- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.581
Evet amaranth var bide duymuş muydun kara fasulye o da güzel yağ yakıyor kinoa yağdan götürüyor kiloyu canım sana faydası olur benceaynen cnm onlri blyrumda neyse bu aksam sahurda yogurt chia yiyeyim o zaman ben proteini yeter herhalde
onuda arastrayim hemenEvet amaranth var bide duymuş muydun kara fasulye o da güzel yağ yakıyor kinoa yağdan götürüyor kiloyu canım sana faydası olur bence
Evet canım kondisyon bisikleti zaten kinoa falan netten özellikle şu toz halini almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum aktarlarda ve marketlerde bulunuyor zaten ben marketten aldım tane halinikondisyon bisikletimi cnm
Onunda protein değeri çok yüksek hatta kinoa ve chiadan daha yüksek canım mısır gibi patlatabiliyordunda onu çok küçük amaonuda arastrayim hemen
Oda gecer Allahib izniyle canimto zaman yoktur cnm yaa sendede bir sikinti yoktu demi bende sadece amh degerim dusuk iste baskada bir problem yok
tarcin adet geciktiriyo ablaSende farklı etki yapıyor demek ki canım tarçının adet söktürücü etkisi var normalde
karabugdayi patlatiyorum ben kavurga yapiyorum :)Onunda protein değeri çok yüksek hatta kinoa ve chiadan daha yüksek canım mısır gibi patlatabiliyordunda onu çok küçük ama
insaallah hepimizin bebegi olucak cnmOda gecer Allahib izniyle canimt
tarcin adet geciktiriyo abla
Boyun kac canimayyy cnm ben birsey kullanmayinca veremiyorum kilo yaa kitliktan cikmis gibi yiyorum snra gerci kilom cok yok ama yagnoranim yuksek benim kilom 63
Biiklet baseni sadece sikilastiriyo diye biliorumHee ona en iyi çözüm bisiklet çok inceltiyor kondisyon bisikleti
kizlar kac kilosunuz yaa diyetbyapiyorsunuz bende herbalife kullaniyorum ama birkac gundur hasta oldugum icin kullanmadim ben bide M miyaz sen kac yasindaydinsevcanvildo sen kac yasindasib unuttum
boyum 160 cnmBoyun kac canim
Biiklet baseni sadece sikilastiriyo diye biliorum
Insallah cnm gecen demistin arkadasin degeri 7 diye degeri dusmus doktor doktor kimyasal gebelik demiainsaallah hepimizin bebegi olucak cnm
Boyuna gore 50 kili fit cnm benimde 55 fit :) ama fit olmaya niyetim mfit olcam mediumfit yaneboyum 160 cnm
Insalalh tutarain abla cok zor oluoBen 174 cm 82 kgyim son 6 ayda 5-6 kg aldım bogazimi tutmaya çalışıyorum
Ben adet gününde 7 demiştin ya o zaman dedim değeri düşük diye. Rabbim tez zamanda saglikli ve hayırlı gebelik nasip etsin inşallahInsallah cnm gecen demistin arkadasin degeri 7 diye degeri dusmus doktor doktor kimyasal gebelik demiauzumdum cok
hadi yaa uzulme cnm hayirlisi boyleymis allah bilir herseyiInsallah cnm gecen demistin arkadasin degeri 7 diye degeri dusmus doktor doktor kimyasal gebelik demiauzumdum cok
yaaa bende 55 e dussem yeter zaten bir 5kilo daha verebilsem ama tutamyrum kendimi yaaaBoyuna gore 50 kili fit cnm benimde 55 fit :) ama fit olmaya niyetim mfit olcam mediumfit yane
cnm dedigim gibi anne once kendni dusunmeli bence tabiki bebektebistyruz ama once kendi sagligimiz biz ne kadarbsaglikli olursak gelecek bebegimiz o kadar saglikli olurBen 174 cm 82 kgyim son 6 ayda 5-6 kg aldım bogazimi tutmaya çalışıyorum
Hayır inceltiyor canım normalde kilo verince daha çok üstten gider bisiklet sayesinde benim bacak ve kalçadan daha çok gittiBoyun kac canim
Biiklet baseni sadece sikilastiriyo diye biliorum
Ben adet gününde 7 demiştin ya o zaman dedim değeri düşük diye. Rabbim tez zamanda saglikli ve hayırlı gebelik nasip etsin inşallah
h
hadi yaa uzulme cnm hayirlisi boyleymis allah bilir herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?