2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İnşallah büyür canım bu akşam başlayayım o küre ama nasıl yapacağım ne kadar yapacağım

İnşallah büyür canım bu akşam başlayayım o küre ama nasıl yapacağım ne kadar yapacağım
Valla canım ben hepsinden karışık attım sen netten bak ölçü kullanmadım yani büyür onlar sitres yapma boşuna ve doktorunuda değiştir bunun iğnesi var klomen büyütmeyince iğne veriyorlar onların büyüyüp çatlaması lazım yani bu nasıl bişey anlamadım ki benim büyümeseydi iğne yapılacaktı

Senin büyümüş maşallah inşallah bebeğine kavuşursun. Bu mübarek günde hepimiz bir birimize dua edelim.

yok yok çok iyi toplam 185 milyon sağlıklı hareketli yani işe yarayan diyim 74 milyon bebek için yeter de artar bile..
bizim 20 milyon düşün az yani..
Canım bak benim eşim iki üç gündür ceviz yiyor bide etli yemek yapıyorum yoğurt ayranda çok sever onlarıda tüketiyor yani bunlarda işe yarıyor bide protein çok tüketiyor sende yedir eşine

eşiminde bi anlatışı da vardı tuvalet macerasını ay burda açıkca konuşamıyurm gülmekten ölmüştüm
Hiç sorma en son geldiğinde eee dedim yine mi olmadı kalk gidip verelim dedi ee e hani kutu nerde peçeteye sardım sıkıca kapattım cebimde diyor elime slıp dolanayım mı adam haklı :)

Canım bak benim eşim iki üç gündür ceviz yiyor bide etli yemek yapıyorum yoğurt ayranda çok sever onlarıda tüketiyor yani bunlarda işe yarıyor bide protein çok tüketiyor sende yedir eşine

benim eşimin yediklerini bi saysam varya adam süper besleniyor saati saatine..ceviz fındık muz bitter çikolata havuç keçi boynuzu çörek otu yağ ay yoruldum daha sayayım mı ama vakitli hepsini aynı zamanda günlerde yemiyor maşallahı var azimli inş bu kadar çabasına değer ya..sigarayı bile bıraktı inanamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…