2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

cok et tuketmiyirsun mas fasulyesi karabugday yesilmercimek bunlarintuketebilirsin cnm hepsi cok faydali

İnşallah canım zaten peygamberimizde çörek otu ölüm hsrici her derde deva dememiş mi gerçekten her hastslıkta kullanılıyor
yaaa ben corek otu kullanamiyorum kizlar bal coreknotu tarcin kullananlar var ama ben tarcin kullaninca adetvolmuyorum yaaa

cok et tuketmiyirsun mas fasulyesi karabugday yesilmercimek bunlarintuketebilirsin cnm hepsi cok faydali
Yeşil mercimek eşim sevmiyor ama ben alıp yapıyorum çok severim sebzeli zeytin ysğlı hatta haşlayıp salataya bile koyuyorum şimdi kinoa bide chia kullsnıyorum onlarında protein oranı yüksek bayağı

yaa besikleti nerden bulcaz yaaa benimde basen ve gobek var yuruyuse basladik bizde esimle 2 gune bir yuruycez artik
Bende yürüyorum eşimle valla ben netten almıştım 6 sene önce uygundu işede yarıyor ben onun sayesinde bacakları bayağı bi incelttim bide iyi kalori yaktırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…