha var mı daha koyu olması lazım sanırsam
Canım ben bırakmışım zaten onu söylüyorumbiraz sabırlı ol cnm zamana bırak Allah doğru zamandan nasip edecektir..hepimiz yaştan dolayı acele ediyoruz ama olmayınca olmuyor
Kuzum takip et surekli kac gunde adet oluosun ve kacibci gunu ona gore bak yane hergun yap duzenli mutlajaq
Bu başlığa daha önce yazmıştım soru sormuştum.idrar testimi adetimden 5 gün önce yaptım ilki çıkmıştı.iki gün sonra tekrar yaptığımda ikincisi çıktı.hastaneye aynı gğn gidip kan verdik ve 370.18 çıktı değerim kızlar...Rabbime şükürler olsun Allahım sizlere de nasip etsin inşallah.örnek olsun diye fotoğrafı da yolluyorum...
Kizlaarr bende varimm bat ım 5 nisan hastalanmam insallah ama bu kez hissediyor gibiyimmm insallah yanilmaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?