- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 41
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.481
Ay kuzum üzülme benimde aynısı okdu bu doktorları anlayamıyorum ben madem öyle büyütücü iğne takviyesi yap hayır bide kesin konuşuyorlar bazılarının geç büyüyor benim geç büyüdü mesela hemen kestirip atıyorlar bal çörek otu tarçın yap büyüyor benim üç günde büyüdü bi tane 23 mm oldu hemde düşün yani
Öyle mi doktor normal dedi de yine emin olmak istedim canım bu 74 milyon ileri hız spermler misonuç güzel canım 74 milyon çıkmış bizim doktor 20 milyon üstü iyi demişti..
Valla canım ben hepsinden karışık attım sen netten bak ölçü kullanmadım yani büyür onlar sitres yapma boşuna ve doktorunuda değiştir bunun iğnesi var klomen büyütmeyince iğne veriyorlar onların büyüyüp çatlaması lazım yani bu nasıl bişey anlamadım ki benim büyümeseydi iğne yapılacaktıİnşallah büyür canım bu akşam başlayayım o küre ama nasıl yapacağım ne kadar yapacağım
Öyle mi doktor normal dedi de yine emin olmak istedim canım bu 74 milyon ileri hız spermler mi
Senin büyümüş maşallah inşallah bebeğine kavuşursun. Bu mübarek günde hepimiz bir birimize dua edelim.Valla canım ben hepsinden karışık attım sen netten bak ölçü kullanmadım yani büyür onlar sitres yapma boşuna ve doktorunuda değiştir bunun iğnesi var klomen büyütmeyince iğne veriyorlar onların büyüyüp çatlaması lazım yani bu nasıl bişey anlamadım ki benim büyümeseydi iğne yapılacaktı
Desene adamı üç gün boş bıraktık düz duvara tırmanacak hale gelmişyok yok çok iyi toplam 185 milyon sağlıklı hareketli yani işe yarayan diyim 74 milyon bebek için yeter de artar bile..
bizim 20 milyon düşün az yani..
Kuzu ben adet oldum şimdi yeniden yarın klomen başlayacam işteSenin büyümüş maşallah inşallah bebeğine kavuşursun. Bu mübarek günde hepimiz bir birimize dua edelim.
Ay çok güldüm ya bide sitres oldu adam iki kere girdi çıktı yani bide sitres olmasa yüzde yüzyok yok çok iyi toplam 185 milyon sağlıklı hareketli yani işe yarayan diyim 74 milyon bebek için yeter de artar bile..
Desene adamı üç gün boş bıraktık düz duvara tırmanacak hale gelmiş
Canım bak benim eşim iki üç gündür ceviz yiyor bide etli yemek yapıyorum yoğurt ayranda çok sever onlarıda tüketiyor yani bunlarda işe yarıyor bide protein çok tüketiyor sende yedir eşineyok yok çok iyi toplam 185 milyon sağlıklı hareketli yani işe yarayan diyim 74 milyon bebek için yeter de artar bile..
Ay çok güldüm ya bide sitres oldu adam iki kere girdi çıktı yani bide sitres olmasa yüzde yüz
Kuzu ben adet oldum şimdi yeniden yarın klomen başlayacam işte
Hiç sorma en son geldiğinde eee dedim yine mi olmadı kalk gidip verelim dedi ee e hani kutu nerde peçeteye sardım sıkıca kapattım cebimde diyor elime slıp dolanayım mı adam haklı :)eşiminde bi anlatışı da vardı tuvalet macerasını ay burda açıkca konuşamıyurm gülmekten ölmüştüm
bilmiyorum güzelim ama nette tarifi vardır. duydum ama hic yapmadımDeneyeyim o zaman, Nasıl yapılacağını biliyor musunuz? İnşallah hepimizin bebişleri gelir canım sağol
Kuzu ben adet oldum şimdi yeniden yarın klomen başlayacam işte
İnşallah canım ben istemedim bu ikinciayım zaten bu ay verme ben zayıflamaya çalışacam dedim bu ayda kullan önümüzdeki aya ara veririz dedi mecbur aldımİnşallah herşey yolunda gider.
İnşallah canım isteyen herkesede nasip etsin inşallah ben takmıyorum artık ya baksana eşimde bişey yok bende pko var ama gebeliğe engel değil sitresten olmuyor yanirabbim hayırlısı ile bu ay nasip etsin inşallah
Canım bak benim eşim iki üç gündür ceviz yiyor bide etli yemek yapıyorum yoğurt ayranda çok sever onlarıda tüketiyor yani bunlarda işe yarıyor bide protein çok tüketiyor sende yedir eşine
Malesef Cnmİnsan bıkıyor dimi? bu ilaçlar, arada grip olursun ilaç, belin tutulur ilaç, bebek olmaz ilaç, eşim yaşlılığını düşünemiyorum diyor.
Aaa bende alayim eşime :))Sperm hareketliliğini arttırıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?