- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.541
Akşam doktorun verdiği yoğurtlu karışımı yiyorum 6 gibi ben balık ağzıma sürmedm nu yaşıma kadar valla canım bu şekilde 17 kilo verdim ben acıkırsam bi muz yiyorum bol su içtiğim için akşam çokta bi acıkmıyorum bide kahve içiyorum istesrmde yiyemiyorum yanibirde aksam hicbirsey yemezsen olmaz aksam daha hafif seyler ye mesela balik yada tin baligi yada yigurdun icine lor peyniri koy oyle ye ogun atlama yani
cnm bide cocugun varmiydi hic allahim herseyu unutuyorum artik yaa1.68 canım kas kemik ağırlığım çok fazla ama, kaç tane doktora gittim 75 te kal dedi
Ysğ orsnı çok değil canım zaten görsen insnmazsın bu kiloda olduğuma biraz fazla kaslıyım ben ve kemik yapımda irigittiğim doktorlar spora mı gidiyorsun diyor kas oranını ölçtüklerinde pko varya canım vermem lazım bi on kilo kadaro zaman boyuna gore cokta yok kilon onemli olan yag oranin cnm yaa
Yok canım yeni evlendim zatencnm bide cocugun varmiydi hic allahim herseyu unutuyorum artik yaa
anladim cnm yigurt iyidir yaaa bide kalori hesabi yap oyle yeee senin gunde 80 gram protein alman lazim cnm ogle yemeginde ve sabah kahvaltisinda protein isini hallet o zaman cnm ben herbalife klubune gittigim icin herseyi ogrendim artik pkolu bir kadin geliyordu onun adetleri duzene girdi 40 kusur yasindaydi simdi bebek dusunuyorAkşam doktorun verdiği yoğurtlu karışımı yiyorum 6 gibi ben balık ağzıma sürmedm nu yaşıma kadar valla canım bu şekilde 17 kilo verdim ben acıkırsam bi muz yiyorum bol su içtiğim için akşam çokta bi acıkmıyorum bide kahve içiyorum istesrmde yiyemiyorum yani
yeni evkendiyseb dert etme o zaman olur bir gun bebegin yaa bak hicbir sorununda yokmuss ohhh otur keyfine bakYok canım yeni evlendim zaten
verirsin o zaman hemencecik yaaaYsğ orsnı çok değil canım zaten görsen insnmazsın bu kiloda olduğuma biraz fazla kaslıyım ben ve kemik yapımda irigittiğim doktorlar spora mı gidiyorsun diyor kas oranını ölçtüklerinde pko varya canım vermem lazım bi on kilo kadar
Canım benim doktor verdi bu kürü antioksidan bunla vücudunu arındıracaksın dedi işe yarıyor erçekten midemi rahatlattı kuruluk var bende vajinal ona bile iyi geldibende gunde incir ve hurma yiyorum her ay farkli seyler deniyorum ama kismet artik yaaa
Pko vermemi zorlsştırıyor canım ama düzeld biraz o sebepten ilk adet olmsdığım zamanlara göre daha iyi zayıflayabiliyorum tabi çok şükürverirsin o zaman hemencecik yaaa
Şusn yok kuzum ama pko var bu sy iyi çıksr diğer ay bi bsköışsın hormonlsr tavan yapmış belli olmuyor işte bende ondan zayıflayayım diyorum kilo pkoyu azdırıyoryeni evkendiyseb dert etme o zaman olur bir gun bebegin yaa bak hicbir sorununda yokmuss ohhh otur keyfine bak
Ben o karışımı pko için yiyırum canım bebek için değil yani bebek olayını tskmıyorum artık rabbim ne zaman derse o zaman olurbende gunde incir ve hurma yiyorum her ay farkli seyler deniyorum ama kismet artik yaaa
hadu yaa sevindim cnm iyi gelmesine insaallah rabbim nasip eder bebisCanım benim doktor verdi bu kürü antioksidan bunla vücudunu arındıracaksın dedi işe yarıyor erçekten midemi rahatlattı kuruluk var bende vajinal ona bile iyi geldi
73oldum ablaSen kaç kilosun ki kuzu bende dün başladım sabahında gitti birazı çok şükür
Ben 23 yasindayin cnm herbalifeyle zayiflayan cok var ama ben ne olursq olsun guvenmiyorumkizlar kac kilosunuz yaa diyetbyapiyorsunuz bende herbalife kullaniyorum ama birkac gundur hasta oldugum icin kullanmadim ben bide M miyaz sen kac yasindaydinsevcanvildo sen kac yasindasib unuttum
sendede varmi pko cnm73oldum abla
valla cnm ben doktora sordum kesene zarar vermiyorsa kullan dedi oda keseme zarar vermiyor bende kullaniyorum :)Ben 23 yasindayin cnm herbalifeyle zayiflayan cok var ama ben ne olursq olsun guvenmiyorum
Evet canım doktorumda protein ve sebze ağırlıklı besleneceksin diyor ama ette yiyemiyorum ya yumurta ye dedi sabah iki tane onuda sevmem ama yiyorum tsm buğday ekmeği aldım sadece sabah kahvaltıda iki tsne ondan yiyorum sonrasında hiç ekmek yemiyorum bende ilk diyette yumurts yiye yiye zayıfladım salatasını yapıp yiyordum çok et tüketmediğim içinanladim cnm yigurt iyidir yaaa bide kalori hesabi yap oyle yeee senin gunde 80 gram protein alman lazim cnm ogle yemeginde ve sabah kahvaltisinda protein isini hallet o zaman cnm ben herbalife klubune gittigim icin herseyi ogrendim artik pkolu bir kadin geliyordu onun adetleri duzene girdi 40 kusur yasindaydi simdi bebek dusunuyor
Benomkide cok dusuk degil abla incirsiz yapabilirimDoktor verdi bu tarifi canım yarım sabah yarım akşam yiyorsun çok değil yani aşıtirıya kaçarsan yükseltir tabi günde bir incirden bişey olmaz inşallah hem bende prolaktin sorunu yok çok şükür
İnşallah canım zaten peygamberimizde çörek otu ölüm hsrici her derde deva dememiş mi gerçekten her hastslıkta kullanılıyorhadu yaa sevindim cnm iyi gelmesine insaallah rabbim nasip eder bebis
Zaten bogazini kestimi yemene dikakt edersen zayiflarsin hemde cebine para girer boyle aeyler kullanma cnmvalla cnm ben doktora sordum kesene zarar vermiyorsa kullan dedi oda keseme zarar vermiyor bende kullaniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?