2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hayır olsun inşallah gece dua ederken uyuyakalmılım güya köyümdeyim eşime etrafı gezdiriyorum bakıyorum iki üç yerde gölet hafif hafif yağmur çişeliyor toprak ıslanmaya başladı ama çimlerde yürüyorum yemyeşil hiç bi tarafıma çamur bulaşmadı sonra eşimle ordan çıkalım diyoruz dağ tırmandım bakıyorum altta tertemiz bi akarsu ay düşersem bide derin mi acaba diyorum ilkin nornal de de akarsudan falan çok korkarım neyse yok dizime kadar ancak gelir dedim tırmanıyorduk çok kısa süreli bi yerde zorlandım çok az ama çıktım ama eşimle daha tırmanıyordum uyandım

hayir olsun cnm insaallah

canım dr gittin mi kan sonucun inşallah iyi çıkar merak ediyorukm yaz lütfen gelişmeleri

rabbim yar ve yardımcımız olsun

hayırlara çıksın inşallah canım. güzel bir rüya temiz su ve yeşillikler

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bebiş istiyorum bat 25 mart tı 1 haftalık gecikmem var idrar testi yaptım negatif çıktı böyle bir durum yaşayan varmı aramızda

Yazdıkların çok samimi ve içten teşekkür ederim canım. Benim eşim çoçuksu biraz yetişkin biri gibi davranmıyor. Korkutuyor beni anlayışsız davranır beni üzer diye. Ocak'ta hamile kaldım burnumdan getirdi hayatımda en çok istediğim şeyden soğuttu beni dünya gözüyle. Sonrasında öfke kontrolü Yok bi kavgada sağı solu yumrukluyor. Bunları düşündükçe ilerde bebeğim olursa onu sağlıksız bir ortamda büyütmek istemiyorum düşüncesi doğuyor. Dün gece konuştuk dedim ne olacak bu halimiz benim endişelerin var. Geleceğimi sanki göremiyorum eşimle boşlukta gidibiyim. Zaten eşimde sorun var spermlerin hareketliliği düşük mü ney.. bende sorun yok ama dediğin gibi rezervim çokta değil. Yaş 31. Olmuş kardeşimin kızı var. İster istemez insan görünce istiyor ama korkularım daha ağır basıyor. Bi haftadır gidip sprail ria taktırmayı düşünüyorum hiç olmasın diye. Çünkü benim eşim hak etmiyor ona bi evlat vermek istemiyorum. Sonra da kendime kızıyorum ne zaman anne olucaksın diye.. bilmiyorum kafam çok karışık ama bildiğim bişey var artık anne olmak istemiyorum

ne kadarlık evlisiniz canım.

Allah hayırlara vesile kılsın inş bende gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala bilmiyorum bilinçaltı mıdır nedir ama bebeğim varmış iki üç aylık bembeyaz tenli simsiyah saçlı ellerini uzatıyor sarıl diye sarılarak uyuyormuş güya sarıldım mis gibi kokusu vardı hala leyla gibiyim rüyası böyle güzelse kimbilir gerçeği nasıl olur cennet kokulu yavrularımızın..

canım maydanoz hamile olan veya kalma süphesi olan kadırnlara onerilmez neden yaptın merak ettim
süt maydonoz buharına oturdum iltihap varsa tıkanıklık varsa diye. aslında kullanılmayan saç ayağı lazım bunu sağlıklı yapmak için.işte saç ayağı vb bişeyim olmadığı için 2 gün yaptım yumurtlamadan önce hedefim 4 gündü düzensiz hayatım yüzünden 2 gün zor yaptım.

A anneveoglusu benim bi ay limoni akıntı bi ay akıntısız oluyor içimde ne alem dönüyor bilmiyorum bizi tehdit eden işverenler yüzünden 8 aydır içtiğim ilaçlardan ne durumdayım haberim yok.hadi cts gittim bi hafta içi çağırırsa ne yapacağım.Allaha havale ediyorum bize zorluk çıkaranları cuma saatinde.

Amin canım inşallah rabbim gönlümüzüden geçenleri hayırlı kılsın tez zamanda isteyen herkese versin inşallah ben hiç öyle rüyalar görmüyorum

çok üzüldüm, bu ruh haliyle anne olursan evladına da hakettiği ilgiyi göstemeyebilirsin, eğer emin değilsen sanki hiç dünyaya getirmemek daha mantıklı ama tabi en iyisine yine sen karar vericeksin canım, hayırlısı neyse o olsun. ben de 33 yasında evlendim, olmaz diye düşünme daha vaktin var ama dogru kişiden olduguna emin ol bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…