- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.501
Benim eşimde bıraktı iki haftayı geçti bırakalı canım çokmuş gerçekten inşallah şifa olurbenim eşimin yediklerini bi saysam varya adam süper besleniyor saati saatine..ceviz fındık muz bitter çikolata havuç keçi boynuzu çörek otu yağ ay yoruldum daha sayayım mı ama vakitli hepsini aynı zamanda günlerde yemiyor maşallahı var azimli inş bu kadar çabasına değer ya..sigarayı bile bıraktı inanamadım..
İnşallah büyür canım bu akşam başlayayım o küre ama nasıl yapacağım ne kadar yapacağım
Al canım soğuk sıkım olacak ama hatta bulabilirsen keçi boynuzu özğ var onun pekmezini al soğuk sıkım ben daha yedirmeye başlamadım bu akşamdan vereyim bi kaşık yutsun ciğerlere falanda iyi sonuçta sağlıklı yaniAaa bende alayim eşime :))
inşallah canım bende heyecanla bekliyorumHadi bismillah canım ilk güzel haberi senden alalım en yakın sensin sanırım
Benim eşimde bıraktı iki haftayı geçti bırakalı canım çokmuş gerçekten inşallah şifa olur
Al canım soğuk sıkım olacak ama hatta bulabilirsen keçi boynuzu özğ var onun pekmezini al soğuk sıkım ben daha yedirmeye başlamadım bu akşamdan vereyim bi kaşık yutsun ciğerlere falanda iyi sonuçta sağlıklı yani
Hımm soğuk sıkım derim verirler heralde Cnm :))sperm testi iyi çıktı ama bence zararı olmaz daha iyi olur belki :)Al canım soğuk sıkım olacak ama hatta bulabilirsen keçi boynuzu özğ var onun pekmezini al soğuk sıkım ben daha yedirmeye başlamadım bu akşamdan vereyim bi kaşık yutsun ciğerlere falanda iyi sonuçta sağlıklı yani
Allah yardımcımız olsun canımamin amin inşallah cnm yıprandı iyice belli etmiyor bende üstüne hiç gitmiyorum hep yanında davranıyorum rahatlıyor çabasını görüyorum çünkü..
Yani zararsız csnım hatta vücuda çok faydası varHımm soğuk sıkım derim verirler heralde Cnm :))sperm testi iyi çıktı ama bence zararı olmaz daha iyi olur belki :)
Ay onu hiç içemem ya tatlı bide değil mi canımbende keçi boynuzlarını kaynatıp suyunu içiriyorum fena kokuyor neyse ki bu hafta bitti kür zamanı şimdi sıra başka şeylerde
Ay onu hiç içemem ya tatlı bide değil mi canım
Soğuk sıkım olursa pekmezide iyivalla hiç içmedim dersem inanır mısın kokusu kötü diye..ama evet tatlıymış
Canım ben kayseride yaşıyorum burda yarın fakülteye gidip araştırma yapacağım ama aşılamada yaş sınırı yok diye biliyorumyaş sınırı var mı canım üniversitenin tüp bebeği karşılaması için..aşılama için de var mı yaş sınırı ..
31 canımcnm kac yasindaydin sen ?
Ayin 2 si insAllahhamişim inşallah seninde güzel haberlerini alacağız ne zamana dr kontrolün tekrar
evet cnm o zaman asilama deneyebilirsin yasin daha gencse bekle diycektimde31 canım
Canım benim seninle bi çok yönden benziyoruz, benim kızımda konuşma problemi olan çok zor bi çocuktu. O yüzden hep erteledim bende. Çünkü bende yalnızdım. Şimdi de çok kolay olduğu söylenemez, tambicadıcanım ben 30 yaşında anne oldum ikinciyide 39 yaşındayım ve olması için uğraş veriyorum.
bence zaman kaybetmeyin her yıl bir önceki yıla göre yumurta rezervlerimiz ve kalitemiz azalıyor.
35 yaş sonrası daha zor. birde şimdi diyeceksin birinciyi bulamadık bu kadın ne diyor ama bunu demek zorunluluğunu hissidiyorum ikinci çocuk düşüncesi ister istemez oluyor birinci olunca onuda düşününce daha elimizi çabuk tutmalıyız biz kadınlar.
Ben 5 yaşına gelene kadar oğlum zor büyüdü istemedim. konuşması gecikti onunla ilgileniyordum calışan ve gurbette tek başıma büyütüyordum yavrumu. ondan erteledim keske o yıllarda bana bu konuda akıl veren bir tanıdığım olsaymış. ondan sonra ben istedim rabbim nasip etmedi. en son şubatta etti bu sefer dış gebelik yaşadım. onu atlatmaya çalışıyorum.
Burda sıcak paylaşıma güvenerek sana artık dr aşılama veya tüp bebek diyorsa bunu dene derim. eşini ikna etmeye çalış. benim eşim bunlara karşı idi. şimdi ise kendi istiyor. sen bu süreci hayırlısı ile atlat ne diyorsan onu yapalım diyor
En güzeli canımcnm bende senin gibi dusunuyorum 1. bir gelse ikinci icin hic korunmayindusunmuyorum aralarinda isterse yas farki olmasin ben boyle dusunuyorum
Ortalama yakin saatlerde cnmsaati de önemli mi cnm hep aynı saatte yapmak mı lazım sabah akşam farketmez dimi..
Ibsallah cnm hayirlisiHadi inşallah olmazsın hamilesindir inşallaah
Ay ne guzel abla cok sevindimKızlar eşimin sonuçlarını gösterdim normal çıktı herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?