2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sıfırlanır o değerinde normal zamanda bhcg yüksek olsun istersin dış gebelikte de yükselmesi tehlikeli ama düşüşün çok iyi benim tam bir ay kanamam sürdü kesilmeyen adet le yattım bende hastaneye tam 15 gün kaldım çok zordu seni çok iyi anlıyorum inşallah geçer gider tez vakitte ben o psikolojiyi attım sanıyordum ama geçmemiş şu an öyle korkuyorum ki yarın kan vercem iki katına çıkmışsa sağlıklı olduğunu düşüncez bekliyorum bakalım tek tesellim kanamam yok . Benim değer sıfırlanana bırakmadılar iç kanama olabilir diye bu sırada da siyah kanamalar devam etti tamamen temizleniyor sıfırlandığında Allahım yardımcın olsun bu mübarek günlerde dua ediyorum hepimiz için

Bu arada değerim adetimin ikinci günü çok yeni dedi dr tahminime görede 15 gün sonraki değer şüpheli günüme göre ama Allah büyük bakalım ne olacak bekliyorum Allah herkesin gönlündeki duasını hayra çevirip kabul etsin yarın belli olacak benim durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…