- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.561
O zaman incir koymadan ye canım benimBenomkide cok dusuk degil abla incirsiz yapabilirim
Kaç kiloydun öncesinde boyun kaç73oldum abla
Okdr doktora gittim hic biri oyle bisey demedi cnm bilmiorum o yuzdensendede varmi pko cnm
165 167 gibi bisey boyum 65di cnm bnde basen var o gitmiyoKaç kiloydun öncesinde boyun kaç
o zaman yoktur cnm yaa sendede bir sikinti yoktu demi bende sadece amh degerim dusuk iste baskada bir problem yokOkdr doktora gittim hic biri oyle bisey demedi cnm bilmiorum o yuzden
cok et tuketmiyirsun mas fasulyesi karabugday yesilmercimek bunlarintuketebilirsin cnm hepsi cok faydaliEvet canım doktorumda protein ve sebze ağırlıklı besleneceksin diyor ama ette yiyemiyorum ya yumurta ye dedi sabah iki tane onuda sevmem ama yiyorum tsm buğday ekmeği aldım sadece sabah kahvaltıda iki tsne ondan yiyorum sonrasında hiç ekmek yemiyorum bende ilk diyette yumurts yiye yiye zayıfladım salatasını yapıp yiyordum çok et tüketmediğim için
ayyy cnm ben birsey kullanmayinca veremiyorum kilo yaa kitliktan cikmis gibi yiyorum snra gerci kilom cok yok ama yagnoranim yuksek benim kilom 63Zaten bogazini kestimi yemene dikakt edersen zayiflarsin hemde cebine para girer boyle aeyler kullanma cnm
yaaa ben corek otu kullanamiyorum kizlar bal coreknotu tarcin kullananlar var ama ben tarcin kullaninca adetvolmuyorum yaaaİnşallah canım zaten peygamberimizde çörek otu ölüm hsrici her derde deva dememiş mi gerçekten her hastslıkta kullanılıyor
Hee ona en iyi çözüm bisiklet çok inceltiyor kondisyon bisikleti165 167 gibi bisey boyum 65di cnm bnde basen var o gitmiyo
Sende farklı etki yapıyor demek ki canım tarçının adet söktürücü etkisi var normaldeyaaa ben corek otu kullanamiyorum kizlar bal coreknotu tarcin kullananlar var ama ben tarcin kullaninca adetvolmuyorum yaaa
Yeşil mercimek eşim sevmiyor ama ben alıp yapıyorum çok severim sebzeli zeytin ysğlı hatta haşlayıp salataya bile koyuyorum şimdi kinoa bide chia kullsnıyorum onlarında protein oranı yüksek bayağıcok et tuketmiyirsun mas fasulyesi karabugday yesilmercimek bunlarintuketebilirsin cnm hepsi cok faydali
hayir adet geciktirici ozelligi varmis cok arastirdim benSende farklı etki yapıyor demek ki canım tarçının adet söktürücü etkisi var normalde
yaa besikleti nerden bulcaz yaaa benimde basen ve gobek var yuruyuse basladik bizde esimle 2 gune bir yuruycez artikHee ona en iyi çözüm bisiklet çok inceltiyor kondisyon bisikleti
kinoayi nasil yiyordun cnm birdaha yazarmisinYeşil mercimek eşim sevmiyor ama ben alıp yapıyorum çok severim sebzeli zeytin ysğlı hatta haşlayıp salataya bile koyuyorum şimdi kinoa bide chia kullsnıyorum onlarında protein oranı yüksek bayağı
Hadi ya nette adet söktürücü etkisi var diye yazıyırdu iyiki adetlerim düzensizken yemedim o zaman yahayir adet geciktirici ozelligi varmis cok arastirdim ben
Bende yürüyorum eşimle valla ben netten almıştım 6 sene önce uygundu işede yarıyor ben onun sayesinde bacakları bayağı bi incelttim bide iyi kalori yaktırıyoryaa besikleti nerden bulcaz yaaa benimde basen ve gobek var yuruyuse basladik bizde esimle 2 gune bir yuruycez artik
Haşlıyorum canım ya salataya ekliyorum ya kısırını yapıyorum yoğurda atıp yiyorum plavı bile yapılıyor onunkinoayi nasil yiyordun cnm birdaha yazarmisin
aynen cnm onlri blyrumda neyse bu aksam sahurda yogurt chia yiyeyim o zaman ben proteini yeter herhaldeHaşlıyorum canım ya salataya ekliyorum ya kısırını yapıyorum yoğurda atıp yiyorum plavı bile yapılıyor onun
kondisyon bisikletimi cnmBende yürüyorum eşimle valla ben netten almıştım 6 sene önce uygundu işede yarıyor ben onun sayesinde bacakları bayağı bi incelttim bide iyi kalori yaktırıyor
Haşlamadan iki saat kadar suda bekletiyorsun istersen un haline getirip suya yada sütede atıp yiyebilirsinkinoayi nasil yiyordun cnm birdaha yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?