- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.421
@beren20 canım bugün eşimle konuştum Üniversite hastanesinde önce aşılama deneyelim dedik.. Senin doktor sana neden aşılama önerdi yani senin hormonların nasıldı ve eşinin sperm sayısı morfoloji falan sınırda olan bişey var mıydı??
Selam kızlar benide aranıza alın 7 yasında oğlum var 2 düşükten sonra cesaretimizi topladık vr tekrar denemelere başladık adetime 2 gün var inşallah olmam rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
Kızlar merhaba fikirlerinize Çok ihtiyacım var adetim 3 gün geçti evde test yaptım ikincisi silik te olsa çıktı bugün kan verdim 90 çıktı çok mu düşük değer geçen yıl dış gebelik yaşadım çok zordu o yüzdençok korkuyorum bana dua eder misiniz cuma tekrar kan vercem
Kızlar bebiş haberi aldım şimdi arkadaşım 8 aydır istiyordu tam ümidi kestik oldu diyor herkez böyle diyo ya bizde keşke kafamızdan çıkarabilsek...benimde 8 ay oldu
İnkar edemiyorum yani bende oluyor bazen ağladığımı biliyorum İnan bide eşim çocukları çok seviyor video açıyor gözlerim doluyor içim düğüm düğüm oluyor ama her zaman güçlü görünmek zorundayız çok şükür rabbime geçecek hepsi biliyorum
Günaydın arkadaşlar benimde iğnenin 16. Günü bugün hala adet olmadım ama yakın belli ağrısı var bu ay fakülteye gidip aşılama yaptırmayı düşünüyorum bakalım adetin 3. Günü genel bi muayene olmak istiyorum.. Herkes aşılama tutma ihtimali zayıf diyor ama üniversitede sadece işlem için 200 tl alıyorlarmış ve hocalar yapıyormuş.. İlaçlar da 400-500 tutsa ortalama 1000 tl ediyo bana uygun geldi sizin fikirleriniz nedir??
kızlar bişey sorucam sabah ilk defa ovulasyon testi yaptım bu sabah sonuç böyle çıktı yumurtlama başlamış mı daha var mı daha koyu olması lazım sanırsam
İnşallah cnm sagolasinrabbim sanada tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım
Hadi inşallah olmazsın hamilesindir inşallaahVaktinde olursam 10gun fln vr abla
canım yumurtlama başlamış bugünü değerlendir kırmızılar daha belirgin olurnca ve o günü ve ertesi günüde değerlendir
Canım ben bırakmışım zaten onu söylüyorum @sweetdreams1985
Hani yaş geçiyor dedi ya acaba benmi umursamıyorum yaşımı diyorum kendi kendime belli bi yaş sınırı Yok sonuçta..
Kızlar eşimin sonuçlarını gösterdim normal çıktı herşey
bugün 11.günüm canım demkki tam zamanında başladı buda güzel bişey benim için çünkü bu ay klomen içmedim
Kızlar eşimin sonuçlarını gösterdim normal çıktı herşey
çok güzel o zaman 13-14 gün kesin yumurtlayacaksın canım bu günleri güzel değerlendir. maşallah
Teşekkür ederim canım. Seninde mi iyi çıktı çok şükür ya sennde gözün aydın tatlım rabbim bi daha göstermesin sana böyle şeyler inşallah
canım benim çok sevindim gözün aydın. benimde hgb düşmüş pazartesi 464 idi bugün 194 dr çok iyi dedi artık haftada bir kan vereceğim.
Kuzum ben tahlile hiç bakmadım şuan dışardayım baktı sonucu verdi al dedi hetşey normal bi sıkıntı yok şimdi bide kadın doğuma gittiğimde kendi doktorumada gösterecem ay canım dün ki sitresten sonra normal çıktıysa bide rahat olsa ne olurdu bilemiyorum artıkgözün aydın cnm kaç çıktı miktarı normal değer kaç merak ettim doktorlar görüşünde o yüzden soruyorum cnm
Canım bende testini gördüm acelem vardı yazamadım aynen başlamış yumurtlamaay evet ablacım (yaşını diğer mesjda okuyunca izninle abla diyorum) bakalım hergün düzenli yapıcam inş yakalarım çift koyu çizgiyi..
Kuzum ben tahlile hiç bakmadım şuan dışardayım baktı sonucu verdi al dedi hetşey normal bi sıkıntı yok şimdi bide kadın doğuma gittiğimde kendi doktorumada gösterecem ay canım dün ki sitresten sonra normal çıktıysa bide rahat olsa ne olurdu bilemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?