- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.621
Nasılsın canım doldu mu beş günün klomene devam mı yoksaGünaydın canimmm❤
hayir olsun cnm insaallahHayır olsun inşallah gece dua ederken uyuyakalmılım güya köyümdeyim eşime etrafı gezdiriyorum bakıyorum iki üç yerde gölet hafif hafif yağmur çişeliyor toprak ıslanmaya başladı ama çimlerde yürüyorum yemyeşil hiç bi tarafıma çamur bulaşmadı sonra eşimle ordan çıkalım diyoruz dağ tırmandım bakıyorum altta tertemiz bi akarsu ay düşersem bide derin mi acaba diyorum ilkin nornal de de akarsudan falan çok korkarım neyse yok dizime kadar ancak gelir dedim tırmanıyorduk çok kısa süreli bi yerde zorlandım çok az ama çıktım ama eşimle daha tırmanıyordum uyandım
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sıfırlanır o değerinde normal zamanda bhcg yüksek olsun istersin dış gebelikte de yükselmesi tehlikeli ama düşüşün çok iyi benim tam bir ay kanamam sürdü kesilmeyen adet le yattım bende hastaneye tam 15 gün kaldım çok zordu seni çok iyi anlıyorum inşallah geçer gider tez vakitte ben o psikolojiyi attım sanıyordum ama geçmemiş şu an öyle korkuyorum ki yarın kan vercem iki katına çıkmışsa sağlıklı olduğunu düşüncez bekliyorum bakalım tek tesellim kanamam yok . Benim değer sıfırlanana bırakmadılar iç kanama olabilir diye bu sırada da siyah kanamalar devam etti tamamen temizleniyor sıfırlandığında Allahım yardımcın olsun bu mübarek günlerde dua ediyorum hepimiz için
hayırlara çıksın inşallah canım. güzel bir rüya temiz su ve yeşilliklerHayır olsun inşallah gece dua ederken uyuyakalmılım güya köyümdeyim eşime etrafı gezdiriyorum bakıyorum iki üç yerde gölet hafif hafif yağmur çişeliyor toprak ıslanmaya başladı ama çimlerde yürüyorum yemyeşil hiç bi tarafıma çamur bulaşmadı sonra eşimle ordan çıkalım diyoruz dağ tırmandım bakıyorum altta tertemiz bi akarsu ay düşersem bide derin mi acaba diyorum ilkin nornal de de akarsudan falan çok korkarım neyse yok dizime kadar ancak gelir dedim tırmanıyorduk çok kısa süreli bi yerde zorlandım çok az ama çıktım ama eşimle daha tırmanıyordum uyandım
canım maydanoz hamile olan veya kalma süphesi olan kadırnlara onerilmez neden yaptın merak ettimkızlar adet tarihim 4 nisan bu ay yarım yamalak maydonoz süt buharı yaptım.tek limoni akıntım var.
İnşallah canım benimhayırlara çıksın inşallah canım. güzel bir rüya temiz su ve yeşillikler
Amin canım inşallahhayir olsun cnm insaallah
Yazdıkların çok samimi ve içten teşekkür ederim canım. Benim eşim çoçuksu biraz yetişkin biri gibi davranmıyor. Korkutuyor beni anlayışsız davranır beni üzer diye. Ocak'ta hamile kaldım burnumdan getirdi hayatımda en çok istediğim şeyden soğuttu beni dünya gözüyle. Sonrasında öfke kontrolü Yok bi kavgada sağı solu yumrukluyor. Bunları düşündükçe ilerde bebeğim olursa onu sağlıksız bir ortamda büyütmek istemiyorum düşüncesi doğuyor. Dün gece konuştuk dedim ne olacak bu halimiz benim endişelerin var. Geleceğimi sanki göremiyorum eşimle boşlukta gidibiyim. Zaten eşimde sorun var spermlerin hareketliliği düşük mü ney.. bende sorun yok ama dediğin gibi rezervim çokta değil. Yaş 31. Olmuş kardeşimin kızı var. İster istemez insan görünce istiyor ama korkularım daha ağır basıyor. Bi haftadır gidip sprail ria taktırmayı düşünüyorum hiç olmasın diye. Çünkü benim eşim hak etmiyor ona bi evlat vermek istemiyorum. Sonra da kendime kızıyorum ne zaman anne olucaksın diye.. bilmiyorum kafam çok karışık ama bildiğim bişey var artık anne olmak istemiyorumcanım ben 30 yaşında anne oldum ikinciyide 39 yaşındayım ve olması için uğraş veriyorum.
bence zaman kaybetmeyin her yıl bir önceki yıla göre yumurta rezervlerimiz ve kalitemiz azalıyor.
35 yaş sonrası daha zor. birde şimdi diyeceksin birinciyi bulamadık bu kadın ne diyor ama bunu demek zorunluluğunu hissidiyorum ikinci çocuk düşüncesi ister istemez oluyor birinci olunca onuda düşününce daha elimizi çabuk tutmalıyız biz kadınlar.
Ben 5 yaşına gelene kadar oğlum zor büyüdü istemedim. konuşması gecikti onunla ilgileniyordum calışan ve gurbette tek başıma büyütüyordum yavrumu. ondan erteledim keske o yıllarda bana bu konuda akıl veren bir tanıdığım olsaymış. ondan sonra ben istedim rabbim nasip etmedi. en son şubatta etti bu sefer dış gebelik yaşadım. onu atlatmaya çalışıyorum.
Burda sıcak paylaşıma güvenerek sana artık dr aşılama veya tüp bebek diyorsa bunu dene derim. eşini ikna etmeye çalış. benim eşim bunlara karşı idi. şimdi ise kendi istiyor. sen bu süreci hayırlısı ile atlat ne diyorsan onu yapalım diyor
Yazdıkların çok samimi ve içten teşekkür ederim canım. Benim eşim çoçuksu biraz yetişkin biri gibi davranmıyor. Korkutuyor beni anlayışsız davranır beni üzer diye. Ocak'ta hamile kaldım burnumdan getirdi hayatımda en çok istediğim şeyden soğuttu beni dünya gözüyle. Sonrasında öfke kontrolü Yok bi kavgada sağı solu yumrukluyor. Bunları düşündükçe ilerde bebeğim olursa onu sağlıksız bir ortamda büyütmek istemiyorum düşüncesi doğuyor. Dün gece konuştuk dedim ne olacak bu halimiz benim endişelerin var. Geleceğimi sanki göremiyorum eşimle boşlukta gidibiyim. Zaten eşimde sorun var spermlerin hareketliliği düşük mü ney.. bende sorun yok ama dediğin gibi rezervim çokta değil. Yaş 31. Olmuş kardeşimin kızı var. İster istemez insan görünce istiyor ama korkularım daha ağır basıyor. Bi haftadır gidip sprail ria taktırmayı düşünüyorum hiç olmasın diye. Çünkü benim eşim hak etmiyor ona bi evlat vermek istemiyorum. Sonra da kendime kızıyorum ne zaman anne olucaksın diye.. bilmiyorum kafam çok karışık ama bildiğim bişey var artık anne olmak istemiyorum
Hayır olsun inşallah gece dua ederken uyuyakalmılım güya köyümdeyim eşime etrafı gezdiriyorum bakıyorum iki üç yerde gölet hafif hafif yağmur çişeliyor toprak ıslanmaya başladı ama çimlerde yürüyorum yemyeşil hiç bi tarafıma çamur bulaşmadı sonra eşimle ordan çıkalım diyoruz dağ tırmandım bakıyorum altta tertemiz bi akarsu ay düşersem bide derin mi acaba diyorum ilkin nornal de de akarsudan falan çok korkarım neyse yok dizime kadar ancak gelir dedim tırmanıyorduk çok kısa süreli bi yerde zorlandım çok az ama çıktım ama eşimle daha tırmanıyordum uyandım
Kizlar bugub hurmetine insallah Rabbin ettimiz dualari kabuk etsin ben kacar Allaha emanat olun
2 senelik canımne kadarlık evlisiniz canım.
süt maydonoz buharına oturdum iltihap varsa tıkanıklık varsa diye. aslında kullanılmayan saç ayağı lazım bunu sağlıklı yapmak için.işte saç ayağı vb bişeyim olmadığı için 2 gün yaptım yumurtlamadan önce hedefim 4 gündü düzensiz hayatım yüzünden 2 gün zor yaptım.canım maydanoz hamile olan veya kalma süphesi olan kadırnlara onerilmez neden yaptın merak ettim
Amin canım inşallah rabbim gönlümüzüden geçenleri hayırlı kılsın tez zamanda isteyen herkese versin inşallah ben hiç öyle rüyalar görmüyorumAllah hayırlara vesile kılsın inşbende gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala bilmiyorum bilinçaltı mıdır nedir ama bebeğim varmış iki üç aylık bembeyaz tenli simsiyah saçlı ellerini uzatıyor sarıl diye sarılarak uyuyormuş güya sarıldım mis gibi kokusu vardı hala leyla gibiyim rüyası böyle güzelse kimbilir gerçeği nasıl olur cennet kokulu yavrularımızın..
çok üzüldüm, bu ruh haliyle anne olursan evladına da hakettiği ilgiyi göstemeyebilirsin, eğer emin değilsen sanki hiç dünyaya getirmemek daha mantıklı ama tabi en iyisine yine sen karar vericeksin canım, hayırlısı neyse o olsun. ben de 33 yasında evlendim, olmaz diye düşünme daha vaktin var ama dogru kişiden olduguna emin ol bana kalırsaYazdıkların çok samimi ve içten teşekkür ederim canım. Benim eşim çoçuksu biraz yetişkin biri gibi davranmıyor. Korkutuyor beni anlayışsız davranır beni üzer diye. Ocak'ta hamile kaldım burnumdan getirdi hayatımda en çok istediğim şeyden soğuttu beni dünya gözüyle. Sonrasında öfke kontrolü Yok bi kavgada sağı solu yumrukluyor. Bunları düşündükçe ilerde bebeğim olursa onu sağlıksız bir ortamda büyütmek istemiyorum düşüncesi doğuyor. Dün gece konuştuk dedim ne olacak bu halimiz benim endişelerin var. Geleceğimi sanki göremiyorum eşimle boşlukta gidibiyim. Zaten eşimde sorun var spermlerin hareketliliği düşük mü ney.. bende sorun yok ama dediğin gibi rezervim çokta değil. Yaş 31. Olmuş kardeşimin kızı var. İster istemez insan görünce istiyor ama korkularım daha ağır basıyor. Bi haftadır gidip sprail ria taktırmayı düşünüyorum hiç olmasın diye. Çünkü benim eşim hak etmiyor ona bi evlat vermek istemiyorum. Sonra da kendime kızıyorum ne zaman anne olucaksın diye.. bilmiyorum kafam çok karışık ama bildiğim bişey var artık anne olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?