2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canım hakkınızda hayırlısı olsun ne zaman başlayacaksın süreci anlatırsın artık burdan. bende kararsızım bu süreç bitince aşılama mı tüp bebekmi yapalım diye

hoşgeldin canım benimde 9 yaşında bir oğlum var bende dışgebelik geçirdim hala takipteyim. cesaretimizi kaybetmeyelim inşallah bizimde ikinci evladlarımız olacak allahın izniyle sağlıkla ve hayırlısı ile

canım benim değerin adetin kaçıncı gününde. inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur ve kucağında sağlıkla ve hayırlısı ile görürsün evladını. Maşallah tebrik ederim.

Bende dış gebelik geçiriyorum iğneyi 24 Martta vurdu dr. Bugün 7. gün ve değerimde keskin düşüş var 4. gün 464 idi bugün 194e düşmüş. senin nasıldı süreç anlatabilirmisin kanama var bende. ben 15 martte kürtajda oldum ondan beri kanamam devam ediyor. dr iğne ve kürtajdan dolayı normal dedi. artık biktsin istiyorum çok bunaldım. 14 şubatta gebeliği öğrendiğimden beri çok zor bir süreç geçiriyorum

Kızlar bebiş haberi aldım şimdi arkadaşım 8 aydır istiyordu tam ümidi kestik oldu diyor herkez böyle diyo ya bizde keşke kafamızdan çıkarabilsek...benimde 8 ay oldu

rabbim sanada tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım

ahh kıyamam sana rabbim şu mübarek günde isteğinizi tez zamanda kucağınızda göstersen sağlıkla ve hayırlısı ile

canım bende tıp fakültesinde takipli bir hastayım. dr gebelik olmasa idi şubat ayı adeti ile aşılama yapacaktı. ben denenmeli diyorum olmazsa bir ay dinlen sonra özelde aşılama veya tüp bebek için kendini hazırla derim.

kızlar bişey sorucam sabah ilk defa ovulasyon testi yaptım bu sabah sonuç böyle çıktı yumurtlama başlamış mı daha var mı daha koyu olması lazım sanırsam

canım yumurtlama başlamış bugünü değerlendir kırmızılar daha belirgin olurnca ve o günü ve ertesi günüde değerlendir

Canım ben bırakmışım zaten onu söylüyorum @sweetdreams1985
Hani yaş geçiyor dedi ya acaba benmi umursamıyorum yaşımı diyorum kendi kendime belli bi yaş sınırı Yok sonuçta..

canım ben 30 yaşında anne oldum ikinciyide 39 yaşındayım ve olması için uğraş veriyorum.
bence zaman kaybetmeyin her yıl bir önceki yıla göre yumurta rezervlerimiz ve kalitemiz azalıyor.
35 yaş sonrası daha zor. birde şimdi diyeceksin birinciyi bulamadık bu kadın ne diyor ama bunu demek zorunluluğunu hissidiyorum ikinci çocuk düşüncesi ister istemez oluyor birinci olunca onuda düşününce daha elimizi çabuk tutmalıyız biz kadınlar.

Ben 5 yaşına gelene kadar oğlum zor büyüdü istemedim. konuşması gecikti onunla ilgileniyordum calışan ve gurbette tek başıma büyütüyordum yavrumu. ondan erteledim keske o yıllarda bana bu konuda akıl veren bir tanıdığım olsaymış. ondan sonra ben istedim rabbim nasip etmedi. en son şubatta etti bu sefer dış gebelik yaşadım. onu atlatmaya çalışıyorum.

Burda sıcak paylaşıma güvenerek sana artık dr aşılama veya tüp bebek diyorsa bunu dene derim. eşini ikna etmeye çalış. benim eşim bunlara karşı idi. şimdi ise kendi istiyor. sen bu süreci hayırlısı ile atlat ne diyorsan onu yapalım diyor

canım benim çok sevindim gözün aydın. benimde hgb düşmüş pazartesi 464 idi bugün 194 dr çok iyi dedi artık haftada bir kan vereceğim.
Teşekkür ederim canım. Seninde mi iyi çıktı çok şükür ya sennde gözün aydın tatlım rabbim bi daha göstermesin sana böyle şeyler inşallah

gözün aydın cnm kaç çıktı miktarı normal değer kaç merak ettim doktorlar görüşünde o yüzden soruyorum cnm
Kuzum ben tahlile hiç bakmadım şuan dışardayım baktı sonucu verdi al dedi hetşey normal bi sıkıntı yok şimdi bide kadın doğuma gittiğimde kendi doktorumada gösterecem ay canım dün ki sitresten sonra normal çıktıysa bide rahat olsa ne olurdu bilemiyorum artık

aynen cnm iyi iyi sevindim bizim sorunlar daha basit erkeğe göre çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…