- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.601
Öyleymiş canım benim adet geciktiğinde bakmıştım söktürücü şeylere o da yazıyırdu hatta sevmediğim için yapmamıştım iyikide yapmamışımOda gecer Allahib izniyle canimt
tarcin adet geciktiriyo abla
aynen canım benimde ilaçlar bi iştahımı açtı tuttuğum halde ödemi şuyu buyu bi o kadar aldım bende şimdi bunlar gidecek inşallah dikkat ediyorumBen 174 cm 82 kgyim son 6 ayda 5-6 kg aldım bogazimi tutmaya çalışıyorum
O da mı patlıyorkarabugdayi patlatiyorum ben kavurga yapiyorum :)
aynn cnm atistrmlk oluyrO da mı patlıyor
tesbih cekseydin canim ben oyle yaptim rabbim dualarimizi kabul eder insaallahHayırlı kandiller hepinize.ben adetliyim oruçta tutamadım, namaz kılamadım.rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Bak amaranthı biliyordum ama onu bilmiyordum doğrusu bide siyah fasulye var görüntüsünden almadım onuda o da çok faydalı amaaynn cnm atistrmlk oluyr
Amin canımHayırlı kandiller hepinize.ben adetliyim oruçta tutamadım, namaz kılamadım.rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Allah yardım etsin kuzum ya çok zorAynen cok kotu durumda kiz 3yildir istiodu
cnm olsun soyle dua etsin ki yumurtaliklari calisiyor yunurt spermi kabul ediyor hamile kalabiliyor bundan snra insaallah tez vakitte hamile kalir cnmAynen cok kotu durumda kiz 3yildir istiodu
Amin inşallahHayırlı geceler herkese inşallah bu üç aylarda çok güzel bebiş haberleri almak vermek nasip olur
Amin kuzumKizlar bugub hurmetine insallah Rabbin ettimiz dualari kabuk etsin ben kacar Allaha emanat olun
AmiiinnKizlar bugub hurmetine insallah Rabbin ettimiz dualari kabuk etsin ben kacar Allaha emanat olun
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sıfırlanır o değerinde normal zamanda bhcg yüksek olsun istersin dış gebelikte de yükselmesi tehlikeli ama düşüşün çok iyi benim tam bir ay kanamam sürdü kesilmeyen adet le yattım bende hastaneye tam 15 gün kaldım çok zordu seni çok iyi anlıyorum inşallah geçer gider tez vakitte ben o psikolojiyi attım sanıyordum ama geçmemiş şu an öyle korkuyorum ki yarın kan vercem iki katına çıkmışsa sağlıklı olduğunu düşüncez bekliyorum bakalım tek tesellim kanamam yok . Benim değer sıfırlanana bırakmadılar iç kanama olabilir diye bu sırada da siyah kanamalar devam etti tamamen temizleniyor sıfırlandığında Allahım yardımcın olsun bu mübarek günlerde dua ediyorum hepimiz içincanım benim değerin adetin kaçıncı gününde. inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur ve kucağında sağlıkla ve hayırlısı ile görürsün evladını. Maşallah tebrik ederim.
Bende dış gebelik geçiriyorum iğneyi 24 Martta vurdu dr. Bugün 7. gün ve değerimde keskin düşüş var 4. gün 464 idi bugün 194e düşmüş. senin nasıldı süreç anlatabilirmisin kanama var bende. ben 15 martte kürtajda oldum ondan beri kanamam devam ediyor. dr iğne ve kürtajdan dolayı normal dedi. artık biktsin istiyorum çok bunaldım. 14 şubatta gebeliği öğrendiğimden beri çok zor bir süreç geçiriyorum
Bu arada değerim adetimin ikinci günü çok yeni dedi dr tahminime görede 15 gün sonraki değer şüpheli günüme göre ama Allah büyük bakalım ne olacak bekliyorum Allah herkesin gönlündeki duasını hayra çevirip kabul etsin yarın belli olacak benim durumumCanım çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sıfırlanır o değerinde normal zamanda bhcg yüksek olsun istersin dış gebelikte de yükselmesi tehlikeli ama düşüşün çok iyi benim tam bir ay kanamam sürdü kesilmeyen adet le yattım bende hastaneye tam 15 gün kaldım çok zordu seni çok iyi anlıyorum inşallah geçer gider tez vakitte ben o psikolojiyi attım sanıyordum ama geçmemiş şu an öyle korkuyorum ki yarın kan vercem iki katına çıkmışsa sağlıklı olduğunu düşüncez bekliyorum bakalım tek tesellim kanamam yok . Benim değer sıfırlanana bırakmadılar iç kanama olabilir diye bu sırada da siyah kanamalar devam etti tamamen temizleniyor sıfırlandığında Allahım yardımcın olsun bu mübarek günlerde dua ediyorum hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?