2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

cnm uygunmus fiyat aklinda kalacagina yaptir gitsin yaa evet asilama normal yolla gebelikten daha dusuk ihtimal var en azindan kafan rahatlar yaa

Sayın Abonemiz Tarifenizde değişiklik yapılmıstır. 29 Marttan itibaren salih amellerinizde ilk ay 1'e 100, ikinci ay 1'e 300, üçüncü ay 1'e 1000 verilecektir. DAHA BİTMEDİ bu üç ay içinde 1'e 30.000'e varan sürprizler (Reğaib, Mirac, Berat ve Kadir ve Bayram geceleri) sizi bekliyor. Ahirette hediyelerinizi gule gule harcayin. Üç Aylarınız mubarek ve feyzli olsun.... ❣❤

cnm uygunmus fiyat aklinda kalacagina yaptir gitsin yaa evet asilama normal yolla gebelikten daha dusuk ihtimal var en azindan kafan rahatlar yaa
Normal gebelikten daha az bi ihtimalle mi tutar ben biraz daha fazla ihtimalle tutar diye düşünmüştüm bu ay inş gitcem fakülteye canım her geçen ay benim aleyhime keşke hiç gerek kalmasa

Valla canım aha ben Ocak'ta düşük yaptım oldu ay Nisa'n bana da demişti doktor kolay kalınır diye ama alakası Yok. Zaten bende soğudum düşüncesinden artık içimde çoçuk isteğide kalmadı insan yoruluyor cidden farkından olmadan.. en iyisi zamana bırakmak stres edipte canımı sıkmaktansa oluruna bırakıp yaşamak en güzeli

Evet nede olsa olmuyo zorla değil ya ama yaş geçiyo canım ben ondan dolayı önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum acaba tutar mı bilmiyorum fakültede 200 tl ye yapıyorlat ilaçlar hariç hocalar yapıyomuş

sweetdreams1985 canım ben 31 olucam sen ?
Ya böyle sizler deyince ben kendime diyorum çok mu rahatım bu konu da
Ama benim eşim sağolsun beni soğuttu eşime çok kızgınım

Normal gebelikten daha az bi ihtimalle mi tutar ben biraz daha fazla ihtimalle tutar diye düşünmüştüm bu ay inş gitcem fakülteye canım her geçen ay benim aleyhime keşke hiç gerek kalmasa
cnm benim doktorum soyle demisti dogal gebelik %25 asilama %20ihtimal vardir dedi

sweetdreams1985 canım ben 31 olucam sen ?
Ya böyle sizler deyince ben kendime diyorum çok mu rahatım bu konu da
Ama benim eşim sağolsun beni soğuttu eşime çok kızgınım

biraz sabırlı ol cnm zamana bırak Allah doğru zamandan nasip edecektir..hepimiz yaştan dolayı acele ediyoruz ama olmayınca olmuyor

biraz sabırlı ol cnm zamana bırak Allah doğru zamandan nasip edecektir..hepimiz yaştan dolayı acele ediyoruz ama olmayınca olmuyor
Canım ben bırakmışım zaten onu söylüyorum sweetdreams1985
Hani yaş geçiyor dedi ya acaba benmi umursamıyorum yaşımı diyorum kendi kendime belli bi yaş sınırı Yok sonuçta..

canım gözün aydın allah sağlıkla kucağında göstersin evladını inşallah değerin cçok güzel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…