2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

cnm bende senin gibi dusunuyorum 1. bir gelse ikinci icin hic korunmayindusunmuyorum aralarinda isterse yas farki olmasin ben boyle dusunuyorum

evet çok şükür canım bakalım bu bir hafta çok önemli bizim için
ay ben takılmayacam artık canım yumurta takibi doktorda yaptırıyorum zaten klomen başlayacam yarın ama kurulu gibi beş gün ilişkide olmayacak isteyince yaparım yeter yoruldum gerek yok ben yine keçi boynuzu pekmezi yutturayım benim herife

Aynen e bende de gebeliği engelleyecek bişey çıkmadı o zaman bu sitresten gerçekten canım

kesinlikle tüm doktorlar hemfikir bu konuda..düşünmemek bizim lehimize ama tabi başarmak zor ama yine de bilincine vardık deneyelim..
gerçi deneyelim düşünmemeyi diyorum ovulasyon testleriyle uğraşıyorum Allahım yaa

en iyisi canm bende dün diyorum benimkine test olumlu çıkmaya başladı değerlendirelim sende kurulu saat gibisin bi dur diyor bıktı benden

Harbiden ha ay ben ne yaptıydam adam illa bu ayda kullan klomeni dedi yoksaa hiçte bile uğraşmazdım ya inanki ama ay büyüdü mü çatladımı hiçte bile umurumda değil yani

Harbiden ha ay ben ne yaptıydam adam illa bu ayda kullan klomeni dedi yoksaa hiçte bile uğraşmazdım ya inanki ama ay büyüdü mü çatladımı hiçte bile umurumda değil yani

aslında bi kaç ay doktora da gitmemk lazım gerçi ben yeni başladım ama bu fikir de aklıma yatıyor.sonuçta onlarda çok bişey yapmıyor bi seviyeden sonra..

Kızlar biz hic gün takibi yapmıyoruz korunmayı biraktigim ilk 3.4. Ay takvim baktım sonra baktım görev gibi böyle olmaz akışına bıraktım ilk defa bu ay doktor vericek günleri bakalım hayırlısı inşallah ben çok stresliyim eşim benim.kadar değil aslında stres den çünkü eşimin de benimde temiz çıktı tahliller rabbim inşallah bizlerede en kısa sürede nasip eder bebisleri

Pekmez ne ise yarıyor cnm

amin canm aslında düşünmesek ve akışına bıraksak herşey daha güzel olacak da..

cnm bende senin gibi dusunuyorum 1. bir gelse ikinci icin hic korunmayindusunmuyorum aralarinda isterse yas farki olmasin ben boyle dusunuyorum

rabbim gönlüne göre versin canım inşallah seninde burdan öğreneceğim gebelik ve evlad haberini

Allah ustunde olsun insAllah hayirlisi Olsun kismetde varsa senindir o bebek yoksa ne yapsakda olmuyor onun icin uzulme canim Allahin takdiri oyle mucizelerle kalan bebekler oldu bizim akraba gebelikde hastalandi yani agir hastalik tutdu doktorlar bebek alinmali dedi kiz direndir aldirmam ne dogulacak dogulsun ama nefes alan cana kiymama dedi inan ki o hastalikla bebek hem olmaz olu dogardi ya da bi eksiyi olurdu bi kizi oldu oyle guzel saglikli ki doktorlar bile inanmadi nereye gitse herkes aldir diyordu ama bak Allah istedikden sonra kimse alamaz benimde 2 dusuk oldu simdi gebeyim sukur 6 haftalik inan bilmeden kaldim bide bende cift aralanmasi var dusuk ola bilir yine ama her gun dua ediyorhm ayetel kursi okuyorhm Allah korusun ben sade insanim yaratilanim uzme canini dua et hayirlisi senindir diyilsi uzulme Allah seni seviyor dusunuyor

hamişim inşallah seninde güzel haberlerini alacağız ne zamana dr kontrolün tekrar

Canım tüp bebek zaten yaza düşünüyorum ama öncesinde bir kere aşılama olmak istiyorum yani tıp fakültesinde sadece 200 tl işlemkere ilaçlarla 1000 tl olsun bence denemeye deger :) Rabbim inşallah onlara gerek kalmadan nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…