- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.441
cnm bende senin gibi dusunuyorum 1. bir gelse ikinci icin hic korunmayindusunmuyorum aralarinda isterse yas farki olmasin ben boyle dusunuyorumcanım ben 30 yaşında anne oldum ikinciyide 39 yaşındayım ve olması için uğraş veriyorum.
bence zaman kaybetmeyin her yıl bir önceki yıla göre yumurta rezervlerimiz ve kalitemiz azalıyor.
35 yaş sonrası daha zor. birde şimdi diyeceksin birinciyi bulamadık bu kadın ne diyor ama bunu demek zorunluluğunu hissidiyorum ikinci çocuk düşüncesi ister istemez oluyor birinci olunca onuda düşününce daha elimizi çabuk tutmalıyız biz kadınlar.
Ben 5 yaşına gelene kadar oğlum zor büyüdü istemedim. konuşması gecikti onunla ilgileniyordum calışan ve gurbette tek başıma büyütüyordum yavrumu. ondan erteledim keske o yıllarda bana bu konuda akıl veren bir tanıdığım olsaymış. ondan sonra ben istedim rabbim nasip etmedi. en son şubatta etti bu sefer dış gebelik yaşadım. onu atlatmaya çalışıyorum.
Burda sıcak paylaşıma güvenerek sana artık dr aşılama veya tüp bebek diyorsa bunu dene derim. eşini ikna etmeye çalış. benim eşim bunlara karşı idi. şimdi ise kendi istiyor. sen bu süreci hayırlısı ile atlat ne diyorsan onu yapalım diyor
Canım bende testini gördüm acelem vardı yazamadım aynen başlamış yumurtlama
Aynen e bende de gebeliği engelleyecek bişey çıkmadı o zaman bu sitresten gerçekten canımaynen cnmiyi iyi sevindim bizim sorunlar daha basit erkeğe göre çünkü..
ay ben takılmayacam artık canım yumurta takibi doktorda yaptırıyorum zaten klomen başlayacam yarın ama kurulu gibi beş gün ilişkide olmayacak isteyince yaparım yeter yoruldum gerek yok ben yine keçi boynuzu pekmezi yutturayım benim herifeevet çok şükür canım bakalım bu bir hafta çok önemli bizim için
Aynen e bende de gebeliği engelleyecek bişey çıkmadı o zaman bu sitresten gerçekten canım
ay ben takılmayacam artık canım yumurta takibi doktorda yaptırıyorum zaten klomen başlayacam yarın ama kurulu gibi beş gün ilişkide olmayacak isteyince yaparım yeter yoruldum gerek yok ben yine keçi boynuzu pekmezi yutturayım benim herife
kesinlikle tüm doktorlar hemfikir bu konuda..düşünmemek bizim lehimize ama tabi başarmak zor ama yine de bilincine vardık deneyelim..
gerçi deneyelim düşünmemeyi diyorum ovulasyon testleriyle uğraşıyorum Allahım yaa
Aynen ay yavrum yaa kıyamam benimki hiç bişey demiyor kızen iyisi canm bende dün diyorum benimkine test olumlu çıkmaya başladı değerlendirelim sende kurulu saat gibisin bi dur diyor bıktı benden
Harbiden ha ay ben ne yaptıydam adam illa bu ayda kullan klomeni dedi yoksaa hiçte bile uğraşmazdım ya inanki ama ay büyüdü mü çatladımı hiçte bile umurumda değil yani
Aynen ay yavrum yaa kıyamam benimki hiç bişey demiyor kız
Pekmez ne ise yarıyor cnmay ben takılmayacam artık canım yumurta takibi doktorda yaptırıyorum zaten klomen başlayacam yarın ama kurulu gibi beş gün ilişkide olmayacak isteyince yaparım yeter yoruldum gerek yok ben yine keçi boynuzu pekmezi yutturayım benim herife
Kızlar biz hic gün takibi yapmıyoruz korunmayı biraktigim ilk 3.4. Ay takvim baktım sonra baktım görev gibi böyle olmaz akışına bıraktım ilk defa bu ay doktor vericek günleri bakalım hayırlısı inşallah ben çok stresliyim eşim benim.kadar değil aslında stres den çünkü eşimin de benimde temiz çıktı tahliller rabbim inşallah bizlerede en kısa sürede nasip eder bebisleri
Öyle yapma ya çalışıyorum ama olmuyor çanım inan burda olmamız bile sürekli aklımızda olduğunu gösteriyor:):)amin canm aslında düşünmesek ve akışına bıraksak herşey daha güzel olacak da..
cnm bende senin gibi dusunuyorum 1. bir gelse ikinci icin hic korunmayindusunmuyorum aralarinda isterse yas farki olmasin ben boyle dusunuyorum
Öyle yapma ya çalışıyorum ama olmuyor çanım inan burda olmamız bile sürekli aklımızda olduğunu gösteriyor:):)
Allah ustunde olsun insAllah hayirlisi Olsun kismetde varsa senindir o bebek yoksa ne yapsakda olmuyor onun icin uzulme canim Allahin takdiri oyle mucizelerle kalan bebekler oldu bizim akraba gebelikde hastalandi yani agir hastalik tutdu doktorlar bebek alinmali dedi kiz direndir aldirmam ne dogulacak dogulsun ama nefes alan cana kiymama dedi inan ki o hastalikla bebek hem olmaz olu dogardi ya da bi eksiyi olurdu bi kizi oldu oyle guzel saglikli ki doktorlar bile inanmadi nereye gitse herkes aldir diyordu ama bak Allah istedikden sonra kimse alamaz benimde 2 dusuk oldu simdi gebeyim sukur 6 haftalik inan bilmeden kaldim bide bende cift aralanmasi var dusuk ola bilir yine ama her gun dua ediyorhm ayetel kursi okuyorhm Allah korusun ben sade insanim yaratilanim uzme canini dua et hayirlisi senindir diyilsi uzulme Allah seni seviyor dusunuyorcanım ben 30 yaşında anne oldum ikinciyide 39 yaşındayım ve olması için uğraş veriyorum.
bence zaman kaybetmeyin her yıl bir önceki yıla göre yumurta rezervlerimiz ve kalitemiz azalıyor.
35 yaş sonrası daha zor. birde şimdi diyeceksin birinciyi bulamadık bu kadın ne diyor ama bunu demek zorunluluğunu hissidiyorum ikinci çocuk düşüncesi ister istemez oluyor birinci olunca onuda düşününce daha elimizi çabuk tutmalıyız biz kadınlar.
Ben 5 yaşına gelene kadar oğlum zor büyüdü istemedim. konuşması gecikti onunla ilgileniyordum calışan ve gurbette tek başıma büyütüyordum yavrumu. ondan erteledim keske o yıllarda bana bu konuda akıl veren bir tanıdığım olsaymış. ondan sonra ben istedim rabbim nasip etmedi. en son şubatta etti bu sefer dış gebelik yaşadım. onu atlatmaya çalışıyorum.
Burda sıcak paylaşıma güvenerek sana artık dr aşılama veya tüp bebek diyorsa bunu dene derim. eşini ikna etmeye çalış. benim eşim bunlara karşı idi. şimdi ise kendi istiyor. sen bu süreci hayırlısı ile atlat ne diyorsan onu yapalım diyor
insaallah cnm benim rabbim sanada ikinciyi tatmak nasipnetsin insaallahrabbim gönlüne göre versin canım inşallah seninde burdan öğreneceğim gebelik ve evlad haberini
Allah ustunde olsun insAllah hayirlisi Olsun kismetde varsa senindir o bebek yoksa ne yapsakda olmuyor onun icin uzulme canim Allahin takdiri oyle mucizelerle kalan bebekler oldu bizim akraba gebelikde hastalandi yani agir hastalik tutdu doktorlar bebek alinmali dedi kiz direndir aldirmam ne dogulacak dogulsun ama nefes alan cana kiymama dedi inan ki o hastalikla bebek hem olmaz olu dogardi ya da bi eksiyi olurdu bi kizi oldu oyle guzel saglikli ki doktorlar bile inanmadi nereye gitse herkes aldir diyordu ama bak Allah istedikden sonra kimse alamaz benimde 2 dusuk oldu simdi gebeyim sukur 6 haftalik inan bilmeden kaldim bide bende cift aralanmasi var dusuk ola bilir yine ama her gun dua ediyorhm ayetel kursi okuyorhm Allah korusun ben sade insanim yaratilanim uzme canini dua et hayirlisi senindir diyilsi uzulme Allah seni seviyor dusunuyor
Canım tüp bebek zaten yaza düşünüyorum ama öncesinde bir kere aşılama olmak istiyorum yani tıp fakültesinde sadece 200 tl işlemkere ilaçlarla 1000 tl olsun bence denemeye deger :) Rabbim inşallah onlara gerek kalmadan nasip edercanım bende tıp fakültesinde takipli bir hastayım. dr gebelik olmasa idi şubat ayı adeti ile aşılama yapacaktı. ben denenmeli diyorum olmazsa bir ay dinlen sonra özelde aşılama veya tüp bebek için kendini hazırla derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?