2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ay insallah ablam ya swnde hamile kal emzik yollucam sana burdan
Vallaha mı sen büyük ihtmal iki kere yumurtladın canım klomen kullandığın için bende ysrın bsşlayacam tekrar bskalım ne olacak incir ceviz çörek otu keten tohumuda yiyoruö yoğurda atıp doktorcuğumun tarifi bakalım hayırlısı

Walla abla Allahdan bi mani cikmazsa ibsallah yolluyacamBende dun savurda yogurt elma corekotu kariatirip yedim tadida cok guzeldi hosuma gitti

Kuzu içine keten tohumuyla incirde koy yarım sabah yarım akşam kiloda verdiriyor antioksidan yani drne bence
Incir proklattini yukseltmiomu abla
bu arada
Senin diyet ne durumda canım
Sigarayi baya azaltim abla 3gunde 1 pakete dustum ekmegi cikardim hayatimdan esim bile erimissin diyo hic tartilmadim

Sen kaç kilosun ki kuzu bende dün başladım sabahında gitti birazı çok şükür
kizlar kac kilosunuz yaa diyetbyapiyorsunuz bende herbalife kullaniyorum ama birkac gundur hasta oldugum icin kullanmadim ben bide M miyaz sen kac yasindaydin sevcanvildo sen kac yasindasib unuttum

kizlar kac kilosunuz yaa diyetbyapiyorsunuz bende herbalife kullaniyorum ama birkac gundur hasta oldugum icin kullanmadim ben bide M miyaz sen kac yasindaydin sevcanvildo sen kac yasindasib unuttum
Canım beniki aydır zerre kadar ödem atamıyorum aldığım hormon ilaçlarındanmış doktor öyle dedi daha az biliyordum ama dün basküle bi çıktım adetten önceyle sonrası arasında 4 kiloya yakın fark abooo dedim yani gerçi adetten sonra bir haftaya kadar ancak asıl kilona dönüyorsun bugün itibariile 84.4 ben öyle şeyler kullsnmıyorum ya spor yspıyorum chia ve kinoa aldım iki gündür yiyorum gidiyor işte akşamda hiç bişey yemiyorum 31 yaşındayım ben canım

cnm biz chia yi onun cayinin icine kiyuyoruz oyle kullandiriyoruz kinoayida karnibahar kisirinin icine koyup yiyoruz hastaliktan dolayi sapittim bende biraz ama ekmek yemezsem daha iyi ama diger zamanlarima gore daha iyi besleniyorum biyun kacki senin

Incir proklattini yukseltmiomu abla

Sigarayi baya azaltim abla 3gunde 1 pakete dustum ekmegi cikardim hayatimdan esim bile erimissin diyo hic tartilmadim
Doktor verdi bu tarifi canım yarım sabah yarım akşam yiyorsun çok değil yani aşıtirıya kaçarsan yükseltir tabi günde bir incirden bişey olmaz inşallah hem bende prolaktin sorunu yok çok şükür

birde aksam hicbirsey yemezsen olmaz aksam daha hafif seyler ye mesela balik yada tin baligi yada yigurdun icine lor peyniri koy oyle ye ogun atlama yani

1.68 canım kas kemik ağırlığım çok fazla ama, kaç tane doktora gittim 75 te kal dedi

Doktor verdi bu tarifi canım yarım sabah yarım akşam yiyorsun çok değil yani aşıtirıya kaçarsan yükseltir tabi günde bir incirden bişey olmaz inşallah hem bende prolaktin sorunu yok çok şükür
bende gunde incir ve hurma yiyorum her ay farkli seyler deniyorum ama kismet artik yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…