- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.461
inşallah bir tanem benim son yaşadığım böyle bir zamanda oldu. inşallah senin sağlıklı ve hayırlı gebelik haberini alırızCanım tüp bebek zaten yaza düşünüyorum ama öncesinde bir kere aşılama olmak istiyorum yani tıp fakültesinde sadece 200 tl işlemkere ilaçlarla 1000 tl olsun bence denemeye deger :) Rabbim inşallah onlara gerek kalmadan nasip eder
Canım tüp bebek zaten yaza düşünüyorum ama öncesinde bir kere aşılama olmak istiyorum yani tıp fakültesinde sadece 200 tl işlemkere ilaçlarla 1000 tl olsun bence denemeye deger :) Rabbim inşallah onlara gerek kalmadan nasip eder
cnm kac yasindaydin sen ?Canım tüp bebek zaten yaza düşünüyorum ama öncesinde bir kere aşılama olmak istiyorum yani tıp fakültesinde sadece 200 tl işlemkere ilaçlarla 1000 tl olsun bence denemeye deger :) Rabbim inşallah onlara gerek kalmadan nasip eder
salı günü gel dediyse sorun olmaz her haldeKızlar benim bugün klomen 5 gün bitti doktor pazartesi kontrole çağırdı fakat pazartesi ise baaladigimdan gidemicem salı günü gel nobetciyim dedi sizce geç mi olmuş olur klomenden sonra kaçıncı gün yumurta kontrol ediliyor ki
İlişki günleri vermedi mi Cnm diğer ay için ne tedavisi verdi ki sıkma caniniKızlar merhaba salı günü klomen bitmişti bugün dr a gittim. 5 yumurta oluşmuş ama çok minikler dedi.
Önümüzdeki ay için bir şeyler yazdı. Bu ay olmazmış gibi konuştu. Çok moralim bozuldu. Yumurtalar gelişmeyince çatlama iğnesi de vermedi tabikiÇok moralim bozuldu cumartesi başka bir doktora gidip yeniden baktıracağım büyümüşler mi die Bu arada yapabileceğim bir öneriniz var mı?
İlişki günü verdi ama umutsuz dedi pazartesi - salı dedi. olmazsa nın üzerinde daha çok durdu. Dekort diye bir ilaç verdi şimdi başla önümüzdeki ay hastalanana kadar kullan dedi. Araştırdım. Enfeksiyon ilacı, kortizon var içinde zaten çok kiloluyum. Enfeksiyondan bahsetmedi hiç. Başından savdı sankiİlişki günleri vermedi mi Cnm diğer ay için ne tedavisi verdi ki sıkma canini
İnşallah yaaasalı günü gel dediyse sorun olmaz her halde
Allah allah kullanma o zaman Cnm içine sinmediyseİlişki günü verdi ama umutsuz dedi pazartesi - salı dedi. olmazsa nın üzerinde daha çok durdu. Dekort diye bir ilaç verdi şimdi başla önümüzdeki ay hastalanana kadar kullan dedi. Araştırdım. Enfeksiyon ilacı, kortizon var içinde zaten çok kiloluyum. Enfeksiyondan bahsetmedi hiç. Başından savdı sanki
canım tarcın çörekotu ve ballı karışım yumurtayı güçlendiriyormuş diye biliyorumKızlar merhaba salı günü klomen bitmişti bugün dr a gittim. 5 yumurta oluşmuş ama çok minikler dedi.
Önümüzdeki ay için bir şeyler yazdı. Bu ay olmazmış gibi konuştu. Çok moralim bozuldu. Yumurtalar gelişmeyince çatlama iğnesi de vermedi tabikiÇok moralim bozuldu cumartesi başka bir doktora gidip yeniden baktıracağım büyümüşler mi die Bu arada yapabileceğim bir öneriniz var mı?
İnşallah yaaa
Allah allah kullanma o zaman Cnm içine sinmediyse
canım tarcın çörekotu ve ballı karışım yumurtayı güçlendiriyormuş diye biliyorum
inşallah mucizen sana gelir tez zamanda sağlıkla hayırlısı ile
Bende kullanıyorum CnmEvet içime sinmedi. Bıktım ilaç kullanmaktan zaten. Troid için insülin direnci için kullanıyorum her gün. Bide ekstra bişiler çıkınca içmek istemiyorum artık.
Bende yeni başladım sayılır canımaslında bi kaç ay doktora da gitmemk lazım gerçi ben yeni başladım ama bu fikir de aklıma yatıyor.sonuçta onlarda çok bişey yapmıyor bi seviyeden sonra..
İnsan bıkıyor dimi? bu ilaçlar, arada grip olursun ilaç, belin tutulur ilaç, bebek olmaz ilaç, eşim yaşlılığını düşünemiyorum diyor.Bende kullanıyorum Cnm((Allah büyük hayırlısı olsun inşallah
Ay kuzum üzülme benimde aynısı okdu bu doktorları anlayamıyorum ben madem öyle büyütücü iğne takviyesi yap hayır bide kesin konuşuyorlar bazılarının geç büyüyor benim geç büyüdü mesela hemen kestirip atıyorlar bal çörek otu tarçın yap büyüyor benim üç günde büyüdü bi tane 23 mm oldu hemde düşün yaniKızlar merhaba salı günü klomen bitmişti bugün dr a gittim. 5 yumurta oluşmuş ama çok minikler dedi.
Sperm hareketliliğini arttırıyor canımPekmez ne ise yarıyor cnm
Onlarada yazık ama kız :)benimkide demezdi erkekler hep hazır sonuçta dün diyesi tuttu valla umrumda değil bu hafta da geçsin sonra istediğini diyebilir
Kızlar eşimin sonuçları anlayan var mı doktor normal dedi ama bilemedim yaEki Görüntüle 1975030
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?