2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

inşallah bir tanem benim son yaşadığım böyle bir zamanda oldu. inşallah senin sağlıklı ve hayırlı gebelik haberini alırız

yaş sınırı var mı canım üniversitenin tüp bebeği karşılaması için..aşılama için de var mı yaş sınırı ..

Kızlar merhaba salı günü klomen bitmişti bugün dr a gittim. 5 yumurta oluşmuş ama çok minikler dedi.

Önümüzdeki ay için bir şeyler yazdı. Bu ay olmazmış gibi konuştu. Çok moralim bozuldu. Yumurtalar gelişmeyince çatlama iğnesi de vermedi tabiki Çok moralim bozuldu cumartesi başka bir doktora gidip yeniden baktıracağım büyümüşler mi die Bu arada yapabileceğim bir öneriniz var mı?

Kızlar benim bugün klomen 5 gün bitti doktor pazartesi kontrole çağırdı fakat pazartesi ise baaladigimdan gidemicem salı günü gel nobetciyim dedi sizce geç mi olmuş olur klomenden sonra kaçıncı gün yumurta kontrol ediliyor ki

salı günü gel dediyse sorun olmaz her halde

İlişki günleri vermedi mi Cnm diğer ay için ne tedavisi verdi ki sıkma canini

İlişki günleri vermedi mi Cnm diğer ay için ne tedavisi verdi ki sıkma canini
İlişki günü verdi ama umutsuz dedi pazartesi - salı dedi. olmazsa nın üzerinde daha çok durdu. Dekort diye bir ilaç verdi şimdi başla önümüzdeki ay hastalanana kadar kullan dedi. Araştırdım. Enfeksiyon ilacı, kortizon var içinde zaten çok kiloluyum. Enfeksiyondan bahsetmedi hiç. Başından savdı sanki

salı günü gel dediyse sorun olmaz her halde
İnşallah yaaa
Allah allah kullanma o zaman Cnm içine sinmediyse

canım tarcın çörekotu ve ballı karışım yumurtayı güçlendiriyormuş diye biliyorum
inşallah mucizen sana gelir tez zamanda sağlıkla hayırlısı ile

İnşallah yaaa

Allah allah kullanma o zaman Cnm içine sinmediyse

Evet içime sinmedi. Bıktım ilaç kullanmaktan zaten. Troid için insülin direnci için kullanıyorum her gün. Bide ekstra bişiler çıkınca içmek istemiyorum artık.

canım tarcın çörekotu ve ballı karışım yumurtayı güçlendiriyormuş diye biliyorum
inşallah mucizen sana gelir tez zamanda sağlıkla hayırlısı ile

Deneyeyim o zaman, Nasıl yapılacağını biliyor musunuz? İnşallah hepimizin bebişleri gelir canım sağol

Evet içime sinmedi. Bıktım ilaç kullanmaktan zaten. Troid için insülin direnci için kullanıyorum her gün. Bide ekstra bişiler çıkınca içmek istemiyorum artık.
Bende kullanıyorum Cnm ((Allah büyük hayırlısı olsun inşallah

Bende kullanıyorum Cnm ((Allah büyük hayırlısı olsun inşallah
İnsan bıkıyor dimi? bu ilaçlar, arada grip olursun ilaç, belin tutulur ilaç, bebek olmaz ilaç, eşim yaşlılığını düşünemiyorum diyor.

Ay kuzum üzülme benimde aynısı okdu bu doktorları anlayamıyorum ben madem öyle büyütücü iğne takviyesi yap hayır bide kesin konuşuyorlar bazılarının geç büyüyor benim geç büyüdü mesela hemen kestirip atıyorlar bal çörek otu tarçın yap büyüyor benim üç günde büyüdü bi tane 23 mm oldu hemde düşün yani

Kızlar eşimin sonuçları anlayan var mı doktor normal dedi ama bilemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…